Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Csak jönne már... :63: Nekem AZ a bábú, valahogy sohasem nőtt a szívemhez, inkább úgy mondanám, hogy beletörődtem mindig furcsállottam, hogy olyan nagyon tágra nyílt szemei vannak, vagy nem is tudom...(persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy amikor anno először láttam a moziban marhára nem érdekelt, sőt igazán fel sem tűnt, csak tátott szájjal néztem a jedi tanácsot, amit akkor láthattam először, no de már nem egy nézésen vagyok túl ) Viszont a ROTS Yoda mind külsőben, mind színészi játékban verhetetlen. Olyan még nem volt, hogy nem érzékenyültem volna el, amikor a halott padawan fölött elcsuklik a hangja... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ja vagy úgy. De ha már az EPI-en tesztelgetik, akkor egyértelmű, hogy cserélni is fogják. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Brodie! Vagy mégse nézted be? :39: TPM Yoda Ez marha jó! Csak még nagyon szokatlan. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ja vagy úgy. De ha már az EPI-en tesztelgetik, akkor egyértelmű, hogy cserélni is fogják. Ez nem biztos. Az ep2 DVDextrán is van olyan felvétel ahol a cg-vel elmodellezett ep5ös Yoda van, de csak gyakorlásból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Az ep2 DVDextrán is van olyan felvétel ahol a cg-vel elmodellezett ep5ös Yoda van, de csak gyakorlásból. az nem volt így kimunkálva. Az elég nyers verzió volt. Ez pedig egy kész jelentbe van beillesztve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szokatlan de nagyon jó. Ezzel teljesen elégedett lennék. Ez Yoda! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. az nem volt így kimunkálva. Az elég nyers verzió volt. Ez pedig egy kész jelentbe van beillesztve. Persze mert csak egy nyers CGI-jük volt. Most viszont már adva volt az ep.2 CGI-je és azt kellett csinositgatni és tesztelgetni. Gondolom nem kezdték a nulláról... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szokatlan de nagyon jó. Ezzel teljesen elégedett lennék. Ez Yoda! Detto! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Nagyon jó kép! Pár elvárás a SAGA DVDvel kapcsolatban: -Kivágott jelenetekkel legyen dugig! -Minden filmhez min egy 1extra lemez(tudom, ez nem lesz így sajna:( ) -Az EpIben a báb Yoda-t lecserélni a ROTSban látottra. -Az EpIIben látott CGi Yodát lecserélni a ROTSban lévőre. -A ROTS politika szála.QuiGon&Yoda beszélgetés.Bővebb párbajok -A ROTS vége az legyen, hogy Obi ballag a naplementébe. -Tökéletes effectek a IV-V-VI részekben. -A 4. részben Vader hangját lehetne újrafelvenni.Akkor még nem beszélt olyan jól Vader-ül. -A 6. rész végén az utolsó kép a szellemeken legyen.Tetszene egy olyan párbeszéd is a végén, hogy Yoda mondja hogy beteljesült a prófécia. -A 6. rész végén írják ki hogy THE END. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Nagyon jó kép! Pár elvárás a SAGA DVDvel kapcsolatban: -Kivágott jelenetekkel legyen dugig! -Minden filmhez min egy 1extra lemez(tudom, ez nem lesz így sajna:( ) -Az EpIben a báb Yoda-t lecserélni a ROTSban látottra. -Az EpIIben látott CGi Yodát lecserélni a ROTSban lévőre. -A ROTS politika szála.QuiGon&Yoda beszélgetés.Bővebb párbajok -A ROTS vége az legyen, hogy Obi ballag a naplementébe. -Tökéletes effectek a IV-V-VI részekben. -A 4. részben Vader hangját lehetne újrafelvenni.Akkor még nem beszélt olyan jól Vader-ül. -A 6. rész végén az utolsó kép a szellemeken legyen.Tetszene egy olyan párbeszéd is a végén, hogy Yoda mondja hogy beteljesült a prófécia. -A 6. rész végén írják ki hogy THE END. Én még azért becsempészném az ep6 tróntermi jelenetébe Yoda megemlítését az uralkodó részéről... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Én még azért becsempészném az ep6 tróntermi jelenetébe Yoda megemlítését az uralkodó részéről... De ha tudta, hogy él Yoda, akkor miért nem kerestette, és nyírta ki? Nem kell ez oda. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Én még azért becsempészném az ep6 tróntermi jelenetébe Yoda megemlítését az uralkodó részéről... De ha tudta, hogy él Yoda, akkor miért nem kerestette, és nyírta ki? Nem kell ez oda. Azt nyílván tudta, hogy túlélte az attack-ot, gondolom leírta Yodát, de az is lehet, hogy titkon félt is tőle, hogy egyszer beállít a kis zöldfülű... Meg azt is sejthették, hogy Obi halála után Luke-ból nem autodidakta módon lett jedi... Amúgy lehet, hogy meg is említette, csak a filmben nem mutatják... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Obi1 nem vagy te egy kicsit maximalista? Egyből ROTS-es Yoda meg tökéletes ep4-5-6 trükkök... én már beérem egy fénykardgenerállal az ep4-5-6-nál, meg egy CGI Yodával az ep1-nél és persze az ep3-nál a politikai szál és legfőbbképpen Yoda és Qui-Gin beszélgetése. Eztán nekem tökéletes a Saga. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Obi1 nem vagy te egy kicsit maximalista? Nem én Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Vannak akik szerint egy túl nagy generál agyonvágná a klasszikusokat, szerintem pedig, mindent meg kéne tenni azért, hogy a 6 film minél egységesebb legyen, s hogy ne látszódjék, hogy a két trilógia elkészítése között cak-pak 20 év telt el... