Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. Nyugodjon békében. :cry: Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. Nyugodjon békében. :cry: Nyugodjék békében. Szerintem nagyon jól hozta az ördögi bábjátékos szerepét. A TCW (szerintem) egyik legjobb jelenete is hozzá kötődik. http://www.youtube.com/watch?v=h4U9gzb1WG8 Vajon ki veszi át most a helyét Palpatine hangjaként? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Én is nagyon megszerettem a hangját, jól csinálta, pedig Ian McDiarmid után nem volt könnyű dolga. Nyugodjék békében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Tényleg nagyon jó volt az öreg. Fogalmam sincs ki lesz helyette. Csak rosszabb lehet sajnos. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Nyugodjon békében! A Lok által belinkelt jelenet számomra is az egyik legjobban sikerült a TCW-ben. Nekem személy szerint nagyon fog hiányozni a sorozatból. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Esetleg maga Ian Mc Diarmid. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Esetleg maga Ian Mc Diarmid. Esélytelen... Ha annak idején nem vállalta el, most miért gondolná meg magát? Én annyira megszoktam már Abercrombie orgánumát, hogy nem tudnám elképzelni nagyon Palpit más hanggal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Elhunyt Ralph McQuairre. Isten nyugosztalja. Hatalmas szerepe volt abban, hogy ma SW rajongó vagyok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Nyugodj békében Ralph! Hatalmas művész volt, egy zseni ment el. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Nyugodjék békében. Szerintem nagyon jól hozta az ördögi bábjátékos szerepét. A TCW (szerintem) egyik legjobb jelenete is hozzá kötődik. Vajon ki veszi át most a helyét Palpatine hangjaként? Én úgy hallottam, hogy nem véletlenül engedik már most ki Stohl Andrást... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Elhunyt Ralph McQuairre. Isten nyugosztalja. Hatalmas szerepe volt abban, hogy ma SW rajongó vagyok. Nyugodjék békében, nagyon sok mindent köszönök neki. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Lucas így emlékezik a mesterről: http://www.starwars.com/news/ralph_mcquarrie_remembered.html Nélküle valóban nem lett volna a SW olyan, amilyen, amit ennyire megszerettünk. R.I.P. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Szomorú hír, nyugodjon békében Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Nyugodjon békében! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Nagyon sajnálom. A Making of EP4-ben nagyon sok szó esik McQuarrie-ról. Csakugyan ő volt az első, aki csatlakozott Lucashoz a Star Wars készítése közben. Korábban a Boeingnek dolgozott, és Lucasnak megtetszettek az indusztriális jellegű rajzai. Úgy érezte, a Star Wars sikeréhez egy hihető kinézetű és technológiájú univerzum kell, ezért egy ipari háttérrel rendelkező művész lesz a legalkalmasabb a látvány megtervezésére. Szinte minden fontosabb, jellegzetes látványelemet, Vadertől a csillagrombolóig, nagyrészt neki köszönhetünk. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Csatlakozom, nyugodjék békében! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Nagyon sajnálom. A Making of EP4-ben nagyon sok szó esik McQuarrie-ról. Csakugyan ő volt az első, aki csatlakozott Lucashoz a Star Wars készítése közben. Korábban a Boeingnek dolgozott, és Lucasnak megtetszettek az indusztriális jellegű rajzai. Úgy érezte, a Star Wars sikeréhez egy hihető kinézetű és technológiájú univerzum kell, ezért egy ipari háttérrel rendelkező művész lesz a legalkalmasabb a látvány megtervezésére. Szinte minden fontosabb, jellegzetes látványelemet, Vadertől a csillagrombolóig, nagyrészt neki köszönhetünk. Pontosan. A mai SW világkép nagyrészt az ő műve. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Nyugodjon békében, megrendülten olvastam a halálhírét. Nélküle a Star Wars nem létezne... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Nyugodjon békében. Az SW ezzel a látványvilággal párosulva ellenállhatatlan ma is, ami egyszerre sci-fis és mesés, teljesen egyedi. Ezek a formák, karakterek, concept art-ok nagyszerű hátteret adtak a történetnek. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Nyugodjék békében a mester. Nélküle a Star Wars nem lenne most az, ami. Az alkotásain keresztül örökké velünk lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 5. Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. Nyugodjon békében. :cry: Elhunyt Ralph McQuairre. Isten nyugosztalja. Hatalmas szerepe volt abban, hogy ma SW rajongó vagyok. Az utóbbi napok annyira lefoglaltak, hogy gyakorlatilag netre sem kapcsolódtam, erre mikor visszajövök, ezt a két hírt kell olvasnom. Szomorú. McQuairre munkássága egy csoda, a képei önmagukban is fantasztikusak. Zseniális, hihetetlen fantázia van bennük, mégis valósszerűek. Ami pedig Ian Abercrombie-t illeti, ez pedig abszolúte megdöbbentő. Pár hete még Palpatine-ként kápráztatja el a közönséget, most meg... Belegondolni is szörnyű. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Elhunyt Gruber Hugó. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Nyugodjon békében. http://www.youtube.com/watch?v=nvJrz7g3w-M Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Ó, szegény. Akkor már tudjuk, hogy miért nem volt ő Palpatine magyar hangja a TCW-ben. Biztos idős volt és sokat betegeskedett. Nagy veszteség ez. Nyugodjék békében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. 74 éves volt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Még élhetett volna szegény. Sajnálom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Nagyon sajnálom, hogy elhunyt, nyugodjék békében Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Nee Most olvastam én is. Egyik kedvenc szinkronszínészem volt ő. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Szintúgy én is nagyon kedveltem szinkronszínészként. Nyugodjon békében. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Már én is olvastam FB-n, de tényleg sajnálatos, nyugodjon békében! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.