Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. NOS szörny?Az mi? Egy cuki állatka, asszem volt is egy BTH kép róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. NOS szörny?Az mi? Egy cuki állatka, asszem volt is egy BTH kép róla. Mi lett volna a szerepe Utapaun?Obi-Wan harcolt volna vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Nos ő lenne az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Mi lett volna a szerepe Utapaun?Obi-Wan harcolt volna vele? Nem hiszem, csak feltünt volna a háttérben... Többet én sem tudok róla. Ez az a kép coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. A könyvben és a scriptben Obi-Wan miután kimászik a vízből, az őt kereső kutaszdroidok elől egy barlangba menekül. Obi-Wan kimászását és az egyik kutaszdroidot látjuk is. Azt már viszont nem, hogy a kutászok a Jedi után mennek. A barlangban azonban a nos megeszi a droidokat és Obi-Wan életbemaradására így nem derül fény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. A könyvben és a scriptben Obi-Wan miután kimászik a vízből, az őt kereső kutaszdroidok elől egy barlangba menekül. Obi-Wan kimászását és az egyik kutaszdroidot látjuk is. Azt már viszont nem, hogy a kutászok a Jedi után mennek. A barlangban azonban a nos megeszi a droidokat és Obi-Wan életbemaradására így nem derül fény. Sejtettem, hogy nem jól tudom a dolgokat. Ez viszont így lehet, hogy nem tetszene a filmbe visszarakva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Jujj... ez a "Nos szörny megeszi a droidot" dolog egy elég nagy marhaságnak tünik... de biztos hogy a végleges változat is ilyen lett? Mert mintha Priest azt mondta volna, hogy Obi-Wan egy szikla-vájatba menekül a robot elöl igy az nem veszi észre és aztán igy akad össze a Nossal... droid-evés nélkül :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Azt nem tudom, de a könyvben és a scriptben így van. Bár eléggé "fura" ahhoz, hogy máshogy történjen... legalábbis eddig senkinek sem tetszett. Bár lehet, hogy megvalósításban viszont nagyon jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Jujj... ez a "Nos szörny megeszi a droidot" dolog egy elég nagy marhaságnak tünik... de biztos hogy a végleges változat is ilyen lett? Mert mintha Priest azt mondta volna, hogy Obi-Wan egy szikla-vájatba menekül a robot elöl igy az nem veszi észre és aztán igy akad össze a Nossal... droid-evés nélkül :39: Én is erre emlékszem itt Obi megküzd vele legyőzi, azt felmászik meglesi Katonákat. Azért lett kivágva, mert csak egy helyben toporgunk nem viszi előre a sztorit. Droid evést itt hallottam először, fegyelmesebben kéne olvasnom a scriptet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. "OBI-WAN hamarosan a felszínre bukkan és eltávolítja a lélegeztetőt. Elkezd felfelé mászni a sziklán. Éppen a második barlang mellett halad el, amikor két kicsi kutató szonda vágódik ki a vízből és aktiválja fényszóróját. OBI-WAN ekkor ellöki magát a kisebbik barlang falától, mialatt a szondák felfedezik a barlangot. Az egyik éppen abba a nyílásba hatol be, amelyikben OBI-WAN elbújt. A JEDI távolabb húzódik a faltol. A fény megvilágítja a szemközti falat, majd elindul a barlang mélye felé, ahol láthatóvá válik egy hatalmas NOS szörny. OBI-WAN a lélegzetét visszafolytva lapul a falhoz. A szonda egy pillanatra összezavarodik, ami elég is a szörnynek arra, hogy egy hirtelen vetődéssel az apró szerkezetre vesse magát, egyben nyelve le azt. A NOS szörny jóllakottan a barlang szájához mászik és beleveti magát a vízbe. A másik szonda keresőfénye is eléri a szörnyet, ahogy a gonosz lény megpróbálja elkapni a droidot. OBI-WAN csendben a barlang mélye felé settenkedik, ahol hamarosan felfedezi a NOS fészkét. A csöppségek ekkor sikoltozni kezdenek, hátborzongató hangon hívva anyjukat. OBI-WAN átlódítva magát a lények felett, folytatja útját a barlangrendszer mélye felé." Nya, ez a scriptből van, a 2. pdf file utolsó, 30. oldaláról. A könyvből most sajnos nem tudom beidézni, mert nincs nálam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Hát ha ezt így akarták, jobb, hogy kivágódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Hát ha ezt így akarták, jobb, hogy kivágódott. Szerintem is. Kissé erőltetettnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Én azt hittem, hogy a Nos szörny feltünése, inkább a régi idők horrorjait fogja idézni, ahogy a dianoga anno... de ha jól látom akkor ez inkább Stan és Pan "fergeteges" viccei elött állit emléket... örülhetünk, hogy kivágták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Egy a 6 filmet + legalább 1 extra lemezt tartalmazó díszdobozos kiadás mennyit kóstálhat majd? Mert ez nagyban leszűkíti majd a vásárlók körét. A classic díszdobozos trilógia tudtommal 9500 Ft volt legolcsóbban. Ha ebből indulunk ki, egy 18.000 Ft baráti lenne? Ti mennyit szán(ná)tok rá? (nálam ez a kiadás minőségétől, extráktól, stb is függ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Egy a 6 filmet + legalább 1 extra lemezt tartalmazó díszdobozos kiadás mennyit kóstálhat majd? Mert ez nagyban leszűkíti majd a vásárlók körét.A classic díszdobozos trilógia tudtommal 9500 Ft volt legolcsóbban. Ha ebből indulunk ki, egy 18.000 Ft baráti lenne? Ti mennyit szán(ná)tok rá? (nálam ez a kiadás minőségétől, extráktól, stb is függ) De a IV-V-VI trilogia majdnem egy évvel volt a piacra dobás után 9500HUF.A legolcsóbb úgy 13ezer körül voltak.De kapható volt 21ezerért is :39: Sztem úgy 30rugó körül lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. 