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Vannak akik szerint egy túl nagy generál agyonvágná Jaja... például szerintem. Én örülök, hogy nem lesznek ilyen változtatások, amiket irtatok. A régi trilógia filmjei, nagyon jó filmek. Kár lenne nagy generállal változtatni a hangulaton/ hangsúlyokon/ stb. Tessék szépen békén hagyni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. ne látszódjék, hogy a két trilógia elkészítése között cak-pak 20 év telt el... Szerintem nem látszik. Ami meg igen, azt a birodalmi idők hozták magukkal. Az effektek más tészta, de azokból is azt kellene turbózni, ami égetően fontos. Ellene vagyok a túlzott belepiszkálásoknak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Jaja... például szerintem. Én örülök, hogy nem lesznek ilyen változtatások, amiket irtatok. A régi trilógia filmjei, nagyon jó filmek. Kár lenne nagy generállal változtatni a hangulaton/ hangsúlyokon/ stb. Tessék szépen békén hagyni Egyetértek! A hangulat az, ami egységessé teszi a filmeket. Nekem ez elég, az említett képi változtatásokkal. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Az pl. igaz, hogy az ep4-ben látható lesz majd az Alderaan felszíne.... szerintem jó lenne..., + egy ősz szakálas Organa szenátor, amint aggódva figyeli a közeledő halálcsillagot,...nyamnyam Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Az pl. igaz, hogy az ep4-ben látható lesz majd az Alderaan felszíne.... szerintem jó lenne..., + egy ősz szakálas Organa szenátor, amint aggódva figyeli a közeledő halálcsillagot,...nyamnyam Na ez pl. egy tipikusan olyan dolog, aminek nem örülnék. Az ep.4-nek van egy nagyon lepukkant hangulata, ami majdhogynem a magját adja. Érezzük, hogy óriásit változott a galaxis az elmúlt 20 évben. Ebbe nem illene bele Alderaan világa. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Na látod Lenci! Ez csűrné hazáig meg vissza a feelinget. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Az pl. igaz, hogy az ep4-ben látható lesz majd az Alderaan felszíne.... szerintem jó lenne..., + egy ősz szakálas Organa szenátor, amint aggódva figyeli a közeledő halálcsillagot,...nyamnyam Na ez pl. egy tipikusan olyan dolog, aminek nem örülnék. Az ep.4-nek van egy nagyon lepukkant hangulata, ami majdhogynem a magját adja. Érezzük, hogy óriásit változott a galaxis az elmúlt 20 évben. Ebbe nem illene bele Alderaan világa. Pedig volt ilyen infó, csak már arra nem emléxem, hogy hol és mikor... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Pedig volt ilyen infó, csak már arra nem emléxem, hogy hol és mikor... A rajongók sok listát készítettek anno. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Jaja volt ilyen infó. Meg olyan is, hogy a DVD-n lesz egy Qui-Gon hologramm Obi-Wan házában a DVD-n. Ezek az ugynevezett pletykák Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. A magam részéről, a történet második felénél, már megelégednék azzal is, ha a fénykard effekteket újra elkészítenék mindet!!!!, és főleg az összes lövést mert azok is elég gyengén muzsikálnak a Tantive IV-en pl. az Alderaaniak és a rohamosztagosok is pirosat lőnek, és elég furcsa szögekben, és általában hiányzik a fehér csík is a lövésekből, mert csak tisztán egyszínűek, a csillagromboló is fehér lézert lő a nyitócsatában. Bár ettől még felújítás barát vagyok, és minden változtatás tetszett de a DVD-s verzióban én ezeken kívűl már nem nagyon találok kivetni valót. De lehet, hogy megtudnak lepni valami újjal amire nem is számítanék és nagyon fog tetszeni (pl '97-ben a wampa) Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Jaja volt ilyen infó. Meg olyan is, hogy a DVD-n lesz egy Qui-Gon hologramm Obi-Wan házában a DVD-n. Ezek az ugynevezett pletykák Pedig anno nagyon hivatalosnak tűnt az infó.... No nem baj, nem létkérdés, az ep4-es Alderaan Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Talán még az ep végén lehetne 1 kicsuit több coruscant, mégis csak a prequel-ek fő szintere... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Nagyon tartok a filmekbe való belenyúlástól, de nem a minőség javítástól, hanem a történet változtatástól. Nem tudom elképzelni, milyen lesz, azért. Viszont kíváncsi is vagyok rá. Kicsit ellentmondásosak az ezzel kapcsolatos érzéseim Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Nagyon tartok a filmekbe való belenyúlástól, de nem a minőség javítástól, hanem a történet változtatástól. Nem tudom elképzelni, milyen lesz, azért. Viszont kíváncsi is vagyok rá. Kicsit ellentmondásosak az ezzel kapcsolatos érzéseim Én is szeretnek egy jó sw-t amibol szinte alig hianyzik valami...de kevés erre az esély... pl amit Lenci mondott, hogy Luke vs Emp- kozben megemlitik Yodat, stb.... Hosszab parbajok az ep3ban, jobb effektek a 4,5,6 ban..... Bár igy is jó ahogy van!!! De így még kiralyabb lenne!! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. December 6.-án USA-ban Limitált Szériában megint kiadják mégegy díszdobozban a Classic Trilogy-t. Annyi lesz a különbség a legutóbb kiadottal szemben, hogy ebben nem lesz extra lemez, hanem csak 3 lemezen a 3 film, extraként a kommentálásokat lehet elmondani, és a lemezen elrejtett eastern eggeket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.