pb69 Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Hozzászólás ideje: 2020. November 29. 15 perccel korábban, NorbiLordi írta: Még ha a tekergetés aktiválja is a fénykardot, egy szimpla gombnyomásnál még mindig több idő lenne aktiválni. De a végül megvalósult verzióban is tekeréssel aktiválja, nem? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Éppen most , pb69 írta: De a végül megvalósult verzióban is tekeréssel aktiválja, nem? Hát ezt őszintén megmondva nem tudom, sosem figyeltem igazság szerint. De más biztos tudja rá a választ Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Hozzászólás ideje: 2020. November 29. 1 perccel korábban, NorbiLordi írta: Hát ezt őszintén megmondva nem tudom, sosem figyeltem igazság szerint. De más biztos tudja rá a választ Nekem nagyon úgy rémlik, hogy a hüvelykujjával billenti odébb a markolaton lévő gyűrűt, azzal kapcsolja be a fénykardját. Igazából pont úgy, ahogyan ezen a videón is látszik. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Hozzászólás ideje: 2020. November 29. 42 perccel korábban, pb69 írta: De a végül megvalósult verzióban is tekeréssel aktiválja, nem? Abban is tekeréssel aktiválja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Hozzászólás ideje: 2020. November 30. 18 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Még ha a tekergetés aktiválja is a fénykardot, egy szimpla gombnyomásnál még mindig több idő lenne aktiválni. Tehát az a baj, hogy 0,00000000000009 másodperc helyett csak 0,00000000009 másodperc alatt tudja aktiválni a pengét? Komoly dilemma... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Hozzászólás ideje: 2020. November 30. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Tehát az a baj, hogy 0,00000000000009 másodperc helyett csak 0,00000000009 másodperc alatt tudja aktiválni a pengét? Komoly dilemma... Egy szóval se mondtam, hogy baj Csak a praktikusságát kérdőjeleztem meg. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. A mai nap, a Disney leleplezte a saját fejlesztésű fénykardját, ami nyilván nem egy energianyaláb, hanem a visszahúzható mérőszalagok technikáján alapul. A lényeg hogy így is impozáns: 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. (szerkesztve) https://www.youtube.com/watch?v=IvA3Wlpj4I4 Milyen sok fénykardpárbaj. Azért érdekes, hogy az eredeti trilógiában és a folytatás trilógiában az összes párbajjelenet együttesen 11 perc, Míg, az eredeti trilógia előtt játszódó mozgóképes alkotásoknál az összes párbaj jelenet 56 percet kitesz. Szerkesztve: 2023. Január 16. - Ody Mandrell Nem szükséges a spoiler kapcsoló használata. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Szeintem ez egyáltalán nem meglepő. Egyrészt, sokkal több mozgóképes mű van az ep4 előtti érákban, mint utána. Az utána szakaszban van az ep4-5-6-7-8-9, azt csók, előtte meg ott az ep1-2-TCW 7. évada-ep3-(Jedi: Fallen Order)-Obi-Wan Kenobi-Rebels 4 évada. Több tartalomban többet is lehet meríteni. Másrészt az OT-ST idejére drasztikusan lecsökkent azok száma, akik fénykardot forgatnak, így nem csoda, hogy a hagyományos fénykardpárbajok száma is csökkent. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Az utána szakaszban van az ep4-5-6-7-8-9, azt csók, Plusz Mandi, Book of Boba. Ott is előkerültek a kardok, persze a korábbi érához képest elenyésző mennyiségben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. Hozzászólás ideje: 2023. Január 16. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Plusz Mandi, Book of Boba. Ott is előkerültek a kardok, persze a korábbi érához képest elenyésző mennyiségben. De azokban nincs fénykardpárbaj, szóval itt most irrelevánsak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Hozzászólás ideje: 2023. Október 4. Matt Savage - "Back to prop design work and some unused lightsabers for Leia in The Rise of Skywalker." 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.