Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. :( Nyugodjon békében. :cry: :cry:

Nyugodjék békében. Szerintem nagyon jól hozta az ördögi bábjátékos szerepét. A TCW (szerintem) egyik legjobb jelenete is hozzá kötődik.

http://www.youtube.com/watch?v=h4U9gzb1WG8

Vajon ki veszi át most a helyét Palpatine hangjaként?

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon megszerettem a hangját, jól csinálta, pedig Ian McDiarmid után nem volt könnyű dolga. Nyugodjék békében.

Hozzászólás ideje:

Nyugodjon békében! A Lok által belinkelt jelenet számomra is az egyik legjobban sikerült a TCW-ben. Nekem személy szerint nagyon fog hiányozni a sorozatból. :(

Hozzászólás ideje:

Esetleg maga Ian Mc Diarmid.

Esélytelen... Ha annak idején nem vállalta el, most miért gondolná meg magát?

Én annyira megszoktam már Abercrombie orgánumát, hogy nem tudnám elképzelni nagyon Palpit más hanggal.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nyugodjék békében. Szerintem nagyon jól hozta az ördögi bábjátékos szerepét. A TCW (szerintem) egyik legjobb jelenete is hozzá kötődik.

Vajon ki veszi át most a helyét Palpatine hangjaként?

Én úgy hallottam, hogy nem véletlenül engedik már most ki Stohl Andrást...

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom.

A Making of EP4-ben nagyon sok szó esik McQuarrie-ról. Csakugyan ő volt az első, aki csatlakozott Lucashoz a Star Wars készítése közben. Korábban a Boeingnek dolgozott, és Lucasnak megtetszettek az indusztriális jellegű rajzai. Úgy érezte, a Star Wars sikeréhez egy hihető kinézetű és technológiájú univerzum kell, ezért egy ipari háttérrel rendelkező művész lesz a legalkalmasabb a látvány megtervezésére. Szinte minden fontosabb, jellegzetes látványelemet, Vadertől a csillagrombolóig, nagyrészt neki köszönhetünk.

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom.

A Making of EP4-ben nagyon sok szó esik McQuarrie-ról. Csakugyan ő volt az első, aki csatlakozott Lucashoz a Star Wars készítése közben. Korábban a Boeingnek dolgozott, és Lucasnak megtetszettek az indusztriális jellegű rajzai. Úgy érezte, a Star Wars sikeréhez egy hihető kinézetű és technológiájú univerzum kell, ezért egy ipari háttérrel rendelkező művész lesz a legalkalmasabb a látvány megtervezésére. Szinte minden fontosabb, jellegzetes látványelemet, Vadertől a csillagrombolóig, nagyrészt neki köszönhetünk.

Pontosan. A mai SW világkép nagyrészt az ő műve.

Hozzászólás ideje:

Nyugodjon békében. :(

Az SW ezzel a látványvilággal párosulva ellenállhatatlan ma is, ami egyszerre sci-fis és mesés, teljesen egyedi. Ezek a formák, karakterek, concept art-ok nagyszerű hátteret adtak a történetnek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap elhunyt Ian Abercrombie, Palpatine/Sidious szinkronizálója a TCW sorozatban. :( Nyugodjon békében. :cry: :cry:

Elhunyt Ralph McQuairre. :cry: Isten nyugosztalja. Hatalmas szerepe volt abban, hogy ma SW rajongó vagyok.

Az utóbbi napok annyira lefoglaltak, hogy gyakorlatilag netre sem kapcsolódtam, erre mikor visszajövök, ezt a két hírt kell olvasnom. Szomorú. McQuairre munkássága egy csoda, a képei önmagukban is fantasztikusak. Zseniális, hihetetlen fantázia van bennük, mégis valósszerűek.

Ami pedig Ian Abercrombie-t illeti, ez pedig abszolúte megdöbbentő. Pár hete még Palpatine-ként kápráztatja el a közönséget, most meg... Belegondolni is szörnyű. :(

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ó, szegény. :( Akkor már tudjuk, hogy miért nem volt ő Palpatine magyar hangja a TCW-ben. Biztos idős volt és sokat betegeskedett. Nagy veszteség ez. Nyugodjék békében. :cry:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.