Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 17. 21:21 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 17. 21:21 NOS szörny?Az mi? Egy cuki állatka, asszem volt is egy BTH kép róla. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 17. 21:27 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 17. 21:27 NOS szörny?Az mi? Egy cuki állatka, asszem volt is egy BTH kép róla. Mi lett volna a szerepe Utapaun?Obi-Wan harcolt volna vele? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 17. 21:41 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 17. 21:41 Nos ő lenne az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 10:33 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 10:33 Mi lett volna a szerepe Utapaun?Obi-Wan harcolt volna vele? Nem hiszem, csak feltünt volna a háttérben... Többet én sem tudok róla. Ez az a kép coce! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 12:36 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 12:36 A könyvben és a scriptben Obi-Wan miután kimászik a vízből, az őt kereső kutaszdroidok elől egy barlangba menekül. Obi-Wan kimászását és az egyik kutaszdroidot látjuk is. Azt már viszont nem, hogy a kutászok a Jedi után mennek. A barlangban azonban a nos megeszi a droidokat és Obi-Wan életbemaradására így nem derül fény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 13:38 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 13:38 A könyvben és a scriptben Obi-Wan miután kimászik a vízből, az őt kereső kutaszdroidok elől egy barlangba menekül. Obi-Wan kimászását és az egyik kutaszdroidot látjuk is. Azt már viszont nem, hogy a kutászok a Jedi után mennek. A barlangban azonban a nos megeszi a droidokat és Obi-Wan életbemaradására így nem derül fény. Sejtettem, hogy nem jól tudom a dolgokat. Ez viszont így lehet, hogy nem tetszene a filmbe visszarakva. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 17:53 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 17:53 Jujj... ez a "Nos szörny megeszi a droidot" dolog egy elég nagy marhaságnak tünik... de biztos hogy a végleges változat is ilyen lett? Mert mintha Priest azt mondta volna, hogy Obi-Wan egy szikla-vájatba menekül a robot elöl igy az nem veszi észre és aztán igy akad össze a Nossal... droid-evés nélkül :39: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 18:13 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 18:13 Azt nem tudom, de a könyvben és a scriptben így van. Bár eléggé "fura" ahhoz, hogy máshogy történjen... legalábbis eddig senkinek sem tetszett. Bár lehet, hogy megvalósításban viszont nagyon jól néz ki. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 18:17 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 18:17 Jujj... ez a "Nos szörny megeszi a droidot" dolog egy elég nagy marhaságnak tünik... de biztos hogy a végleges változat is ilyen lett? Mert mintha Priest azt mondta volna, hogy Obi-Wan egy szikla-vájatba menekül a robot elöl igy az nem veszi észre és aztán igy akad össze a Nossal... droid-evés nélkül :39: Én is erre emlékszem itt Obi megküzd vele legyőzi, azt felmászik meglesi Katonákat. Azért lett kivágva, mert csak egy helyben toporgunk nem viszi előre a sztorit. Droid evést itt hallottam először, fegyelmesebben kéne olvasnom a scriptet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 18:49 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 18:49 "OBI-WAN hamarosan a felszínre bukkan és eltávolítja a lélegeztetőt. Elkezd felfelé mászni a sziklán. Éppen a második barlang mellett halad el, amikor két kicsi kutató szonda vágódik ki a vízből és aktiválja fényszóróját. OBI-WAN ekkor ellöki magát a kisebbik barlang falától, mialatt a szondák felfedezik a barlangot. Az egyik éppen abba a nyílásba hatol be, amelyikben OBI-WAN elbújt. A JEDI távolabb húzódik a faltol. A fény megvilágítja a szemközti falat, majd elindul a barlang mélye felé, ahol láthatóvá válik egy hatalmas NOS szörny. OBI-WAN a lélegzetét visszafolytva lapul a falhoz. A szonda egy pillanatra összezavarodik, ami elég is a szörnynek arra, hogy egy hirtelen vetődéssel az apró szerkezetre vesse magát, egyben nyelve le azt. A NOS szörny jóllakottan a barlang szájához mászik és beleveti magát a vízbe. A másik szonda keresőfénye is eléri a szörnyet, ahogy a gonosz lény megpróbálja elkapni a droidot. OBI-WAN csendben a barlang mélye felé settenkedik, ahol hamarosan felfedezi a NOS fészkét. A csöppségek ekkor sikoltozni kezdenek, hátborzongató hangon hívva anyjukat. OBI-WAN átlódítva magát a lények felett, folytatja útját a barlangrendszer mélye felé." Nya, ez a scriptből van, a 2. pdf file utolsó, 30. oldaláról. A könyvből most sajnos nem tudom beidézni, mert nincs nálam... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 21:36 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 18. 21:36 Hát ha ezt így akarták, jobb, hogy kivágódott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 19. 12:47 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 19. 12:47 Hát ha ezt így akarták, jobb, hogy kivágódott. Szerintem is. Kissé erőltetettnek tűnik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 19. 13:10 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 19. 13:10 Én azt hittem, hogy a Nos szörny feltünése, inkább a régi idők horrorjait fogja idézni, ahogy a dianoga anno... de ha jól látom akkor ez inkább Stan és Pan "fergeteges" viccei elött állit emléket... örülhetünk, hogy kivágták. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 12:23 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 12:23 Egy a 6 filmet + legalább 1 extra lemezt tartalmazó díszdobozos kiadás mennyit kóstálhat majd? Mert ez nagyban leszűkíti majd a vásárlók körét. A classic díszdobozos trilógia tudtommal 9500 Ft volt legolcsóbban. Ha ebből indulunk ki, egy 18.000 Ft baráti lenne? Ti mennyit szán(ná)tok rá? (nálam ez a kiadás minőségétől, extráktól, stb is függ) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 13:59 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 13:59 Egy a 6 filmet + legalább 1 extra lemezt tartalmazó díszdobozos kiadás mennyit kóstálhat majd? Mert ez nagyban leszűkíti majd a vásárlók körét.A classic díszdobozos trilógia tudtommal 9500 Ft volt legolcsóbban. Ha ebből indulunk ki, egy 18.000 Ft baráti lenne? Ti mennyit szán(ná)tok rá? (nálam ez a kiadás minőségétől, extráktól, stb is függ) De a IV-V-VI trilogia majdnem egy évvel volt a piacra dobás után 9500HUF.A legolcsóbb úgy 13ezer körül voltak.De kapható volt 21ezerért is :39: Sztem úgy 30rugó körül lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 14:24 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 14:24 30 ezer körül?? Szerintem nem lesz annyi. Inkább 20 ezer körül. Mindenképpen meg szeretném venni, mert a régi trilógia is csak írtan van meg. Az újak meg dvd-n egyenlőre sehogy. Azt hiszem, akkor is megveszem, ha az extra lemezen már megint nem lesz felirat (ezért nem vettem meg tavaly a régi t-t, pedig hónapokig készültem rá), és ha 30 ezer lesz. Majd megmondom a családnak, hogy karácsony alkalmából szálljanak be, és nem kell más meglepi Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 14:45 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 14:45 30 ezer körül?? Szerintem nem lesz annyi. Inkább 20 ezer körül.Mindenképpen meg szeretném venni, mert a régi trilógia is csak írtan van meg. Az újak meg dvd-n egyenlőre sehogy. Azt hiszem, akkor is megveszem, ha az extra lemezen már megint nem lesz felirat (ezért nem vettem meg tavaly a régi t-t, pedig hónapokig készültem rá), és ha 30 ezer lesz. Majd megmondom a családnak, hogy karácsony alkalmából szálljanak be, és nem kell más meglepi Én a régit megvettem, nem bírtam ki.A ROTS megvan DVDn, de persze a hivatalost is megfogom venni.Az EpI-II DVDt pedig hamarosan lefogom másolni a haveromtól. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 15:02 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 15:02 Én a régit megvettem, nem bírtam ki.A ROTS megvan DVDn, de persze a hivatalost is megfogom venni.Az EpI-II DVDt pedig hamarosan lefogom másolni a haveromtól. Én nagyon megharagudtam akkor. Kazin megvolt, úgy voltam vele, hogy kibírom még egy darabig. A ROTS csak akkor lesz, ha már lesz hivatalos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 16:25 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 16:25 Hát, én csak akkor leszek hajlandó pénzt kidobni egy újabb kiadásra, ha újabb módosítások történnek. Az extra anyag engem hidegen hagy, max lemásolom az extra korongot. De ha újra belenyúlnak a filmbe, akkor kiadok érte akár 30 ropit is (bár annyi szerintem se lesz). