Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszönöm. Eleinte én is azt hittem, hogy Gallia.

Ez egy kicsit bonyolult, mert a TPM-ben egy Gin Clarke nevű színésznő model játszotta Adi Galliat, viszont az AotC-ra már nem ért rá. Ez a tanács jeleneteknél még nem volt vészes, azt megoldották a TMP-ből kivágott jelenetekkel, viszont az aréna jelenetekre már kellett valakit találni helyette. Ő volt Lily Nyamwasa, csakhogy a két színésznő nem nagyon hasonlított egymásra, így lett az a döntés hogy "a geonózisi Gallia mostantól Stass Allie". A RotS-re megint bonyolódott mert most meg Lily Nyamwasa se nagyon ért rá, így még két másik színésznő is eljátszotta Alliet. Tace Bayliss játszotta el a Kashyyyk-i hologramon és Nina Fallon a halálakor (a vicces az hogy végül Lily Nyamwasa - az eredeti Stass Allie - jelenetei nem kerültek bele a filmbe)

Hozzászólás ideje:

Stass Allie és Adi Gallia unokatestvérek. Úgy olvastam hogy mindketten tanácstagok voltak de az csak úgy lehetséges, hogy Adi Gallia EU-s Yavin előtti 20-ban bekövetkezett halála után lett Allie tanácstag.

• 9 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
  • 9 hónappal később...
  • 7 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Amugy nehéz észrevenni de a Millenium Falcon benne van a filmben

Persze, hogy benne van. :) Engem csak az érdekelne, hogy akkor ki irányította...

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom mennyire releváns ebben a topikban, ill. biztos előkerült már korábban.

Az utapau-i Obi-Grievous párbajban a félkiborg fénykardjai igencsak érdekesek. Anakin és Obi-Wan markolatai egyértelműen felismerhetőek, de a másik 2 is ismerősnek tűnik. Ez megint egy olyasfajta igénytelen baki, mint Sidious-nál? Netán eredetileg úgy tervezték, hogy egészen ezen párbajig nála marad? Az Invisible Hand akcióban zsebre vágta őket, de nem sokáig voltak nála. :)

• 11 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Most vettem észre először, -hála a BD nek- hogy mikor fogadják a kancellárt, és Anakint,

("Fürdés a dicsőségben"-jelenet) két nagyon érdekes külsejű már-már szexi robotlány is jelen van.

Azthiszem először szúrtam ki őket. Egy bordó-króm és egy zöld-króm.

Kihez tartoznak? Ismerhetjük őket?

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Azok BD-3000-es "Bettybot"-ok. Azt olvastam, hogy nagyobb szerepet is kaptak volna Organa kitörölt jeleneteiben, de végül csak ennyire vitték. Viszont a TCW-ben itt-ott feltűnnek.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szívesen!

A 3. rész várakozási időszakának cikkjeiből is van egy csokorral.

Mostmár lehet, hogy kikapok Ody-től, hogy ebb a topicba dobálok, de nem tudom érnek-e külön topicot és hol?

szóval bocsi!

Ebben is rengeteg jó szösszenet van, és nem csak a nosztalgia miatt, hanem, hogy össze tudjuk hasonlítani milyen volt várni a PT részeire és milyen most.

Spoilerek áramlása stb. Hát nagyon más. Lesz benne 2003 februári sztori, McCallum és SLJ nyilatkozatok, sokminden; szóval íme:

3.ZIP

Szerkesztve: - csoli1138

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Annyira aranyos, hogy koncepciókból a nagy tudású újságíró megmondja, hogy az bizony jobb lett volna... :facepalm::pfff::roll:

Érdekes, hogy picit ez a szeparatista találkozás benne van a TCW-ben, a lázadás elindítása meg ugye egy ep3-as törölt jelenet vonalán kánonnak is számít.

Ami a késest dolgot illeti: f*szság. Ez lett volna jobb? Annyira karakteridegen, hogy eleve az gáz, hogy kitaláltak egy ilyen jelenetet. A békeszerető Padmé a szíve alatt lévő gyermekei apjának kést szorít. Jéééézus! Ja, és Anakin véletlen megöli Padmét... Uh... jobb lett volna... :facepalm::pfff::roll:

Az utolsó bekezdés meg már-már nevetséges. Több mint tíz év távlatából felesleges okoskodó odamondás egy olyan embertől, akinek láthatóan gőze sincs arról, hogyan dolgozik Lucas és hogyan készül egy SW film. :facepalm::pfff::roll:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Feltűnt egy érdekes dolog, csupán egy apróság a ROTS-ban. 

Amikor Obi-wan és Anakin találkozik Grievousszel a filmben, Anakin gúnyosan megjegyzi a tábornoknak, hogy alacsonyabb, mint hitte. Ebből a megszólalásból azt a következtetést vontam le, hogy ő most találkozott vele először személyesen. És akkor itt eszembe jutott A klónok háborúja televíziós sorozat. Nem emlékszem pontosan, de a 121 epizódban (azt hiszem, ennyi van) nem volt példa olyanra, hogy ők ketten harcoltak volna? Mert nekem úgy rémlik, hogy összefutottak ők már a TCW-ben, és akkor így, ebben az esetben Anakin megjegyzése a ROTS-ban értelmetlen. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.