Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

2x19 - The Zillo Beast Strikes Back

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi a munkát! :) És nem baj, hogy kevéske az új infó, én legalább megtudtam belőle, hogy Palpatine mindig ugyanazzal a beszéddel kábította népet. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Végre sikerült megnéznem, összességében nem volt egy nagy rész, de voltak nagyon jó kis utalások, ilyesmik... Szóval tettszett, de nem top10-es :)

Ez a mosoly nem másé szokott volt lenni?: :D

ani.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Vagy épp' Anakin az EP1-ben...

De akkor nem igazán illene ide Jinx "másé szokott lenni" mondata :D

Bizony, nekem is.

Sok a közös Hanban és Anakinban. Szerintem komálták volna egymást, ha átlagosabb körülmények között ismerkednek meg. Mert így sajnos elég fagyos volt közöttük a viszony. Han úgyszólván ledermedt, mikor az apósa a közelében volt :?

Hozzászólás ideje:
Sok a közös Hanban és Anakinban. Szerintem komálták volna egymást, ha átlagosabb körülmények között ismerkednek meg. Mert így sajnos elég fagyos volt közöttük a viszony. Han úgyszólván ledermedt, mikor az apósa a közelében volt :D
Pedig lehet, hogy Vader akkor is így mosolygott a maszkja alatt. :?
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tetszetős volt a szinkron, Palpatine megint nem Grúber Hugó volt. Zillo halála pedig még mindig tragikus. :yes: A naszádok kék lézere pedig lehet, hogy egyben megkülönböztetés is. Ők a különleges, Coruscanti légióhoz tartozhatnak. Persze ez csak teória. :yes:

Hozzászólás ideje:
Tetszetős volt a szinkron, Palpatine megint nem Grúber Hugó volt.

Szerintem Grúber Hugóra már nem számíthatunk a továbbiakban. A stáblistánál, a magyar szinkronhangok felolvasásánál már nem szerepel. Ez az új fickó vette át a helyét. Grúber Hugónak talán már túl megerőltető ez. Egyébként a szinkronnal teljes mértékig meg voltam elégedve. Minden a helyén volt, és nem voltak olyan bosszantó szinkronbakik, mint az évad elején. Például a Children Of The Force-ban, amikor Anakin azt mondta, hogy a gungan kisFIÚ sír. :yes: Basszuuus... Elfelejtettem szólni Skynak, hogy ma van új magyar rész.

Hozzászólás ideje:

Azt néztem,hogy amikor a zilo kiszabadul,akkor a klónnak magyar neve van,pedig az évadban a klónok nevét nem szokták lefordítani.

Hozzászólás ideje:

Mikor Zilo kiszabadul 2 klón között van egy párbeszéd.

-Ha az a lény tényleg olyan erős mint amilyennek mondják röhög a csúzlijainkon-mondja az egyik

-Dugulj el Kozmosz-mondja a másik.

Remélem mostantól ráállnak a magyar nevekre.

• 10 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
de valamiért nem működött ez a klónozás dolog.

Visszatérve, szerintem egy ilyen lényt klónozni.Huh, szerintem Lama Su a haját fogja tépni(Ha lenne neki.) mikor meghalja. :D

Szerkesztve: - Master

• 3 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Elég drámaira sikerült ez a lezárás, és igencsak szimpatizáltam a lénnyel. Zillo sokkal kedvesebb, mint Palpatine. :)

Palpi vitte egyébként végig a hátán az epizódot, ami valóban egy Godzilla koppintás volt, de nem bántam, mert működött.

• 6 évvel később...
Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, misafeco írta:

Kiderült, hogy sikerült-e végül Palpiéknak klónozni a bestiát? :D 

Lehet Omega az? :D

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, misafeco írta:

Kiderült, hogy sikerült-e végül Palpiéknak klónozni a bestiát? :D 

Az Első Rend idején még legalább egy Zillo beast életben van, mivel Kylo Ren öli meg az Age of Resistance képregényben. Azt nem tudom, hogy klón-e vagy sem, viszont a TCW-ben lévőre azt mondják, hogy az az utolsó élő példány, szóval lehetséges.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Whill írta:

Az Első Rend idején még legalább egy Zillo beast életben van, mivel Kylo Ren öli meg az Age of Resistance képregényben. Azt nem tudom, hogy klón-e vagy sem, viszont a TCW-ben lévőre azt mondják, hogy az az utolsó élő példány, szóval lehetséges.

Nekem úgy tűnt, hogy a malastariaknak fogalmuk se volt, hogy van még élő zillo. Ha ezt nem észlelték korábban, akkor simán lehet, hogy volt másik is, csak nem volt kedve feljönni a felszínre.

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy a fiaskó után senki sem követelte Palpatine lemondását. Az ő személyi felelőssége vitathatatlan volt, egy normális jogállamban (ami ekkor már a Köztársaság aligha volt) egy ilyenbe simán belebukna egy kormányzat

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.