Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Még a Knights of Ren trailerhez. Már csak azért sem lehet real, mert a Ren lovagok az eddigi ismereteink szerint nem szolgálták a Birodalmat. Viszont itt úgy mutatják be az egyiküket, mint aki a Birodalom oldalán harcol a Mustafaron. Szóval biztosan fan made. Ahhoz képesét viszont tényleg minőségi. 

Hozzászólás ideje:
10 minutes ago, Ody Mandrell said:

Egyébként nem véletlen volt ismerős a "Ren lovag". Az ugyanis állítólag a witch king a GYU-ból. :D 

Igen, kicsit Sauronos is lett, főleg a sisak. Nekem nem is tetszett annyira a dizájn. Szerintem mind Kylo Ren, és Ren sokkal jobban néznek ki. 

Hozzászólás ideje:

Amióta Loki megnyitotta a Multiverzumot, bármi lehetséges. Lehet, hogy tényleg az Angmari Boszorkányúr ugrott át a Star Wars-univerzumba. :D

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A mai nap lesz a TCA Winter Press Tour 22 Disney+ része.

Érdekesség ezzel az eseménnyel kapcsolatban, hogy tavaly ezen jelentették be a tavaszi és nyári premierjeiket (Bad Batch, Loki, Monsters at Work, Turner & Hooch, stb.) szóval elképzelhető, hogy végre kapunk egy bejelentést, hogy mikor jön az Obi-wan Kenobi, illetve a The Bad Batch 2. évada. :)

A tweet alapján csak Boba Fettel fognak foglalkozni ma: 

Más Tweetek alapján pedig az egész annyi, hogy behívták Ming Na Went és Morrisont egy beszélgetésre.

Szerk: Véget is ért az esemény, nincs itt semmi látnivaló

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Ahogy látom a twitter oldalukat, február 24-ig fog tartani az egész TCA winter tour. Tavaly február végefelé jelentették be a dolgokat, lehet most is erre készülnek.

Na mind1, mondjuk most pusmogják, hogy a Moon Knight március 30-án fog érkezni, szóval elképzelhető, hogy a Boba Fett után csak májusban lesz SW.

Hozzászólás ideje:
9 minutes ago, Bence1997 said:

Na mind1, mondjuk most pusmogják, hogy a Moon Knight március 30-án fog érkezni, szóval elképzelhető, hogy a Boba Fett után csak májusban lesz SW.

Az akkor elég hosszú hiátus lesz. De annál erősebb lesz az év május utáni fele.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Iqvi írta:

Az akkor elég hosszú hiátus lesz. De annál erősebb lesz az év május utáni fele.

Igen. Ugye azt mondták, hogy csak nyártól fog a SW és a Marvel ütközni. Addig meg elszeparálják őket. Azért is gondolom a májust, mert 1 hónap múlva kellene elkezdődnie a következő SW sorozatnak, ha a MK elé akarnak valamit, de a Lucasfilm nem fog a Book of BF marketingje közben belekezdeni egy másik sorozatba. Valószínűleg most lesz egy kis szünet és májustól szerintem Kenobi-Bad Batch-Andor-Mando sorrendben lemennek majd a SW sorozatok.

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, Bence1997 said:

Igen. Ugye azt mondták, hogy csak nyártól fog a SW és a Marvel ütközni. Addig meg elszeparálják őket. Azért is gondolom a májust, mert 1 hónap múlva kellene elkezdődnie a következő SW sorozatnak, ha a MK elé akarnak valamit, de a Lucasfilm nem fog a Book of BF marketingje közben belekezdeni egy másik sorozatba. Valószínűleg most lesz egy kis szünet és májustól szerintem Kenobi-Bad Batch-Andor-Mando sorrendben lemennek majd a SW sorozatok.

Akkor mondjuk az a pár hónapos várakozás kifizetődő is lesz. Ez a négy sorozat jól le is foglalja majd az évet. És ezek ilyen sorrendben is fognak majd jönni?

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Iqvi írta:

Akkor mondjuk az a pár hónapos várakozás kifizetődő is lesz. Ez a négy sorozat jól le is foglalja majd az évet. És ezek ilyen sorrendben is fognak majd jönni?

Hát szerintem igen, bár a Bad Batch kakukktojás. Arról még semmi hírünk nincs.

