Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Tényleg, már lassan ez is kezd régi film lenni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 24. Hozzászólás ideje: 2012. Május 24. Köszönöm. Eleinte én is azt hittem, hogy Gallia. Ez egy kicsit bonyolult, mert a TPM-ben egy Gin Clarke nevű színésznő model játszotta Adi Galliat, viszont az AotC-ra már nem ért rá. Ez a tanács jeleneteknél még nem volt vészes, azt megoldották a TMP-ből kivágott jelenetekkel, viszont az aréna jelenetekre már kellett valakit találni helyette. Ő volt Lily Nyamwasa, csakhogy a két színésznő nem nagyon hasonlított egymásra, így lett az a döntés hogy "a geonózisi Gallia mostantól Stass Allie". A RotS-re megint bonyolódott mert most meg Lily Nyamwasa se nagyon ért rá, így még két másik színésznő is eljátszotta Alliet. Tace Bayliss játszotta el a Kashyyyk-i hologramon és Nina Fallon a halálakor (a vicces az hogy végül Lily Nyamwasa - az eredeti Stass Allie - jelenetei nem kerültek bele a filmbe) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 24. Hozzászólás ideje: 2012. Május 24. Ha jól tévedek, Stass Allie Adi Gallia unokahúga, vagy micsodája. Van valami rokoni kapcsolat köztük. Csak lusta vagyok utána nézni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Május 24. Hozzászólás ideje: 2012. Május 24. Stass Allie és Adi Gallia unokatestvérek. Úgy olvastam hogy mindketten tanácstagok voltak de az csak úgy lehetséges, hogy Adi Gallia EU-s Yavin előtti 20-ban bekövetkezett halála után lett Allie tanácstag. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 24. Hozzászólás ideje: 2012. Május 24. Ha jól tudom, Allie épp Gallia megüresedett helyét vette át a Tanácsban, miután Grievous végzett vele YU 20-ban (az EU szerint... a TCW-ben még alakulhat másképp). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Most, hogy belinkeltem a TCW topikba, eszembe jutott, mennyire hangulatos. Még mindig kiráz a hideg. Emlékszem, volt olyan óra 2005 májusában, ahol csak ezt néztem, kb 40szer. http://www.youtube.com/watch?v=0fpp6UaLXcw Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Az EP3 Blue-Ray változatában benne van az a kivágott jelenet, amikor Yoda megérkezik a Dagobára? Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Amugy nehéz észrevenni de a Millenium Falcon benne van a filmben Persze, hogy benne van. Engem csak az érdekelne, hogy akkor ki irányította... Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Persze, hogy benne van. Engem csak az érdekelne, hogy akkor ki irányította... nem biztos a Falcon csak egy másik YT-1300-as Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Akkoriban meg lett erősítve, hogy ez a Falcon. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Hopp akkor eddig erről le voltam maradva, de hát az ember minden nap tanul valamit Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 23. Bezony, azt hiszem, John Knoll mondta, hogy az az 1997-es SE változathoz készült Falcon CGI modellje (ami a Star Trek: First Contactban is feltűnik ), szóval az a Millennium Falcon. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Nem tudom mennyire releváns ebben a topikban, ill. biztos előkerült már korábban. Az utapau-i Obi-Grievous párbajban a félkiborg fénykardjai igencsak érdekesek. Anakin és Obi-Wan markolatai egyértelműen felismerhetőek, de a másik 2 is ismerősnek tűnik. Ez megint egy olyasfajta igénytelen baki, mint Sidious-nál? Netán eredetileg úgy tervezték, hogy egészen ezen párbajig nála marad? Az Invisible Hand akcióban zsebre vágta őket, de nem sokáig voltak nála. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Ezek easter egg-ek, az animátorok direkt azokat a fénykardokat tették be. Az Invisible Handon például látható Obi-Wan ep1-2-es kardja is egy villanás erejéig. