Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Hogy tetszik mondani? Hogy két év után végre rászántam magam és lecserélem a mobilnetet valami stabilabbra. Olcsóbb is, gyorsabb is, a mobilságot meg eddig se nagyon használtam és kb tavaly lejárt a hűségidő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Mobil net alatt mit értesz? Amúgy egy 2megás mobil net és egy 2megás ADSL ugyanolyan gyors, ha wi-fi-vel osztod meg, ahogy én is tettem itthon, akkor néha kicsit pakolni kell a gépet, a jó jelerősség miatt. Főleg, hogy padlófűtés van, tele a ház réz és fém csövekkel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Mobil net alatt mit értesz? Amúgy egy 2megás mobil net és egy 2megás ADSL ugyanolyan gyors, ha wi-fi-vel osztod meg, ahogy én is tettem itthon, akkor néha kicsit pakolni kell a gépet, a jó jelerősség miatt. Főleg, hogy padlófűtés van, tele a ház réz és fém csövekkel... Vodafon 4 giga / hónap. És nem, nem volt ugyanilyen gyors. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. 4Giga az a havi maximális adatforgalmad lehetett, nem pedig a sávszélesség. Azt csak a UPC adja meg parasztvakításnak, sajnos, aztán kiderül, hogy hiába nyújt több gigás sávszélt, van havi limit. Amit én kb. 3nap alatt el is érnék, ha olyan jó netem lenne. Nekem 8megás van, bőven elég, feltölteni szoktam, főleg torrenteket, ez annyit jelent, hogy egy 1cd-s film, 5óra alatt van fent... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Igen, az a havi adatforgalmam volt. És nem kellett hozzá napi több filmet letöltenem, hogy elérjem, de volt hogy korábban is belassították... vagy csak belassult magától, mert éss "olyan volt az időjárás". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Szia, UPC kábel. No igen, azért sok helyen a kábeles még mindig jobb lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. (szerkesztve) Én mondjuk azért nem értelek, mert ha tudtad, hogy egy drága és instabil szolgáltatást használsz, közben lett volna lehetőséged egy jobb és gyorsabb "vezetékes" megoldásra is, akkor miért vártál 1 évet, ha már tavaly lejárt? Amúgy Wi-Fi router kell, ha jól értem laptopod van, mivel mobilitást írtál. Ha veszel egy jó D-Linket, akkor ha modern a laptopod, még a kert végében is tudod seedelni a Michelle Wild összest! Szerkesztve: 2012. Szeptember 22. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Dzséjt: Milyen monitort vettél? Mennyi volt? Full HD-s? Év végén monitort akarok majd venni és lassan már nézelődnöm kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Ilyet vettem, vagyis ilyesmit, mert a pontos típusát így fejből nem tudom, és sajnos otthon kellett hagynom http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/philips/226v3lab-p51124849/termek-leiras.html A specifikációi ezek, és árban is közelít, csak négyezerrel vettem drágábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Ez bizony full HD. Most már élvezheted a nagy felbontás valódi örömeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hát a Jurassic Parkokon és az Avengersen már lebabáztam. Maholnap megnézem a Star Treket, az Avatart, aztán az Alieneket, és a végére, csak mert addigra már jól felspanoltam magam, na mit? Segítek, Starral kezdődik és Warsszal végződik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hát a Jurassic Parkokon és az Avengersen már lebabáztam. Maholnap megnézem a Star Treket, az Avatart, aztán az Alieneket, és a végére, csak mert addigra már jól felspanoltam magam, na mit? Segítek, Starral kezdődik és Warsszal végződik. Tehát akkor jó döntés lesz vennem egy ilyen full hd-s monitort, hogy a nagy tv-ig kihúzzam vele? Mert ezen akarok majd bd-t nézni. A játékok milyenek full hd-ban? Látványos a változás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Hát a Jurassic Parkokon és az Avengersen már lebabáztam. Maholnap megnézem a Star Treket, az Avatart, aztán az Alieneket, és a végére, csak mert addigra már jól felspanoltam magam, na mit? Segítek, Starral kezdődik és Warsszal végződik. A TCW -t se hagyd majd ki. Gondold milyen lehet az élmény 107 centisben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Filmnél látványos a változás, játéknál még nem igazán vettem észre. A Witcher 2 használná ki a meglévő és telepített játékaim közül a HD-t, de amikor átállítottam, alig bírt megmoccanni szegény. A Batman: Arkham City-n és a Mass Effect 2-3-on nem vettem észre különösebb lényegi változást. Bár mindegyikbe csak belekukkantottam, szóval lehet, hogy azért ha több időt szánnék