Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Köszi a munkát! És nem baj, hogy kevéske az új infó, én legalább megtudtam belőle, hogy Palpatine mindig ugyanazzal a beszéddel kábította népet. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. (szerkesztve) Végre sikerült megnéznem, összességében nem volt egy nagy rész, de voltak nagyon jó kis utalások, ilyesmik... Szóval tettszett, de nem top10-es Ez a mosoly nem másé szokott volt lenni?: Szerkesztve: 2010. Május 11. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Ez a mosoly nem másé szokott volt lenni?: Kire gondolsz? Obira? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Nekem ez tiszta Anakin-mosoly, nem jut róla senki más az eszembe. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Nekem Han ugrik még be, ő volt ilyen félmosolygó Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Vagy épp' Anakin az EP1-ben... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nekem Han ugrik még be, ő volt ilyen félmosolygó Bizony, nekem is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Vagy épp' Anakin az EP1-ben... De akkor nem igazán illene ide Jinx "másé szokott lenni" mondata Bizony, nekem is. Sok a közös Hanban és Anakinban. Szerintem komálták volna egymást, ha átlagosabb körülmények között ismerkednek meg. Mert így sajnos elég fagyos volt közöttük a viszony. Han úgyszólván ledermedt, mikor az apósa a közelében volt Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Sok a közös Hanban és Anakinban. Szerintem komálták volna egymást, ha átlagosabb körülmények között ismerkednek meg. Mert így sajnos elég fagyos volt közöttük a viszony. Han úgyszólván ledermedt, mikor az apósa a közelében volt Pedig lehet, hogy Vader akkor is így mosolygott a maszkja alatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Tetszetős volt a szinkron, Palpatine megint nem Grúber Hugó volt. Zillo halála pedig még mindig tragikus. A naszádok kék lézere pedig lehet, hogy egyben megkülönböztetés is. Ők a különleges, Coruscanti légióhoz tartozhatnak. Persze ez csak teória. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Aggasztó, hogy ebben a részben sem Grúber Hugó volt Palpatine, lehet, hogy megbetegedett, remélem nincs semmi baja. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Tetszetős volt a szinkron, Palpatine megint nem Grúber Hugó volt. Szerintem Grúber Hugóra már nem számíthatunk a továbbiakban. A stáblistánál, a magyar szinkronhangok felolvasásánál már nem szerepel. Ez az új fickó vette át a helyét. Grúber Hugónak talán már túl megerőltető ez. Egyébként a szinkronnal teljes mértékig meg voltam elégedve. Minden a helyén volt, és nem voltak olyan bosszantó szinkronbakik, mint az évad elején. Például a Children Of The Force-ban, amikor Anakin azt mondta, hogy a gungan kisFIÚ sír. Basszuuus... Elfelejtettem szólni Skynak, hogy ma van új magyar rész. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Azt néztem,hogy amikor a zilo kiszabadul,akkor a klónnak magyar neve van,pedig az évadban a klónok nevét nem szokták lefordítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Azt néztem,hogy amikor a zilo kiszabadul,akkor a klónnak magyar neve van,pedig az évadban a klónok nevét nem szokták lefordítani.És mi a lefordított neve? Talán innentől rászoknak. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Mikor Zilo kiszabadul 2 klón között van egy párbeszéd. -Ha az a lény tényleg olyan erős mint amilyennek mondják röhög a csúzlijainkon-mondja az egyik -Dugulj el Kozmosz-mondja a másik. Remélem mostantól ráállnak a magyar nevekre. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Már nem azért de azt a klónt már az amcsi változatban is Cosmos-nak hívták Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. De itt kimondottan magyarosan ejtette. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. (szerkesztve) De itt kimondottan magyarosan ejtette. De ez nem jelenti azt hogy lefordították. Szerkesztve: 2010. Augusztus 17. - Nabopolasszar Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. De itt kimondottan magyarosan ejtette. Magyarosan szerintem tök ugyanolyan, mint angolosan. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. (szerkesztve) de valamiért nem működött ez a klónozás dolog. Visszatérve, szerintem egy ilyen lényt klónozni.Huh, szerintem Lama Su a haját fogja tépni(Ha lenne neki.) mikor meghalja. Szerkesztve: 2011. Július 11. - Master Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Visszatérve, szerintem egy ilyen lényt klónozni.Huh, szerintem Lama Su a haját fogja tépni(Ha lenne neki.) mikor meghalja. Zillo Kaminón? Megérhetne egy trilógiát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Elég drámaira sikerült ez a lezárás, és igencsak szimpatizáltam a lénnyel. Zillo sokkal kedvesebb, mint Palpatine. Palpi vitte egyébként végig a hátán az epizódot, ami valóban egy Godzilla koppintás volt, de nem bántam, mert működött. Válasz
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Kiderült, hogy sikerült-e végül Palpiéknak klónozni a bestiát? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. 6 perccel korábban, misafeco írta: Kiderült, hogy sikerült-e végül Palpiéknak klónozni a bestiát? Lehet Omega az? 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. 1 órával korábban, misafeco írta: Kiderült, hogy sikerült-e végül Palpiéknak klónozni a bestiát? Az Első Rend idején még legalább egy Zillo beast életben van, mivel Kylo Ren öli meg az Age of Resistance képregényben. Azt nem tudom, hogy klón-e vagy sem, viszont a TCW-ben lévőre azt mondják, hogy az az utolsó élő példány, szóval lehetséges. 1 2 Válasz
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Május 10. Hozzászólás ideje: 2021. Május 10. 9 órával ezelőtt, Whill írta: Az Első Rend idején még legalább egy Zillo beast életben van, mivel Kylo Ren öli meg az Age of Resistance képregényben. Azt nem tudom, hogy klón-e vagy sem, viszont a TCW-ben lévőre azt mondják, hogy az az utolsó élő példány, szóval lehetséges. Nekem úgy tűnt, hogy a malastariaknak fogalmuk se volt, hogy van még élő zillo. Ha ezt nem észlelték korábban, akkor simán lehet, hogy volt másik is, csak nem volt kedve feljönni a felszínre. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 10. A páncélja miatt volt érdekes Palpatine számára, és mivel a gyakorlatban semmi nem valósult meg az erősített armorból így szerintem nem lett semmi a klón dologból. Viszont az említett képregényt nem olvastam. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 6. Hozzászólás ideje: Március 6. Érdekes, hogy a fiaskó után senki sem követelte Palpatine lemondását. Az ő személyi felelőssége vitathatatlan volt, egy normális jogállamban (ami ekkor már a Köztársaság aligha volt) egy ilyenbe simán belebukna egy kormányzat 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: Március 6. Biztos ezt is rá kenték Gyurcsányra. 6 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 6. Hozzászólás ideje: Március 6. A háttérben meghúzódó Valorum szál. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.