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. (szerkesztve) Most vettem észre először, -hála a BD nek- hogy mikor fogadják a kancellárt, és Anakint, ("Fürdés a dicsőségben"-jelenet) két nagyon érdekes külsejű már-már szexi robotlány is jelen van. Azthiszem először szúrtam ki őket. Egy bordó-króm és egy zöld-króm. Kihez tartoznak? Ismerhetjük őket? Szerkesztve: 2015. Augusztus 21. - csoli1138 Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Azok BD-3000-es "Bettybot"-ok. Azt olvastam, hogy nagyobb szerepet is kaptak volna Organa kitörölt jeleneteiben, de végül csak ennyire vitték. Viszont a TCW-ben itt-ott feltűnnek. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Köszi!! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. (szerkesztve) Szívesen! A 3. rész várakozási időszakának cikkjeiből is van egy csokorral. Mostmár lehet, hogy kikapok Ody-től, hogy ebb a topicba dobálok, de nem tudom érnek-e külön topicot és hol? szóval bocsi! Ebben is rengeteg jó szösszenet van, és nem csak a nosztalgia miatt, hanem, hogy össze tudjuk hasonlítani milyen volt várni a PT részeire és milyen most. Spoilerek áramlása stb. Hát nagyon más. Lesz benne 2003 februári sztori, McCallum és SLJ nyilatkozatok, sokminden; szóval íme: 3.ZIP Szerkesztve: 2015. Szeptember 15. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Teljesen jó helyre tetted csoli! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Érdekességek Ian McCaig-től. http://hu.ign.com/star-wars-iii-resz-a-sith-ek-bosszuja/29250/news/a-sith-ek-bosszuja-eredeti-lezarasa-sokkal-jobb-lett-volna Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Annyira aranyos, hogy koncepciókból a nagy tudású újságíró megmondja, hogy az bizony jobb lett volna... Érdekes, hogy picit ez a szeparatista találkozás benne van a TCW-ben, a lázadás elindítása meg ugye egy ep3-as törölt jelenet vonalán kánonnak is számít. Ami a késest dolgot illeti: f*szság. Ez lett volna jobb? Annyira karakteridegen, hogy eleve az gáz, hogy kitaláltak egy ilyen jelenetet. A békeszerető Padmé a szíve alatt lévő gyermekei apjának kést szorít. Jéééézus! Ja, és Anakin véletlen megöli Padmét... Uh... jobb lett volna... Az utolsó bekezdés meg már-már nevetséges. Több mint tíz év távlatából felesleges okoskodó odamondás egy olyan embertől, akinek láthatóan gőze sincs arról, hogyan dolgozik Lucas és hogyan készül egy SW film. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Az eredeti cikket nem olvastam, nem tudom mennyire akkurátus a cikkíró. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Írnék valamit, de megfogadtam, hogy a konkurenciát maximum dicsérem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 3. Hozzászólás ideje: 2017. Október 3. Egyetértek Dzséjttel. Padmé, mint késes merénylő... örülök, hogy nem így lett, mert ritka nagy karakteridegen húzás lett volna. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Legközelebb A Sithek bosszúja jön a TV-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Ma este jön is a ROTS. Csak hogy el ne felejtsétek. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Feltűnt egy érdekes dolog, csupán egy apróság a ROTS-ban. Amikor Obi-wan és Anakin találkozik Grievousszel a filmben, Anakin gúnyosan megjegyzi a tábornoknak, hogy alacsonyabb, mint hitte. Ebből a megszólalásból azt a következtetést vontam le, hogy ő most találkozott vele először személyesen. És akkor itt eszembe jutott A klónok háborúja televíziós sorozat. Nem emlékszem pontosan, de a 121 epizódban (azt hiszem, ennyi van) nem volt példa olyanra, hogy ők ketten harcoltak volna? Mert nekem úgy rémlik, hogy összefutottak ők már a TCW-ben, és akkor így, ebben az esetben Anakin megjegyzése a ROTS-ban értelmetlen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Hozzászólás ideje: 2017. November 12. Anakin nem találkozott Grievous-sal a TCW-ben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.