Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Miért kéne és mit ünnepleni május 4.-én? Megváltozott a Föld forgása akkor?

Május 4. a Star Wars napja. Hogy hivatalos vagy sem, azt nem tudom, de 1979 óta május negyedikét Star Wars napnak tartják. A sztori szerint Margaret Thatcher, miután '79. május 4-én megválasztották elnöknek, a London Evening News a következő címmel reklámozta a beiktatási partit: "May the Fourth be with you, Maggie. Congratulations."

Hozzászólás ideje:

Május 4. a Star Wars napja. Hogy hivatalos vagy sem, azt nem tudom, de 1979 óta május negyedikét Star Wars napnak tartják. A sztori szerint Margaret Thatcher, miután '79. május 4-én megválasztották elnöknek, a London Evening News a következő címmel reklámozta a beiktatási partit: "May the Fourth be with you, Maggie. Congratulations."

Köszi, ezt nem tudtam.

Hozzászólás ideje:

Én is így tudom, bár annyiban kijavítanálak, hogy miniszterelnöknek választották meg, hiszen Nagy-Britanniában nincs elnök, csak uralkodó. :)

Ez természetes, de reméltem, hogy ezt mindenki tudja, ezért bátorkodtam hajnali fél ötkor rövidíteni, ahol tudtam. ;)

Hozzászólás ideje:

Nem gondoltam igazán, hogy összejön majd, de amikor mondtam itthon, hogy ma van a Star Wars nap, végül csak sikerült időt szakítani egy SW-filmre. Megegyezéses alapon A Birodalom visszavág lett a befutó, ami sokadszori nézésre is még mindig remek film, ezt ismét megállapíthattam. :) Utána a teljesség kedvéért megnéztük még a Musical Journey-t is, áttekintésképpen.

• 11 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Így van és ez már tavaly is így volt. Elég egyértelmű, hogy a SW hivatalosan is saját részeként tekint a TCW-re (elég zavaros megfogalmazás, de talán érthető :)). Ettől még persze a rajongók nagy részénél egyelőre ez nincs így, de kiindulási alapnak tökéletes. Idővel majd ez is szépen beépül a Saga-ba, ahogy a prequel is. Ehhez elengedhetetlen, hogy hivatalos oldalról érkezzen az a presszió, amely már nagyjából meg is van.

Régi vesszőparipám, de valóban csak úgy lehet immár beszélgetni az SW nagy egészéről, ha a TCW -t is belevesszük a filmek mellé. Várjuk a hivatalos álláspontot ez ügyben de én biztos vagyok benne, hogy a TCW -t figyelembe fogják venni. Túl sok szállal kötődik a filmekhez ahhoz, hogy kidobják. Egyébként ehhez a jövőbeni rendszerhez nyitottan állok hozzá. Ha azt mondják majd, hogy ezentúl pl. egy újonnan megjelenő könyv is a részét képezi a nagy egésznek, és ami abban van az releváns a SAGA -t tekintve, én elfogadom majd, sőt meg is veszem és el is olvasom.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Megfejtettem.

Red Five - nem Voros Otos ,hanem 5 Piros.

Jedi Akademia....ossze kell gyujtenie a foszereplonek,hogy bevaltsa egy Nagy Otosre.

A Jedive valas rogos utja....

:D XD :D

Szerkesztve: - ZoliZoltán

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hogy hívják majd az új trilógiát? Mert van PT, van OT és ez mi lesz? ST? (sequel trilogy?) vagy NT(new trilogy?)

Én leginkább ST-nek rövidítem, az szerintem elég egyértelmű és konzisztens. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

És annak mi köze ahhoz, hogy a filmet hogyan keresztelik el? Nyilván lesz, több is, vagy harminc évnyi játszótér lesz, amibe bele fog férni vagy ezer könyv, képregény, videojáték, de ez hogy jön a film címéhez. Ennyi erővel akkor egyiknél sem kellett volna az arany szövegben használni az epizódszámot, mert biztos lesz előzmény - elvégre csak tudatosan készültek rá.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.