Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Kezdetben lehet valakinek mindenkilapjás vagy gportalos honlapja, de LOPKODNI akkor sem kell. Miért jó más holmijaival telepakolni egy SAJÁT oldalt? Miért kell, hogy amint valaki rálép az oldalra, berobbanjon a zene? Nekem lopkodták már el pl. Caspian herceges háttérképeimet, és deviantarton meg más fórumon magyarázkodhattam ám, hogy márpedig az az enyém, még az oldalam linkje is rajta volt! Elég kellemetlen érzés... Aztán meg nem vok valami nagy angolos, de pl a Shiás oldalra amiket lefordítgattam megtaláltam ugyanolyan formában egy gportalos oldalon, volt a szövegben egy hibám, még azt se javította ki az illető, no comment... Attól, hogy valaki 8 éves, nem kell ilyeneket elkövetnie. Láttam én már csillivilli flasholdalt 12 évestől, saját tartalommal és grafikával és mindennel. (Mellesleg már gportalon is vannak nagyon szép, igényes, nem összelopkodott tartalommal rendelkező oldalak.) És ha valaki már mindenképpen MÁSOLNI szeretne, akkor a végére nem árt egy forrás: sw.hu vagy SimonZoli (belinkelve). De akkor meg minek készít oldalt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Most vannak az egyetemi napok, több csapat is verseng a diákrektorságlrt, íme az egyik: Rájuk szavazok http://www.pen2009.com/index.php?option=co...=1&Itemid=5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Star Wars vonatkozású kis rajzfilmek, amiket magyarok készítettek http://www.eastpark.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Én ezeket láttam a napokban... Nekem bejöttek, kérdés az, hogy az ittenieknek mennyire... http://www.youtube.com/watch?v=y3tCxwrgjrk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. PDF formátumú színező Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Start--->Futtatás--->pötyögd be: telnet towel.blinkenlights.nl Érdemes kipróbálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. (szerkesztve) Ezt már régebb óta ismertem, még én is belinkeltem ide valahova Szórakoztató és profin áthidalható vele az info óra. Amúgy meg ha valaki nem akar pötyögni (pedig az mennyire jó szórakozás) akkor itt van html oldalba csomagolva: http://www.asciimation.co.nz/ És ha már itt vagyunk, egy srácnak kellett ma megkeresnek az oldalt, így ide is beteszem. Amit beírsz azt R2 lefordítja az ő nyelvére és akár le is töltheted mp3-ba: http://www.r2d2translator.com/ Szerkesztve: 2009. Július 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ez is nagyon jópofa cucc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Ritka Star Wars fotók (voltak köztük számomraújak is ) http://www.uniquescoop.com/2009/07/rare-st...ars-photos.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Köszi, ezek nagyon jó fotók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Jó képek. Carrie hihetetlen jó nő volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Nemtom volt-e már róla szó, mindenesetre meg fog szünni a starwars.yahoo.com Pont most járt le a szerződés és a Yahoo úgy döntött, hogy nem hosszabitja meg, mivel már nem éri meg nekik és inkább törölnek minden Star Warsos tartalmat december 15-ével. Utána ha valaki beirja, hogy starwars.yahoo.com akkor a starwars.com-on fog kilyukadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Korábban már említette valaki és annak ellenére elég sajnálatosnak tartom a dolgot, hogy eddig egyszer vagy kétszer voltam ott. De még olyat se hallottam, hogy nem éri meg egy SW oldalt üzemeltetni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Kijött az IMPS 2!!!!!!!!!! http://impstherelentless.com/tek9.asp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Nem tudom hogy volt-e már, elég régi, de én most akadtam rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Az ütöset még nem hallottam. Remek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Az Xpressen lévő RaptorZ már számtalan digipack-ot készített házilag, most készült el a Prequel Trilógiával és már készíti a klasszikust is. Érdemes megnézni az oldalán a művet, szép http://hazidigi.blogspot.com/2010/01/star-...gi-preview.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Ezek nem Simon Zoli borítói? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. A Vaderes képen kívül szerintem nem. A többi a plakátok illetve a dvd borítók képei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Nem az övéi a képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hölgyeim és uraim, végre elindult az Avatar fórum. Kisebb technikai gondok miatt nem tudtuk tartani a határidőt, de végre sikerült, igaz, új címen: avatar.corellian-run.hu. Rohamra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Sok sikert az új fórumnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Sok sikert, regisztráltam, de csak holnap tudom végignézni komolyabban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Sok sikert, regisztráltam, de csak holnap tudom végignézni komolyabban Érdemes lesz, jó kis fórum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Majd holnap, mert korán kelek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Mi a véleményetek erről a weboldalról: starwarsepisode7.com ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Mi a véleményetek erről a weboldalról: starwarsepisode7.com ?Nem sok jó. Supershadow oldala, az egyik legnagyobb kamu gép SW körökben. Ne higgy el semmit abból amit ott olvasol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Mi a szent habakukról szól amúgy? SW7??? Eteti a népet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Mi a szent habakukról szól amúgy? SW7??? Eteti a népet?Totál kamu a csávó. Tibur tudna mesélni róla. az EPI idején tűnt fel, és állítása szerint Lucas barátja. Az EPII alatt azt állította, hogy Lucas küldött neki egy példányt a forgatókönyvből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.