Illetve most ugrott be, hogy ha tényleg májusban jön a következő SW sorozat, akkor vajon mi lesz a helyzet a Celebrationnel? Még mindig május végére van tervezve vagy az elmúlt hetek eseményei (Omikron) kicsit átalakították a dolgokat? Pár napja jelentették be pl., hogy az E3 megint online lesz megtartva és az júniusban esedékes. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Már úgy értve, hogy személyesen vagy onlien lesz-e megtartva? Vagy hogy mit jelentenek be?

Hozzászólás ideje:
2022. 01. 13. - 11:11, Bence1997 írta:

Nekem a kamerás felvevés mellett az is szemet szúrt, hogy oda van írva: A Star Wars Story. Tudtommal ezt a Lucasfilm már elhagyta. :hmm:

Egyébként ez nagyon szomorú, hogy elhagyta ezt a "brandet" a Lucasfilm mindössze két film után. Értem, hogy a Solo megbukott, és utána jegelték az SW mozifilmeket. De pl. a Rogue Squadron is lehetne A Star Wars Story, azt hiszem, nem ezen a branden múlt... Bízom benne, hogy a Boba Fett közepesen erős nézettsége kapcsán meg nem azt a konklúziót fogják levonni, hogy ja, akkor itt nem kell klasszikus karakter. Majd az Obi-Wan bedurrantják a dolgokat! Remélem...

Egyébként így utólag szemlélve azért lehetett volna erősebb is a Boba reklámkampánya úgy, hogy 2021 egyetlen SW élőszereplős kontentje volt. Meg még úgy is, hogy nem akartak sokmindent ellőni a trailerben.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jordan Maison is belengetett egy új sorozatot. A forrásai szerint egy High Republic érájában játszódó, fiatal gyerekekről (kora tinikről) szóló sorozat készül a Lucasfilm berkein belül. Az egyik Luminous tag is bevan vonva. A forrása úgy jellemezte, hogy:

"Stranger Things in space"

Hozzászólás ideje:

Az én forrásom, Maximus Bisztosz is megsúgta nekem, hogy a Lucasfilmnél egy új Star Wars filmről is beszélnek, amit úgy jellemzett, hogy "látványos és elképesztő" lesz, és vagy a Birodalom vagy az új Köztársaság korában fog játszódni, de ha nem, akkor lehet, hogy valamikor a régi Köztársaság érájában. Néhány sztorirészletet is megosztott:

Spoiler

OnT5QNG.jpg

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nagyon remélem, hogy a HR korszak ne megy tini sorozattal fog elkezdődni...

Az Acolyte bár a HR végén fog játszódni, nem lesz valószínűleg tini sorozat. ;)

Bár én nem lennék ellenére egy fiatalabb színészekből álló sorozathoz. Egyelőre a bejelentett sorozatok közül talán az Acolyte az, amelyhez egy 20-as éveiben lévő hölgyeményt keresnek, a többiben mind felnőttek a főszereplők. Ha a karaktereket nézzük, akkor Andor lesz az egyedüli - meg talán Lando, ha ott a Solo előttre megyünk - ahol a főszereplő a 20-as éveiben leledzik, pedig Diego Luna már túl van 40-en, Donald Glover pedig közelít a 40-hez. :)

És azért többek között a Stranger Things is bemutatta nekünk, hogy fiatal színészekkel is tudnak izgalmas történetet alkotni vagy a Cobra Kai is többnyire fiatalokról szól, ne Disney Channeles vagy Nickleodeonos játszadozásra kellene gondolnunk ebben az esetben.

Hozzászólás ideje:

Ebben azért van valami. Ha megnézzük a filmeket, többnyire fiatalokról szól. Anakin 9 éves az ep1-ben, 19 az ep2-ben, 22 az ep3-ban. Luke és Leia 19 az ep4-ben, 22 az ep5-ben és 23 az ep6-ban. Rey pedig 19 az ep7-8-ban és 20 az ep9-ben, de még Finn sem öreg, hiszen 23 az ep7-8-ban és 24 az ep9-ben. Ahsokáról, Ezráról, Sabine-ról vagy Kazról nem is beszélve, akik még náluk is fiatalabbak voltak, amikor megismertük őket. Ehhez képest most "vénemberek" a főszereplők. Boba 41, Djarin is 40 körüli lehet.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Resistance egy mellékprodukció volt, ami csúfosan bebukott. Kétlem, hogy a Disney+-ra ilyen tartalmak jönnének a jövőben. Pláne, hogy ez élőszereplős sorozat lenne. Persze majd meglátjuk, hogy igaz-e a hír, bár titkon örülnék, ha megismernénk Stellan Gios, Elzar Mann és Avar Kriss padawanos éveit. :D

Hozzászólás ideje:

Én olyan híreket hallottam megbízható forrásból, hogy végre összenyitják a Star wars-univerzumot az MCU-val és közös sorozatot kap Nick Fury és Mace Windu.

