Hozzászólás ideje: 2012. Január 27.13 éve Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. Nyugodjon békében. :cry:
Hozzászólás ideje: 2012. Január 27.13 éve Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. Nyugodjon békében. :cry: Nyugodjék békében. Szerintem nagyon jól hozta az ördögi bábjátékos szerepét. A TCW (szerintem) egyik legjobb jelenete is hozzá kötődik. http://www.youtube.com/watch?v=h4U9gzb1WG8 Vajon ki veszi át most a helyét Palpatine hangjaként?
Hozzászólás ideje: 2012. Január 27.13 éve Én is nagyon megszerettem a hangját, jól csinálta, pedig Ian McDiarmid után nem volt könnyű dolga. Nyugodjék békében.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 27.13 éve Tényleg nagyon jó volt az öreg. Fogalmam sincs ki lesz helyette. Csak rosszabb lehet sajnos.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 27.13 éve Nyugodjon békében! A Lok által belinkelt jelenet számomra is az egyik legjobban sikerült a TCW-ben. Nekem személy szerint nagyon fog hiányozni a sorozatból.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 27.13 éve Esetleg maga Ian Mc Diarmid. Esélytelen... Ha annak idején nem vállalta el, most miért gondolná meg magát? Én annyira megszoktam már Abercrombie orgánumát, hogy nem tudnám elképzelni nagyon Palpit más hanggal.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Elhunyt Ralph McQuairre. Isten nyugosztalja. Hatalmas szerepe volt abban, hogy ma SW rajongó vagyok.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Nyugodj békében Ralph! Hatalmas művész volt, egy zseni ment el.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Nyugodjék békében. Szerintem nagyon jól hozta az ördögi bábjátékos szerepét. A TCW (szerintem) egyik legjobb jelenete is hozzá kötődik. Vajon ki veszi át most a helyét Palpatine hangjaként? Én úgy hallottam, hogy nem véletlenül engedik már most ki Stohl Andrást...
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Elhunyt Ralph McQuairre. Isten nyugosztalja. Hatalmas szerepe volt abban, hogy ma SW rajongó vagyok. Nyugodjék békében, nagyon sok mindent köszönök neki.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Lucas így emlékezik a mesterről: http://www.starwars.com/news/ralph_mcquarrie_remembered.html Nélküle valóban nem lett volna a SW olyan, amilyen, amit ennyire megszerettünk. R.I.P.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Nagyon sajnálom. A Making of EP4-ben nagyon sok szó esik McQuarrie-ról. Csakugyan ő volt az első, aki csatlakozott Lucashoz a Star Wars készítése közben. Korábban a Boeingnek dolgozott, és Lucasnak megtetszettek az indusztriális jellegű rajzai. Úgy érezte, a Star Wars sikeréhez egy hihető kinézetű és technológiájú univerzum kell, ezért egy ipari háttérrel rendelkező művész lesz a legalkalmasabb a látvány megtervezésére. Szinte minden fontosabb, jellegzetes látványelemet, Vadertől a csillagrombolóig, nagyrészt neki köszönhetünk.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Nagyon sajnálom. A Making of EP4-ben nagyon sok szó esik McQuarrie-ról. Csakugyan ő volt az első, aki csatlakozott Lucashoz a Star Wars készítése közben. Korábban a Boeingnek dolgozott, és Lucasnak megtetszettek az indusztriális jellegű rajzai. Úgy érezte, a Star Wars sikeréhez egy hihető kinézetű és technológiájú univerzum kell, ezért egy ipari háttérrel rendelkező művész lesz a legalkalmasabb a látvány megtervezésére. Szinte minden fontosabb, jellegzetes látványelemet, Vadertől a csillagrombolóig, nagyrészt neki köszönhetünk. Pontosan. A mai SW világkép nagyrészt az ő műve.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Nyugodjon békében, megrendülten olvastam a halálhírét. Nélküle a Star Wars nem létezne...
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Nyugodjon békében. Az SW ezzel a látványvilággal párosulva ellenállhatatlan ma is, ami egyszerre sci-fis és mesés, teljesen egyedi. Ezek a formák, karakterek, concept art-ok nagyszerű hátteret adtak a történetnek.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 4.13 éve Nyugodjék békében a mester. Nélküle a Star Wars nem lenne most az, ami. Az alkotásain keresztül örökké velünk lesz.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 5.13 éve Szerző Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. Nyugodjon békében. :cry: Elhunyt Ralph McQuairre. Isten nyugosztalja. Hatalmas szerepe volt abban, hogy ma SW rajongó vagyok. Az utóbbi napok annyira lefoglaltak, hogy gyakorlatilag netre sem kapcsolódtam, erre mikor visszajövök, ezt a két hírt kell olvasnom. Szomorú. McQuairre munkássága egy csoda, a képei önmagukban is fantasztikusak. Zseniális, hihetetlen fantázia van bennük, mégis valósszerűek. Ami pedig Ian Abercrombie-t illeti, ez pedig abszolúte megdöbbentő. Pár hete még Palpatine-ként kápráztatja el a közönséget, most meg... Belegondolni is szörnyű.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 3.13 éve Nyugodjon békében. http://www.youtube.com/watch?v=nvJrz7g3w-M
Hozzászólás ideje: 2012. Július 3.13 éve Ó, szegény. Akkor már tudjuk, hogy miért nem volt ő Palpatine magyar hangja a TCW-ben. Biztos idős volt és sokat betegeskedett. Nagy veszteség ez. Nyugodjék békében.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 3.13 éve Nee Most olvastam én is. Egyik kedvenc szinkronszínészem volt ő.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 3.13 éve Szintúgy én is nagyon kedveltem szinkronszínészként. Nyugodjon békében.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 3.13 éve Már én is olvastam FB-n, de tényleg sajnálatos, nyugodjon békében!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.