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 16:29 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 16:29 Szerintem is olyan 20 ezer körül lesz majd, és én akkor leszek tuti vásárló, ha UE kiadás lesz. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 18:47 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 24. 18:47 Nekem nem kellenének komolyabb változtatások, szóval hogy mélyebben belenyúlnak a jelenetekben! Ha biztos lenne hogy kijavítanák a fénykard effekteket, meg az odavetített robbanásokat, már készíteném is a pénztárcám! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 25. 13:22 Hozzászólás ideje: 2005. augusztus 25. 13:22 Ha biztos lenne hogy kijavítanák a fénykard effekteket, meg az odavetített robbanásokat, már készíteném is a pénztárcám! Ezekről tuti csak az utolsó pillanatokban lesznek infók. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 1. 13:06 Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 1. 13:06 SW raktárkészlet kipucolása az Xpress-ről: STAR WARS Itt az utolsó lehetőség! A klasszikus trilógia már csak augusztusban kapható! Az utolsó kópiákat akciós áron vásárolhatod meg! 10.990 Ft. Valószínűleg igaz lehet a hír, 97 környékén a vhs reklámjában mondták, hogy az eredeti változat most vásárolható meg ebben a formában utóljára, amit kevesen hittek el, és utánna már csak az SE volt kapható. Az "akció" hibája, hogy az Auchan-ben 9500 FT volt... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 1. 14:22 Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 1. 14:22 Ennek az akciónak meg az a szépség hibája, hogy már szeptember van. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 2. 08:31 Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 2. 08:31 Ma már 16.990- Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 15:06 Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 15:06 Hát, én csak akkor leszek hajlandó pénzt kidobni egy újabb kiadásra, ha újabb módosítások történnek. Az extra anyag engem hidegen hagy, max lemásolom az extra korongot. De ha újra belenyúlnak a filmbe, akkor kiadok érte akár 30 ropit is (bár annyi szerintem se lesz). A szívemből szóltál kedves Dzséjt.Ha mást nem is,de a fénykard és az odavetített effekteket meg kell változtatni.Talán még a lépegetők és a Rancor darabos mozgását............. :39: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 15:43 Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 15:43 Na megnéztem végre az EP 4 és 5 dvd változatát.Már január óta megvan de csak most néztem meg.Elképesztő munkát végeztek vele.A kép tűéles, gyönyörű.Amin kéne változtatni az a rajzolt lézersugarak kicserélése a prequel-ben látottakra.Nagyon látszik, hogy rajzoltak.A fénykardok pengéjén nagyon sokat javítottak de ezt is cserélni kéne.Persze a robbanásokon nagyon látni, hogy mű. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 17:27 Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 17:27 Persze a robbanásokon nagyon látni, hogy mű. Szerintem elég reálisak, egy-két kivételtől eltekintve. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 17:46 Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 17:46 Persze a robbanásokon nagyon látni, hogy mű. Szerintem elég reálisak, egy-két kivételtől eltekintve. Azért elég sok "odavetített" robbanás van benne.Főleg a birodalomban.A képminősége lenyűgöző,de a hang az már hagy kivetnivalót maga után."Hullámzik",felerősödik majd elhalkul.Ahogy a képet úgy a hangot is meg lehetne tisztítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 17:54 Hozzászólás ideje: 2005. szeptember 4. 17:54 "Hullámzik",felerősödik majd elhalkul.Ahogy a képet úgy a hangot is meg lehetne tisztítani. Az EPIV-nél így van, de a többinél szerintem semmi baj nincs a hangal. Knoll is megmondta, hogy öröljünk, hogy egyáltalán 5.1-es hangsávot tudtak csinálni az NH anyagából. Persze ettől még kozmetikázhatnának rajta...sztem az V-VI-on nem kell. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.