30 ezer körül?? Szerintem nem lesz annyi. Inkább 20 ezer körül. Mindenképpen meg szeretném venni, mert a régi trilógia is csak írtan van meg. Az újak meg dvd-n egyenlőre sehogy. Azt hiszem, akkor is megveszem, ha az extra lemezen már megint nem lesz felirat (ezért nem vettem meg tavaly a régi t-t, pedig hónapokig készültem rá), és ha 30 ezer lesz. Majd megmondom a családnak, hogy karácsony alkalmából szálljanak be, és nem kell más meglepi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. 30 ezer körül?? Szerintem nem lesz annyi. Inkább 20 ezer körül.Mindenképpen meg szeretném venni, mert a régi trilógia is csak írtan van meg. Az újak meg dvd-n egyenlőre sehogy. Azt hiszem, akkor is megveszem, ha az extra lemezen már megint nem lesz felirat (ezért nem vettem meg tavaly a régi t-t, pedig hónapokig készültem rá), és ha 30 ezer lesz. Majd megmondom a családnak, hogy karácsony alkalmából szálljanak be, és nem kell más meglepi Én a régit megvettem, nem bírtam ki.A ROTS megvan DVDn, de persze a hivatalost is megfogom venni.Az EpI-II DVDt pedig hamarosan lefogom másolni a haveromtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Én a régit megvettem, nem bírtam ki.A ROTS megvan DVDn, de persze a hivatalost is megfogom venni.Az EpI-II DVDt pedig hamarosan lefogom másolni a haveromtól. Én nagyon megharagudtam akkor. Kazin megvolt, úgy voltam vele, hogy kibírom még egy darabig. A ROTS csak akkor lesz, ha már lesz hivatalos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Hát, én csak akkor leszek hajlandó pénzt kidobni egy újabb kiadásra, ha újabb módosítások történnek. Az extra anyag engem hidegen hagy, max lemásolom az extra korongot. De ha újra belenyúlnak a filmbe, akkor kiadok érte akár 30 ropit is (bár annyi szerintem se lesz). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Szerintem is olyan 20 ezer körül lesz majd, és én akkor leszek tuti vásárló, ha UE kiadás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 24. Nekem nem kellenének komolyabb változtatások, szóval hogy mélyebben belenyúlnak a jelenetekben! Ha biztos lenne hogy kijavítanák a fénykard effekteket, meg az odavetített robbanásokat, már készíteném is a pénztárcám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 25. Ha biztos lenne hogy kijavítanák a fénykard effekteket, meg az odavetített robbanásokat, már készíteném is a pénztárcám! Ezekről tuti csak az utolsó pillanatokban lesznek infók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. SW raktárkészlet kipucolása az Xpress-ről: STAR WARS Itt az utolsó lehetőség! A klasszikus trilógia már csak augusztusban kapható! Az utolsó kópiákat akciós áron vásárolhatod meg! 10.990 Ft. Valószínűleg igaz lehet a hír, 97 környékén a vhs reklámjában mondták, hogy az eredeti változat most vásárolható meg ebben a formában utóljára, amit kevesen hittek el, és utánna már csak az SE volt kapható. Az "akció" hibája, hogy az Auchan-ben 9500 FT volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Ennek az akciónak meg az a szépség hibája, hogy már szeptember van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 2. Ma már 16.990- Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Hát, én csak akkor leszek hajlandó pénzt kidobni egy újabb kiadásra, ha újabb módosítások történnek. Az extra anyag engem hidegen hagy, max lemásolom az extra korongot. De ha újra belenyúlnak a filmbe, akkor kiadok érte akár 30 ropit is (bár annyi szerintem se lesz). A szívemből szóltál kedves Dzséjt.Ha mást nem is,de a fénykard és az odavetített effekteket meg kell változtatni.Talán még a lépegetők és a Rancor darabos mozgását............. :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Na megnéztem végre az EP 4 és 5 dvd változatát.Már január óta megvan de csak most néztem meg.Elképesztő munkát végeztek vele.A kép tűéles, gyönyörű.Amin kéne változtatni az a rajzolt lézersugarak kicserélése a prequel-ben látottakra.Nagyon látszik, hogy rajzoltak.A fénykardok pengéjén nagyon sokat javítottak de ezt is cserélni kéne.Persze a robbanásokon nagyon látni, hogy mű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Persze a robbanásokon nagyon látni, hogy mű. Szerintem elég reálisak, egy-két kivételtől eltekintve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Persze a robbanásokon nagyon látni, hogy mű. Szerintem elég reálisak, egy-két kivételtől eltekintve. Azért elég sok "odavetített" robbanás van benne.Főleg a birodalomban.A képminősége lenyűgöző,de a hang az már hagy kivetnivalót maga után."Hullámzik",felerősödik majd elhalkul.Ahogy a képet úgy a hangot is meg lehetne tisztítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 4. "Hullámzik",felerősödik majd elhalkul.Ahogy a képet úgy a hangot is meg lehetne tisztítani. Az EPIV-nél így van, de a többinél szerintem semmi baj nincs a hangal. Knoll is megmondta, hogy öröljünk, hogy egyáltalán 5.1-es hangsávot tudtak csinálni az NH anyagából. Persze ettől még kozmetikázhatnának rajta...sztem az V-VI-on nem kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.