Ugrás a kommentre

Akik eggyé váltak az Erővel

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. :( Nyugodjon békében. :cry: :cry:

Nyugodjék békében. Szerintem nagyon jól hozta az ördögi bábjátékos szerepét. A TCW (szerintem) egyik legjobb jelenete is hozzá kötődik.

http://www.youtube.com/watch?v=h4U9gzb1WG8

Vajon ki veszi át most a helyét Palpatine hangjaként?

Hozzászólás ideje:

Esetleg maga Ian Mc Diarmid.

Esélytelen... Ha annak idején nem vállalta el, most miért gondolná meg magát?

Én annyira megszoktam már Abercrombie orgánumát, hogy nem tudnám elképzelni nagyon Palpit más hanggal.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nyugodjék békében. Szerintem nagyon jól hozta az ördögi bábjátékos szerepét. A TCW (szerintem) egyik legjobb jelenete is hozzá kötődik.

Vajon ki veszi át most a helyét Palpatine hangjaként?

Én úgy hallottam, hogy nem véletlenül engedik már most ki Stohl Andrást...

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom.

A Making of EP4-ben nagyon sok szó esik McQuarrie-ról. Csakugyan ő volt az első, aki csatlakozott Lucashoz a Star Wars készítése közben. Korábban a Boeingnek dolgozott, és Lucasnak megtetszettek az indusztriális jellegű rajzai. Úgy érezte, a Star Wars sikeréhez egy hihető kinézetű és technológiájú univerzum kell, ezért egy ipari háttérrel rendelkező művész lesz a legalkalmasabb a látvány megtervezésére. Szinte minden fontosabb, jellegzetes látványelemet, Vadertől a csillagrombolóig, nagyrészt neki köszönhetünk.

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom.

A Making of EP4-ben nagyon sok szó esik McQuarrie-ról. Csakugyan ő volt az első, aki csatlakozott Lucashoz a Star Wars készítése közben. Korábban a Boeingnek dolgozott, és Lucasnak megtetszettek az indusztriális jellegű rajzai. Úgy érezte, a Star Wars sikeréhez egy hihető kinézetű és technológiájú univerzum kell, ezért egy ipari háttérrel rendelkező művész lesz a legalkalmasabb a látvány megtervezésére. Szinte minden fontosabb, jellegzetes látványelemet, Vadertől a csillagrombolóig, nagyrészt neki köszönhetünk.

Pontosan. A mai SW világkép nagyrészt az ő műve.

Hozzászólás ideje:

Nyugodjon békében. :(

Az SW ezzel a látványvilággal párosulva ellenállhatatlan ma is, ami egyszerre sci-fis és mesés, teljesen egyedi. Ezek a formák, karakterek, concept art-ok nagyszerű hátteret adtak a történetnek.

Hozzászólás ideje:

Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. :( Nyugodjon békében. :cry: :cry:

Elhunyt Ralph McQuairre. :cry: Isten nyugosztalja. Hatalmas szerepe volt abban, hogy ma SW rajongó vagyok.

Az utóbbi napok annyira lefoglaltak, hogy gyakorlatilag netre sem kapcsolódtam, erre mikor visszajövök, ezt a két hírt kell olvasnom. Szomorú. McQuairre munkássága egy csoda, a képei önmagukban is fantasztikusak. Zseniális, hihetetlen fantázia van bennük, mégis valósszerűek.

Ami pedig Ian Abercrombie-t illeti, ez pedig abszolúte megdöbbentő. Pár hete még Palpatine-ként kápráztatja el a közönséget, most meg... Belegondolni is szörnyű. :(

• 3 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.