Hozzászólás ideje: 2015. Február 3.10 éve Szerző Én a DM korszak elején tizenévesen ismertem és szerettem meg a zenéjüket még a 80-as években, aztán másfél évtized szünet után újjáéledt bennem a rajongás ismét, nem utolsósorban annak köszönhetően, hogy a fórumon találtam egy rokon lelket a témában. Jó is az ha az ember erről is tud beszélni hozzáértőkkel. A koncertes társaság pedig hab a tortán.
Hozzászólás ideje: 2015. Február 3.10 éve Jó is az ha az ember erről is tud beszélni hozzáértőkkel. A koncertes társaság pedig hab a tortán. Így van.
Hozzászólás ideje: 2015. Február 4.10 éve Üdv, Laci! Jó egy újabb DM rajongót látni közöttünk. Én a DM korszak elején tizenévesen ismertem és szerettem meg a zenéjüket még a 80-as években, aztán másfél évtized szünet után újjáéledt bennem a rajongás ismét, nem utolsósorban annak köszönhetően, hogy a fórumon találtam egy rokon lelket a témában. A kedvenc albumjaim a BC, az Ultra és a DM, de csak ha nagyon választani kell közöttük, mert egyébként minden lemezükön vannak nagy kedvenceim. Szuper az ilyen társaság, ahol csupa lelki társ van.
Hozzászólás ideje: 2015. Február 8.10 éve Az igazi rock and roll. Elképesztően dinamikus. Nem bírom abbahagyni a hallgatását annyira jó. Szerkesztve: 2015. Február 8.10 éve - Frenkie
Hozzászólás ideje: 2015. Július 23.10 éve Nem az ízlésem kritikáját kérem. Tudtok olyan Iron Maiden számot, ami 3 perc körül vagy alatta van? Esetleg 2 perc körül?
Hozzászólás ideje: 2015. Július 23.10 éve Nem az ízlésem kritikáját kérem. Tudtok olyan Iron Maiden számot, ami 3 perc körül vagy alatta van? Esetleg 2 perc körül? Szerkesztve: 2015. Július 23.10 éve - reaper
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29.9 éve Régi '60-as és '70-es évekbeli Euróviziós dalokat hallgatok. Ezzel a számmal (1977-ben a nyertes) nem tudok betelni: http://www.youtube.com/watch?v=VgMlZS4NsEs
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24.9 éve Hegedűszóló, Lindsay Stirling összhangban az árnyékával.
Hozzászólás ideje: 2015. December 29.9 éve Hát igen. Pont a napokban, dec. 25-én jutott eszembe Lemmy, hogy vajon rendben van-e már, mert sok rossz hírt lehetett hallani az elmúlt években.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 21.9 éve Szerző A keményebb fémzene (thrash) rajongóknak egy klasszikus, ámde annyira nem közismert albumot ajánlanék.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9.8 éve Itt a Red Hot Chili Peppers új klipje a legújabb albumról: Szerintem a szám is meg a klip is elég gyenge lett. Kezd egyre mélyebbre süllyedni ez az együttes... Szerkesztve: 2016. Szeptember 9.8 éve - caseyjones
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9.8 éve Itt a Red Hot Chili Peppers új klipje a legújabb albumról: Szerintem a szám is meg a klip is elég gyenge lett. Kezd egyre mélyebbre süllyedni ez az együttes... Nem tudom. Most voltak itt koncertezni, a haverom volt fent, aztmondta rohadt jó volt!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9.8 éve Nem tudom. Most voltak itt koncertezni, a haverom volt fent, aztmondta rohadt jó volt! Én is elmentem volna, csak sajnos nem sikerült jegyet szereznem. Élőben biztos jók, én az új albumuk, számaik miatt írtam, hogy kezdenek egyre mélyebbre süllyedni. A Stadium Arcadium óta nem voltak képesek egy épkézláb albumot kiadni, s ebben nagy szerepet játszik John Frusciante kilépése is.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9.8 éve Én magam meg lemaradtam a Stadium Arcadium óta.. Az On the Bridge számmal ismertem meg őket és persze és legnagyobb szerelem a Californication komplett albuma megismételhetetlen.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10.8 éve Én magam meg lemaradtam a Stadium Arcadium óta.. Az On the Bridge számmal ismertem meg őket és persze és legnagyobb szerelem a Californication komplett albuma megismételhetetlen. Csak a pontosság kedvéért: nem On the Bridge, hanem . Egyébként a Blood Sugar Sex Magik című albumukkal robbantak be a köztudatba, amin többek között az említett Under the Bridge is megtalálható. Az egy remek lemez, talán az egyik legjobb a zenekartól.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10.8 éve Az új Metallica szám Szerkesztve: 2016. Szeptember 10.8 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2016. Október 21.8 éve Szerző Depeche Mode 2017.05.22 Groupama Aréna, kiemelt állójegy zsákolva. All I ever wanted all I ever needed Is here in my arms.
Hozzászólás ideje: 2016. November 2.8 éve Valaki tervez menni nyáron a Volt fesztiválra Linkin Parkra?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.