Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Ha jól tudom, akkor Andrew Vajna kérésének tett eleget Lucas, hogy itt engedélyezte a szinkront az EP III. DVD-n. Volt rajta ruszki szinkron is. Érdekelne az igazi ok, mert szerintem Vajna ehhez kevés. Ráadásul az első és második részhez nem tudta elintézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Az Alien Quadrilogy-n is csak félig van, a Star Trek esetében is csak az utolsó három film kapott (nem számítva a 11-et). Egyszerűen a Lucasfilm nem engedélyezte a szinkront valamiért. Ők tudják, miért. A többinél meg nincs Lucasfilm, mindet a forgalmazó stúdió adja ki, mint Paramount, Fox, Universal, WB. Van, amelyik engedélyezi, van, amelyik nem. A Paramount még a Trek sorozatok kiadását sem engedélyezi idehaza, szóval ez van. Annak nincs köze, hogy hányan veszik a DVD-t (ennek hogyan lenne már? A DVD-t később veszik meg, minthogy rákerülne a szinkron...) és hányan nézték moziban. Na ez érdekes. Akkor a Star Wars nincs egyedül. Mindenesetre akkor is kíváncsi lennék, hogy Lucas miért döntött így. Tisztelem a Mestert, de emiatt egy kicsit haragszok rá. És vajon a környező és szomszédos országokban is így jártak a rajongók? Volt rajta ruszki szinkron is. Érdekelne az igazi ok, mert szerintem Vajna ehhez kevés. Ráadásul az első és második részhez nem tudta elintézni... Azt hallottam, hogy az EP3 DVD megjelenése azért tolódott el, mert Vajna kikönyörögte Lucastól a szinkront. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Kalibi címére érkezett e-mail, hogy valaki szinkronos DVDt keres. Mondtam, kérdezzen itt körbe, hátha tud valaki segíteni Részemről, holnap húzok Pécsre és nem tudom, mikor kerülök elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Kalibi címére érkezett e-mail, hogy valaki szinkronos DVDt keres. Mondtam, kérdezzen itt körbe, hátha tud valaki segíteni Részemről, holnap húzok Pécsre és nem tudom, mikor kerülök elő.Ebben a topikban semmiképp ne érdeklődjön mert ez nem arra van. Amelyik epizód kell neki, oda írja be. Amúgy csak az EPIII -ból van szinkronos gyárilag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Na ez érdekes. Akkor a Star Wars nincs egyedül. Mindenesetre akkor is kíváncsi lennék, hogy Lucas miért döntött így. Tisztelem a Mestert, de emiatt egy kicsit haragszok rá. És vajon a környező és szomszédos országokban is így jártak a rajongók?Azt hallottam, hogy az EP3 DVD megjelenése azért tolódott el, mert Vajna kikönyörögte Lucastól a szinkront. Eleinte azt hittem, hogy azért nincs szinkron mert a speciális hangeffektek nem úgy szólnának mint az eredetiben. Aztán hallottam vagy olvastam már nem tudom, hogy minden szinkronizált filmhez megkapja a hangstúdió az eredeti hangsávot szinkronhangok nélkül. Magyarul csak a szereplők hangjait kell felvenniük és beilleszteniük a filmbe. Szóval abszolút nem értem mi az oka. Ráadásul a magyar szinkronizálás a világ legjobbjai közé tartozik. Lásd a LOTR szinkront..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Eleinte azt hittem, hogy azért nincs szinkron mert a speciális hangeffektek nem úgy szólnának mint az eredetiben. Aztán hallottam vagy olvastam már nem tudom, hogy minden szinkronizált filmhez megkapja a hangstúdió az eredeti hangsávot szinkronhangok nélkül. Magyarul csak a szereplők hangjait kell felvenniük és beilleszteniük a filmbe. Szóval abszolút nem értem mi az oka. Ráadásul a magyar szinkronizálás a világ legjobbjai közé tartozik. Lásd a LOTR szinkront..... Egyetértek. Meg lehetne oldani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Ráadásul a magyar szinkronizálás a világ legjobbjai közé tartozik. Lásd a LOTR szinkront..... Pontosítok: vannak jó szinkronjaink is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Most már jó néhány nagyágyú megjelent BR-en, és április környékén szokták Lucasék bejelenteni, ha megjelenik valami. Lesz esetleg meglepi? Egy Indiana Jones 1-3 és SW-saga Blu-ray-bejelentés miatt talán nem lennék nagyon szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Most már jó néhány nagyágyú megjelent BR-en, és április környékén szokták Lucasék bejelenteni, ha megjelenik valami. Lesz esetleg meglepi? Egy Indiana Jones 1-3 és SW-saga Blu-ray-bejelentés miatt talán nem lennék nagyon szomorú. A Saga körül nagy a csend. Ok, most van a TESB harmincadik szülinapja, de azonkívül évek óta semmi érdemleges. Nagyon érik a BR megjelenés. Főleg ha kell a gempa George bácsinak az élőszereplős sorozathoz. De bánom is én csak jöjjön már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Most az Xpressen 3500 Ft-ért lehet kapni a trilógiákat... Itt a megfelelő pillanat, hogy akinek nincs meg, beszerezze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Most az Xpressen 3500 Ft-ért lehet kapni a trilógiákat... Itt a megfelelő pillanat, hogy akinek nincs meg, beszerezze Ez szinte ingyen