MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Majd csak megkapod már, és akkor jól átbogarászhatod Biztos zsé-kérdése, azért nincs valószínűleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Avatar könyveket lehet rendelni bookline.hu-ról http://bookline.hu/product/home!execut...ora_Film_Tie_In Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Tesó Kódex (angol elektronikus és audio könyv) Spoiler: http://rapidshare.com/files/163945020/Barney_Stinson_-_The_Bro_Code.rarpass: bros_before_hoes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Ezt már rég kerestem Darth Phobos! Köszi! Kár, hogy nem tudom sehonnan megvenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Kár, hogy nem tudom sehonnan megvenni... Ez így, ebben a formában biztosan nem igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Nem fogom külföldről megvásárolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Bookline-on lehet kapni: http://bookline.hu/product/home!execut...ey_The_Bro_Code Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Nem fogom külföldről megvásárolni. Ezért írtam azt, amit. A link alapján meg különösen áll. Egyébként mindenkit rábeszélnék, aki ódzkodik a külföldi vásárlástól, ha csak a macera tartja vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Bookline-on lehet kapni:http://bookline.hu/product/home!execut...ey_The_Bro_Code Köszi! Valószínűleg, majd 2-3 hónapon belül megveszem. Most minden ráfordítható pénzemet a Mass Effect 2 gyűjtői kiadására költöttem (előrendeltem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Dzséjt, végre én is elolvastam a novelládat (mozi után olyan jól elraktam, hogy ne keveredjen el az ünnepi forgatagban, hogy utána nem találtam meg, csak most, persze véletlenül ), és nagyon tetszett! Szép kerek egész történet. Visszaolvastam, mit beszéltetek korábban róla Karrdéval, így csak azt mondhatom, hogy tökéletes így, jó hogy nem hagytad kihúzni az utolsó mondatot (anélkül befejezetlen maradt volna a gondolat), és nekem nem volt a sok a technikai kütyük bemutatása. Szóval még egyszer grat a megjelenéshez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Köszi szépen. Örülök, hogy neked is tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Kíváncsi vagyok vajon idén mit ad ki a Szukits? Lesz e végre Star Wars és World of Warcraft? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. A héten metrózás közben az Új Galaxist olvasgattam, és meg kell mondanom, hogy Dzséjtén kívül a többi irományt is érdemes elolvasni. Témában az Utópia kategórián belül is nagy a szórás, van benne társadalmi görbe tükör (A minimálbörtön c. írás pl. Oldie-nak biztos tetszene ), időutazás, meghökkentő mese. Mire beérek a Ferenciek terére, épp el tudok olvasni egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. No majd utánanézek, bár az igazság az, hogy marha rég óta nem veszek már újságokat. De most annak is örülnék ha az írás úgy menne mint régebben. Kifogtam valami alkotói válságot a fene enné meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Dzséjt: Elolvastam a "Jogában áll..." címü novelládat.Rengeteg könyv elolvasása(több mint ezer) után bizton állíthatom ,hogy nagyon jól írsz és fogalmazol.Az események logikusan követik egymást karaktereid "jól" viselkednek.Szívesen olvastam volna tovább is.A vége elég abszurd volt bár a novella világában egyértelmü lépés volt.Pár ismert sci-fi eszembe jutott, mikor olvastam pl a Firefly.Maga a földi világ hasonlított az 1993-as Pusztító címü Stallone-filmben látottakhoz. Nem gondoltál esetleg arra, hogy írsz egy sci-fi regényt?Szerintem meg tudnád csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Én arra tippelnék, hogy van minimum egy fél tucat legalább félkész regénye a a winchesterén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Köszi Frenkie, örülök, hogy tetszett. A Pusztítós dologba beletrafáltál, az adta az ihletet. Valójában, már ez is egy elfekvőben lévő sci-fi regény előzménye (sőt, az Első bolygóközi háború című novellám is ebben az univerzumban játszódik, csak száz évvel korábban). Amúgy három "fél regényem" van jelenleg. Ennek a folytatása, aztán egy sci-fi-horror, ami szintén ebben az univerzumban játszódik, csak úgy tíz évvel később, illetve a legbefejezettebb egy fantasy regény. Ezt a sci-fi univerzumot amúgy alaposan kidolgoztam már, közel 10 000 éves történelmet írtam hozzá, számos fajjal, kultúrával, bár ezekből a novelláim nyomán még nem igazán lehetett találkozni, mert eddig körülbelül 200 évet öleltem fel vele (most írok egy novellát, az is ebben az univerzumban játszódik, körülbelül egy időben az említett sci-fi-horrorral). Majd ha egyszer eljutok oda, akkor ebben az univerzumból egy sor regény fog születni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Akkor csak a felét tévedtem Szép teljesítmény egész világot felépíteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Kettőt, mert a fantasy is önálló világban játszódik (nuku tündibündik, meg hupikéktörpikék) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Majd ha egyszer eljutok oda, akkor ebben az univerzumból egy sor regény fog születni. Na ezt tényleg jó lenne egyszer majd elolvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Dzséjt: Neked regényt KELL írni.Fucking tehetséges vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Na ezt tényleg jó lenne egyszer majd elolvasni. És milyen jó lenne egyszer majd megírni. Dzséjt: Neked regényt KELL írni.Fucking tehetséges vagy. Igyekszem, de odáig még hosszú az út. Most pillanatnyilag azzal is megelégednék, hogy ahelyett, hogy itt rontom a levegőt, befejezném az utolsó fél oldalt a novellából, amit holnaputánig kéne leadnom. Valaki legyen szíves seggbe rúgni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Dzséjt, szedd össze magad, mert részemről nyakonvágás, állcsúcsütés, bordatörés lesz soron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. És milyen jó lenne egyszer majd megírni. Igyekszem, de odáig még hosszú az út. Most pillanatnyilag azzal is megelégednék, hogy ahelyett, hogy itt rontom a levegőt, befejezném az utolsó fél oldalt a novellából, amit holnaputánig kéne leadnom. Valaki legyen szíves seggbe rúgni! Én seggbe rúglak, ha ez megnyugtat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Én seggbe rúglak, ha ez megnyugtat. Csak a kezeit hagyjuk épen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) És a fejét sem ártana épen hagyni... Szerkesztve: 2010. Január 29. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Hirtelen mennyi segítőkész és gondoskodó ember termett itten a felajánlásom olvastán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Ha gondolod, én is beállok a sorba... Bár Larának kellene szólni, ő közelebb lakik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Hirtelen mennyi segítőkész és gondoskodó ember termett itten a felajánlásom olvastán Én kedves leszek, és megsimogatom az okos kis fejedet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Ja de jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.