Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Én a DM korszak elején tizenévesen ismertem és szerettem meg a zenéjüket még a 80-as években, aztán másfél évtized szünet után újjáéledt bennem a rajongás ismét, nem utolsósorban annak köszönhetően, hogy a fórumon találtam egy rokon lelket a témában. Jó is az ha az ember erről is tud beszélni hozzáértőkkel. A koncertes társaság pedig hab a tortán. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Jó is az ha az ember erről is tud beszélni hozzáértőkkel. A koncertes társaság pedig hab a tortán. Így van. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 4. Hozzászólás ideje: 2015. Február 4. Üdv, Laci! Jó egy újabb DM rajongót látni közöttünk. Én a DM korszak elején tizenévesen ismertem és szerettem meg a zenéjüket még a 80-as években, aztán másfél évtized szünet után újjáéledt bennem a rajongás ismét, nem utolsósorban annak köszönhetően, hogy a fórumon találtam egy rokon lelket a témában. A kedvenc albumjaim a BC, az Ultra és a DM, de csak ha nagyon választani kell közöttük, mert egyébként minden lemezükön vannak nagy kedvenceim. Szuper az ilyen társaság, ahol csupa lelki társ van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. (szerkesztve) Az igazi rock and roll. Elképesztően dinamikus. Nem bírom abbahagyni a hallgatását annyira jó. Szerkesztve: 2015. Február 8. - Frenkie Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Július 23. Hozzászólás ideje: 2015. Július 23. Nem az ízlésem kritikáját kérem. Tudtok olyan Iron Maiden számot, ami 3 perc körül vagy alatta van? Esetleg 2 perc körül? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Július 23. Hozzászólás ideje: 2015. Július 23. (szerkesztve) Nem az ízlésem kritikáját kérem. Tudtok olyan Iron Maiden számot, ami 3 perc körül vagy alatta van? Esetleg 2 perc körül? Szerkesztve: 2015. Július 23. - reaper Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Július 24. Hozzászólás ideje: 2015. Július 24. Csodás, köszi! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Régi '60-as és '70-es évekbeli Euróviziós dalokat hallgatok. Ezzel a számmal (1977-ben a nyertes) nem tudok betelni: http://www.youtube.com/watch?v=VgMlZS4NsEs Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Bomarr, ez nagyon szép volt. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Hegedűszóló, Lindsay Stirling összhangban az árnyékával. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Jól nyomja a srác Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Imádom a hangulatát: 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hát igen. Pont a napokban, dec. 25-én jutott eszembe Lemmy, hogy vajon rendben van-e már, mert sok rossz hírt lehetett hallani az elmúlt években. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Nyugodj békében Lemmy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. A keményebb fémzene (thrash) rajongóknak egy klasszikus, ámde annyira nem közismert albumot ajánlanék. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Hozzászólás ideje: 2016. Május 18. Lefekvéskor tök jó ilyen zenékre lepihenni Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. (szerkesztve) Itt a Red Hot Chili Peppers új klipje a legújabb albumról: Szerintem a szám is meg a klip is elég gyenge lett. Kezd egyre mélyebbre süllyedni ez az együttes... Szerkesztve: 2016. Szeptember 9. - caseyjones Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Kurva jó! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Itt a Red Hot Chili Peppers új klipje a legújabb albumról: Szerintem a szám is meg a klip is elég gyenge lett. Kezd egyre mélyebbre süllyedni ez az együttes... Nem tudom. Most voltak itt koncertezni, a haverom volt fent, aztmondta rohadt jó volt! Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Nem tudom. Most voltak itt koncertezni, a haverom volt fent, aztmondta rohadt jó volt! Én is elmentem volna, csak sajnos nem sikerült jegyet szereznem. Élőben biztos jók, én az új albumuk, számaik miatt írtam, hogy kezdenek egyre mélyebbre süllyedni. A Stadium Arcadium óta nem voltak képesek egy épkézláb albumot kiadni, s ebben nagy szerepet játszik John Frusciante kilépése is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Én magam meg lemaradtam a Stadium Arcadium óta.. Az On the Bridge számmal ismertem meg őket és persze és legnagyobb szerelem a Californication komplett albuma megismételhetetlen. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Én magam meg lemaradtam a Stadium Arcadium óta.. Az On the Bridge számmal ismertem meg őket és persze és legnagyobb szerelem a Californication komplett albuma megismételhetetlen. Csak a pontosság kedvéért: nem On the Bridge, hanem . Egyébként a Blood Sugar Sex Magik című albumukkal robbantak be a köztudatba, amin többek között az említett Under the Bridge is megtalálható. Az egy remek lemez, talán az egyik legjobb a zenekartól. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. (szerkesztve) Az új Metallica szám Szerkesztve: 2016. Szeptember 10. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Ez már majdnem egy hónapos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Depeche Mode 2017.05.22 Groupama Aréna, kiemelt állójegy zsákolva. All I ever wanted all I ever needed Is here in my arms. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Nekem is! Már csak 7 hónap. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Na de jó. Legalább lesz ott a fórumról más is. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Valaki tervez menni nyáron a Volt fesztiválra Linkin Parkra? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.