van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Most az Xpressen 3500 Ft-ért lehet kapni a trilógiákat... Itt a megfelelő pillanat, hogy akinek nincs meg, beszerezze Amíg nincs mind a 6 filmhez szinkron, addig nem vagyok hajlandó megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Amíg nincs mind a 6 filmhez szinkron, addig nem vagyok hajlandó megvenni. Hát akkor nem lesz soha eredetid, ahogy Luke Ászt ismerem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Hát akkor nem lesz soha eredetid, ahogy Luke Ászt ismerem...Miért ne lenne? Már a TCW film is szinkronosan jött ki, feliratozott erxtrákkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Hát akkor nem lesz soha eredetid, ahogy Luke Ászt ismerem... Sajnos így jártam, Lucas ostoba döntése miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Miért ne lenne? Már a TCW film is szinkronosan jött ki, feliratozott erxtrákkal. Sőt, már az ep3 is szinkronos volt. A TCW extráján van magyar felirat??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. A TCW extráján van magyar felirat??? A BD -n van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Sőt, már az ep3 is szinkronos volt.Úgy tudom, hogy az is csak azért, mert oroszokkal közös a lemez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Úgy tudom, hogy az is csak azért, mert oroszokkal közös a lemez.És nem mindegy miért? Volt rajta szinkron és kész. Az új BD kiadáson lesz majd, ezt is biztosra veszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. És nem mindegy miért? Volt rajta szinkron és kész. Az új BD kiadáson lesz majd, ezt is biztosra veszem.Úgy legyen. az meg ha az első szinkron lenne rajta, az maga lenne a kánaánBemennék és megcsókolnék minden Intercomos arcot ha így hoznák ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Úgy legyen. az meg ha az első szinkron lenne rajta, az maga lenne a kánaánBemennék és megcsókolnék minden Intercomos arcot ha így hoznák ki Ja, monóban. Szerintem az SE szinkront rakják rá, vagy csinálnak újat (amit nem hiszek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Ja, monóban. Szerintem az SE szinkront rakják rá, vagy csinálnak újat (amit nem hiszek).Egyik sem jó dolog Akkor inkább külföldről, az olcsóbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Úgy legyen. az meg ha az első szinkron lenne rajta, az maga lenne a kánaánBemennék és megcsókolnék minden Intercomos arcot ha így hoznák ki Azt megnézném, mivel enyhén szólva sem passzol össze a kép a hanggal. Az meg - ne is tudom miért - kizárt, hogy a magyar szinkron kedvéért feltennék a BD-re az eredeti filmverziókat (bár tudom, te ebben az esetben az égről lehoznád nekik a csillagokat ). Ja, monóban. Szerintem az SE szinkront rakják rá, vagy csinálnak újat (amit nem hiszek). Szerintem meg új fog készülni. Mindenképpen új szinkron kell az ep1-re és az ep5-re, és valójában az ep4-re is kéne, mert pár mondatos eltérés van az SE óta. És mivel eddig egyik új kiadás sem jelent meg módosítások miatt, nem lennék meglepve, ha némi bővítés után az ep2 és az ep3 szinkronja sem passzolna már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Az meg - ne is tudom miért - kizárt, hogy a magyar szinkron kedvéért feltennék a BD-re az eredeti filmverziókatAz fel sem merült bennem, hogy a felújítottat hoznák ki. Inkább a teljesen eredetit, nem kell nekem Jabba meg hasonló dolgok Max. valami kis extraként rárakhatják a 2004-eset, de a fő az eredeti legyen eredeti hanggal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Szerintem meg új fog készülni. Mindenképpen új szinkron kell az ep1-re és az ep5-re, és valójában az ep4-re is kéne, mert pár mondatos eltérés van az SE óta. És mivel eddig egyik új kiadás sem jelent meg módosítások miatt, nem lennék meglepve, ha némi bővítés után az ep2 és az ep3 szinkronja sem passzolna már. Ha erre valaha is sor kerül, akkor csakis úgy lenne értelme, ha egységes, vagyis teljesen új szinkron lenne mind a 6 filmre. És akkor végre meglenne az "Ultimate Edition". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Ha lesz, mert nekem kétségeim vannak, hogy egyáltalán lesz szinkron rajta, akkor inkább újat kéne csinálni a lentebb írtak miatt. Phobos, szerintem olyan kiadás már sose lesz, amilyet Te szeretnél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Phobos, szerintem olyan kiadás már sose lesz, amilyet Te szeretnél Az ő bajuk, egy potenciális vevővel kevesebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Az ő bajuk, egy potenciális vevővel kevesebb Írd meg nekik, lehet azonnal meggondolja magát az a csúnya kapzsi bagázs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Nagyon Saga BR szag terjeng a levegőben... Szerintem év végén jönni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Én már érzem, nagy bejelentés közeleg a Celebration alkalmával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.