rá, több dolog átjönne. Az biztos, hogy több a sima él. A TCW -t se hagyd majd ki. Gondold milyen lehet az élmény 107 centisben. Nem fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Érdekes nekem megvan pár TCW rész aviban, úgy, hogy 1giga egy történet és úgy is, hogy 500mega egy MKV rész. Megnéztem tulajdonságokban, a kettő majdnem ugyanaz, az egyik HD a másik 720p. Az én monitoromon semmi különbség nincsen a kettő között, mondjuk engem a hang mindig jobban lekötött, mint a nagy felbontás... Gondolom amit BluRay-en árulnak az az avis, a tömörített, kalóz meg az mkv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Amúgy Wi-Fi router kell, ha jól értem laptopod van, mivel mobilitást írtál. Ha veszel egy jó D-Linket, akkor ha modern a laptopod, még a kert végében is tudod seedelni a Michelle Wild összest! Azért a laptop kompatibilis a madzaggal, főleg hogy a töltő amúgy is rajta van a gépen. Ha én egyszer nekiülök netezni, azt Hiba még vadiúj korában, vadiúj akksival sem bírta. És nincsen kert Kutyafuttatóra meg csak nem megyek le internezetni ha itthon is lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 4. Most jövök rá, de a formatnak áldozatul esett a Movie Maker. Tudtok valami hasonlóan egyszerű, letölthető videoszerkesztőt ajánlani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 4. Igen. a Movie Maker -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 4. Én is azt ajánlanám amit Ody. A Windows Live-ról le lehet kapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Azt írja "a windows live már telepítve van". Igen, de az a Messenger...... Na még próbálkozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 9. Help! Photoshopnál hogy lehet egy képen lévő feliratot átírni úgy, hogy a betűtípus ugyan az legyen? Tehát itt van ez: Felül a Die Another Day-t akarom átírni, de úgy hogy a betűk ugyanazok maradjanak. Nem tudom mennyire érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. (szerkesztve) IMGBurnnél a Windows telepítő ISO fájlokat hányszoros sebességgel érdemes írni? Szerkesztve: 2012. Október 23. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Felül a Die Another Day-t akarom átírni, de úgy hogy a betűk ugyanazok maradjanak. Nem tudom mennyire érthető. Ezt nem tudom, de ennek a boritónak a magyar változata viszonylag nagy felbontásban elérhető ITT. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Ezt nem tudom, de ennek a boritónak a magyar változata viszonylag nagy felbontásban elérhető ITT. Csak én nem magyarra akarom átírni, hanem más szöveget, de ugyanazzal a típussal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. IMGBurnnél a Windows telepítő ISO fájlokat hányszoros sebességgel érdemes írni? Én minden dvd-met 12x-esen írom. Régen volt igaz hogy az audio cd-ket a lehető leglassabban kellett írni hogy a régi cd-olvasók is olvasni tudják. Ma már mindegy de azért ne a leggyorsabban írd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Én minden dvd-met 12x-esen írom. Régen volt igaz hogy az audio cd-ket a lehető leglassabban kellett írni hogy a régi cd-olvasók is olvasni tudják. Ma már mindegy de azért ne a leggyorsabban írd. Értem, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Most én kérnék segítséget. Ki ért itt a 2003-as Excelhez? Fontos lenne. Sajna egyetlen programot sem utálok jobban az Excelnél, és sosem érdekelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Mit szeretnél Excelel csinálni Frenkie? Én sem voltam belőle sohasem pro, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy mindig érdektelen voltam vele kapcsolatban... de elismerem, hogy hasznos program. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Mit szeretnél Excelel csinálni Frenkie? Én sem voltam belőle sohasem pro, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy mindig érdektelen voltam vele kapcsolatban... de elismerem, hogy hasznos program. Egy baráti házaspárnak van egy 20 éves leánya. Ő hívott fel ma hogy a suliban szerdán lesz zh-juk. Mondjuk a feladat még nincs fent a tanáruk honlapján, de ha fent lesz akkor az illető aki ért hozzá elmondhatja majd hogy kell megcsinálni. Én már baromi rég foglalkoztam vele. Pl a Solverről nem is hallottam eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Solvert én is csak annyira ismerem, amennyire az operációkutatáshoz volt szükséges, egyébként a melóhelyen még mindig 2003 van, ha esetleg megvan a feladat, szólj, és ránézek én is, hátha nem túl bonyolult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.