Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Hozzászólás ideje: 2012. November 10. En csak azt nem ertem, hogy az sw rajongokat miert kell mindig valami kulonc idiotanak beallitani? Mondjuk az igaz, hogy sok haborodott van kozottuk, de azert vannak ertelmesek is. Hát igen, ez jó kérdés. Poénból farsang alkalmával lehet beöltöznék én is egy ilyenbe. De egy beszélgetős műsorban, ahol több 1000 ember nézhet, kínosan érezném magam ilyen jelmezben. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Hozzászólás ideje: 2012. November 10. (szerkesztve) Őket láttam a TV2-ben is valamelyik reggel. Ezek tényleg ott vannak mindenütt . A műsorvezető szerint 4 milliárd forintért!!! adta el Lucas a jogokat http://tv2.hu/musoraink/mokka/117936_karasz_szerepelne_az_uj_star_warsban_csak_egy_kardot_adjanak_neki.html Szerkesztve: 2012. November 10. - JakeSully Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Jah, vannak nagyon elvadult emberek, pl. akiknek teljesen bejön az EP 1. vagy az összes Clone Wars rész maradéktalanul tetszik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Figyu! Ne kezd megint jó? De ha szerinted az a jó amit ez a fickó írt csak mond meg. Ide is írhatod, várom a válaszod. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Flóri, ez most nem ennek a helye és ideje! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Nos, megérkezett a 3. rész Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Köszi! Ebben sok újat nem mondtak. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 4. Hozzászólás ideje: 2012. December 4. (szerkesztve) Megérkezett az interjú 4. része Szerkesztve: 2012. December 4. - JakeSully Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Nem tudom, hogy ezt olvastátok-e már. Nem friss keltezésű, de egy eléggé reális elemzés, értékelés. Különösen a 6 részes saga (ezen belűl az EP IV: A New Hope) forgalmazási, audio-vizuális jogainak jelenlegi helyzete az érdekes. Ne nagyon reménykedjünk 9 részes Blu ray díszdobozokban, vagy estleg a klasszikus részek teljes felújításában. Jó olvasgatást. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2012/11/05/az_evszazad_uzletet_kototte_a_disney/ Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Hozzászólás ideje: 2012. December 31. Megérkezett a szilveszteri kiadás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Hozzászólás ideje: 2013. Február 1. Megújult a starwars.com. Sokkal szebb és jobb lett. Köszönjük Disney. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Kicsit átláthatóbb lett. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. (szerkesztve) A Disney pontott tett az i-re. A Disney hivatalosan megerősítette, hogy lesznek az új STAR WARS trilógián kívüli, önálló SW-filmek. Az EPISODE VII, VIII és IX 2015-től érkezik durván hat év alatt, és köztük bemutatnak külön, adott karakterekre koncentráló spin-offokat - kettőn már dolgoznak is, az egyiket a veterán Lawrence Kasdan írja, a másikat Simon Kinberg (Sherlock Holmes, X-Men: Days of Future Past). Konzultánsként mindketten részt vesznek az új trilógia munkálataiban is. Azt persze még nem árulták el, hogy a két film mely karakterke koncentrál, de nem is tagadták sem a Yodás, sem a Boba Fettes pletykákat. (via geekblog) Szerkesztve: 2013. Február 6. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Egy Yoda -s film szerintem nem lenne igazán ütős. Jó karakter, de köré építeni egy egész filmet... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Mindenesetre rendkívül izgalmas éveknek nézünk elébe! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Nem tudom, hogy örüljek-e neki. Talán így tényleg felhígul az egés univerzum. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hát annyira csak nem higul fel, mint a tömeggyártásban készülő SW regényektől. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Ez attól függ, hogy a filmek majd a nagyaon távoli jövőben (főleg Lucas halála után) nem mondanak majd egymásnak ellent néha. Az SW regények meg szerintem nem hígitják fel, hiszen Expanded Universe-be tartoznak, tehát mindenki annyit fogad el belőlük, amennyit akar, vagy úgy kezeli őket, ahogy akarja. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Azért a különféle EU-művek és hivatalos SW-filmek nem ugyanaz a kategória. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Az univerzum felhígulásától nem tartok, ellenben a gyengébb minőségű, nem sok SW-hangulatot árasztó filmektől igen. Nem tartom jó ötletnek ezt az évenkénti SW-filmdömpinget. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Azért a különféle EU-művek és hivatalos SW-filmek nem ugyanaz a kategória. Így van. Az univerzum felhígulásától nem tartok, ellenben a gyengébb minőségű, nem sok SW-hangulatot árasztó filmektől igen. Nem tartom jó ötletnek ezt az évenkénti SW-filmdömpinget. Azt hiszem igazad van. Lehet, hogy sokkal inkább ettől félek én is. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Egy olyan rendszer eltudnék viselni, hogy új epizód-> spin-off-> régi felújított epizód-> új epizód-> stb. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. (szerkesztve) 'Star Wars' spin-offs: A young Han Solo movie, and a Boba Fett film -- EXCLUSIVE http://insidemovies.ew.com/2013/02/06/star-wars-spin-offs-young-han-solo-movie-boba-fett/ Szóval semmi Yoda film nem lesz itt, hanem fiatal Han Solo és Boba Fett mozifilm Szerkesztve: 2013. Február 6. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Ez így alapból nem csigáz fel, de persze majd megnézzük (ha tényleg ez lesz). Egyébként jó jel a Solo mozi, mert ez talán azt is jelentheti, hogy visszatér a VII -ben. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Kell találni egy fiatal Harrison Ford-hasonmást Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. (szerkesztve) Ezek jó ötletek. Remélem az ifjú Han Solo film az EP3 és 4 között fog játszódni. Boba Fett pedig remélem Temuerra Morrison lesz. Jut eszembe. Ez a két film ötlet hivatalos, vagy csak pletyka? Szerkesztve: 2013. Február 6. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Írja, hogy elvileg az Ep3-4 között játszódna a Han előtörténet. De ahogy nézem, ez még egyáltalán nem 100%-ig biztosra vehető infó. Bobát bárki játszhatná, ha annyit láthatnánk az arcát, mint a régi trilógiában. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Mikor játszódhatna egy fiatal Han Solo-film, ha nem a két trilógia között? A Klónháború kitörésekor még csak pár éves volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Én bujaféreggel tudnék elképzelni egy filmet. Ilyen fejjel bármit eljátszhat. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Én bujaféreggel tudnék elképzelni egy filmet. Valami komolyabb filmben el tudnám képzelni Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.