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A korai tinik azok elvileg olyan 10-13 éves körüliek lehetnek. Remélem tanultak a Resistance-ből.

A Resistance-nek nem az votl a baja, hogy Kaz fiatal volt (amúgy 20 éves volt), hanem hogy pocsék karakternek írták meg és pocsékul prezentálták azt a kevés sztorit, amit előadtak benne. Lényegretőrőbben fogalmazva, nem a gyerek karakterrel, hanem a gyerekes prezentációval volt a baj. De a Rebels remek példa, hogy egy 14 évessel a főszerepben is lehet jó sorozatot csinálni. Az ep1 meg arra jó példa, hogy semmi baj, ha egy 9 éves és egy 14 éves ment meg egy egész bolygót csaták és fogatversenyek közepette. ;)

Bár eleve egyelőre a vita eléggé alaptalan, hiszen csak egy pletykáról van szó.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A megcélzott közönségre gondoltam. ;) 

Amúgy ez a korszak eddig nem is érdekelt, így érdekes lenne egy ilyen élőszereplős sorozat számodra. 

Viszont a korai tinik szerepeltetéséből még nem következtethető ki a célközönség. Az említett Stranger Thinsben is korai tinik vannak, mégis masszív 16-os/18-as korosztálynak való sztori. Abból, hogy tinik lennének egy még csak pletykált akármiben, egyelőre semmilyen következtetést nem lehet levonni. Lehet egy gyermeteg sz*r vagy egy olyan űrhorror, ami elől még én is a takaró alá iszkolok.

Érdekes lenne, az tény. De nálam vagy az Acolyte vagy az Eclipse című videojáték lesz a vízválasztó ezen a téren, már csak azért is, mert azok biztosan készülnek. 

Hozzászólás ideje:

Szerintem Ody olyasmire gondolt mint a Young Adult könyvek ,filmek. Éhezők Viadala, Útvesztő stb.. Amikor néztem őket éreztem hogy nem nekem szólnak. Valószinüleg a koromból adódóan.

Nem jött át a tinik megmentik az emberiséget egy posztapokaliptikus világban. Nem éreztem át a problémájukat, gyerekesnek tartottam.

De egy tinédzsernek lehete bejött. Nincs ezzel semmi probléma, tinikoromban engem is teljesen más érdekelt mint ma. Kivéve a videójáték és az SW.:D

Hozzászólás ideje:

Még egy utolsó gondolatmenet a HR pletykához: Claudia Grey tavaly eléggé sejtelmes volt egész évben, tkp. nem is igen írt olyan sokat a projekthez, van egy felnőtt, meg egy YA regénye + ha jól tudom írt egy novellát az Insiderbe. Viszont egy titkos projekten dolgozott tavaly, amiről akkor nem beszélhetett. Ez még a 2. fázis nyitányakor volt. Kétlem, hogy a következő hullám felnőtt regénye(The Fallen Star) volt az a bizonyos titkos projekt. Szóval nem elképzelhető, hogy ő volt bevonva ebbe a sorozatba.

Mondom, ha feltételezzük, hogy igazat mond Maison forrása. :)

Hozzászólás ideje:

A Disney hajnalban bejelentett egy pár filmet és sorozatot/dokut a streamingjére. Főleg az év végefelé továbbá az elkövetkező évekre fókuszáltak. Nem volt SW hír. :D

Hozzászólás ideje:

Én örülnék egy fiatalokról szóló Köztársaság Fénykorában játszódó Star Wars sorozatnak. Tényleg elegendő Anakinra, Ahsorlára és Ezrára gondolni, hogy mekkora karakterfejlődést ki lehet hozni a fiatal szereplőkből. És Claudia Gray benne van, annak még jobban örülök.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.