Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A múltkor töltöttem fel képet a gyűjteményem egy részéről, ezek viszont kimaradtak. :) 

A LEGO-figurák pár hónapja vannak meg, a Darth Vader-maszkot pedig 2005 vagy 2006 karácsonyára kaptam. Az Egyesült Államokból van. :D 

sw2.jpgsw1.jpg

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Ilyen Vader sityakom nekem is van, és pont ilyen poros, meg ilyen padlón van. Őőőő... Ugye nem törtél be hozzám? :D 

De bizony! Simán átjutottam a biztonsági rendszereden, nem volt nehéz. Vigyázz, mert a többi SW-s cuccodat is lenyúlom, ha nem szerzel be párat Grievous magna droidjai közül. :D 

Amúgy én nem a padlón tárolom, hanem a szekrény tetején, ahogyan a LEGO-figurákat is. Pusztán a fotózás kedvéért levettem őket, mert a padlón könnyebb volt lefotózni. :D 

Hozzászólás ideje:

Skywalker fénysebességgel érkezett meg az USA-ból. Hétfőn reggel rendeltem, és ma délután már hozta a futár. Már van EPIV, EPVI 50cm-es Luke-om is, már csak egy öreg Luke kéne, remélem a jövőben adnak ki egyet. 

1LuiSdx.jpg

lvFn853.jpg

Hozzászólás ideje:
2017. 12. 21. - 16:31, luke19 írta:

Skywalker fénysebességgel érkezett meg az USA-ból. Hétfőn reggel rendeltem, és ma délután már hozta a futár. Már van EPIV, EPVI 50cm-es Luke-om is, már csak egy öreg Luke kéne, remélem a jövőben adnak ki egyet. 

1LuiSdx.jpg

lvFn853.jpg

Na ez ott van most irigykedem ,hol talaltad

Hozzászólás ideje:

Akinek bejött az EpVIII, és szereti a legókat talán érdekes lehet az alábbi készlet:

LEGO-75200-Ahch-To-Island-Training-Box.j

1. Szerintem remekül hozza az Ahch-To (mikor jegyzem már meg a nevét basszus) feelinget

2. Van benne kék fénykardos Rey, ami mindig jól jön

3. Remekül kidolgozott kunyhó

4. Elképesztő precizitású Luke

5. Van hozzá PORG!!! :D 

Kb. 10.000-ért vesztegetik most, de fog még lemenni az ára, ez tuti. Én olyan 7-8 ezer körül lecsapok egyre majd.

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Donát írta:

Kb. 10.000-ért vesztegetik most, de fog még lemenni az ára, ez tuti. Én olyan 7-8 ezer körül lecsapok egyre majd.

Ezzel én is szemezgetek (életem első lego szettje lenne :D, de lehet szénfagyasztó kamra lesz belőle 6500-ért). Kockashop-on 8ezer, ma küldte nekem is egy Lego gyűjtő barátom.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, luke19 írta:

Ezzel én is szemezgetek (életem első lego szettje lenne :D, de lehet szénfagyasztó kamra lesz belőle 6500-ért). Kockashop-on 8ezer, ma küldte nekem is egy Lego gyűjtő barátom.

A szénfagyasztó kamra is tök jó, azt befektetési célból megvettem. Így már 50.000 forint értékben tárolok otthon legót későbbi eladás céljából. :P 

A 8000 biztató, lesz még ez úgy is, hogy 8000-rel a szállítás is kijön. :D Remélem. :D 

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jó ideje nem bővült a gyüjteményem. Most viszont hozott a Jézuska egy Chirrut-ot. Az első "zsivány" figurám lett, így most nem tudok ellenállni, lassan jön a csapat többi tagja is.

Jelenleg ez az állás:

WP_20180126_15_11_56_Pro.jpgBaze-nek nem semmi a fegyvere lego kivitelben hátipakkal, mindennel! ;)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nos egy kicsit legózzunk tovább:

Nagyon megtetszett Ahch To tréning és árban is elég jó (Donátnak üzenem, hogy a kockaaruhaz-ban 7700ft jelenleg!

WP_20180214_12_43_01_Pro.jpg

Baromira jó kis szett és mivel volt benne egy tarcsi fénykard markolat, szerintem ez Luke kardja amit az asztalban rejteget a kunyhójában.

Amúgy rendkívül hangulatos és játszható, a gyerekek 2 órára eltűntek vele! (Már megérte! ;) ) Ha két porg lenne hozzá maga lenne a tökély, de így is jó!

WP_20180214_12_44_42_Pro.jpg

A következő már valószínűleg csak Al-t és Luke-ot érdekelheti, hisz a Freemaker család kalandjait én úgy látom mi kísérjük igazán figyelemmel itt, de tisztelet a kivételnek!

A család és Naare már tavaly óta megvannak, most csak MOC-vel bővült a csapat.

Ja, még annyit a képről, hogy a baloldali hajó a saját konstrukcióm az itthoni ömlesztett legóból. Elég "Evil-fighter" nem? ;)

WP_20180214_12_41_01_Pro.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Ezt tök jó látni. :) Egy porgra beneveznék de gondolom szólóban nem kapható. 

Amennyire én tudom, sajna nem. :( Amúgy a szettnek több előnye is van, ami miatt remek vétel lehet gyűjtőknek, gyerekeknek egyaránt:

1/2/2018 - 14:28, Donát írta:

1. Szerintem remekül hozza az Ahch-To (mikor jegyzem már meg a nevét basszus) feelinget

2. Van benne kék fénykardos Rey, ami mindig jól jön

3. Remekül kidolgozott kunyhó

4. Elképesztő precizitású Luke

5. Van hozzá PORG!!! :D 

Hozzászólás ideje:

Vatera, ebay, jofogas, stb! Lehet majd venni szólóban is előbb utóbb. Csak az ára lesz irreális. 1500-3000-ig tippelem.

Én is tervezek amúgy venni egy pluszt!

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.