Ugrás a kommentre

A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

En csak azt nem ertem, hogy az sw rajongokat miert kell mindig valami kulonc idiotanak beallitani? Mondjuk az igaz, hogy sok haborodott van kozottuk, de azert vannak ertelmesek is. :)

Hát igen, ez jó kérdés. Poénból farsang alkalmával lehet beöltöznék én is egy ilyenbe. De egy beszélgetős műsorban, ahol több 1000 ember nézhet, kínosan érezném magam ilyen jelmezben.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Őket láttam a TV2-ben is valamelyik reggel.

Ezek tényleg ott vannak mindenütt :D . A műsorvezető szerint 4 milliárd forintért!!! adta el Lucas a jogokat :facepalm:

http://tv2.hu/musoraink/mokka/117936_karasz_szerepelne_az_uj_star_warsban_csak_egy_kardot_adjanak_neki.html

Szerkesztve: - JakeSully
  • 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom, hogy ezt olvastátok-e már. Nem friss keltezésű, de egy eléggé reális elemzés, értékelés. Különösen a 6 részes saga (ezen belűl az EP IV: A New Hope) forgalmazási, audio-vizuális jogainak jelenlegi helyzete az érdekes. Ne nagyon reménykedjünk 9 részes Blu ray díszdobozokban, vagy estleg a klasszikus részek teljes felújításában. Jó olvasgatást. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2012/11/05/az_evszazad_uzletet_kototte_a_disney/

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...

A Disney pontott tett az i-re.

A Disney hivatalosan megerősítette, hogy lesznek az új STAR WARS trilógián kívüli, önálló SW-filmek. Az EPISODE VII, VIII és IX 2015-től érkezik durván hat év alatt, és köztük bemutatnak külön, adott karakterekre koncentráló spin-offokat - kettőn már dolgoznak is, az egyiket a veterán Lawrence Kasdan írja, a másikat Simon Kinberg (Sherlock Holmes, X-Men: Days of Future Past). Konzultánsként mindketten részt vesznek az új trilógia munkálataiban is. Azt persze még nem árulták el, hogy a két film mely karakterke koncentrál, de nem is tagadták sem a Yodás, sem a Boba Fettes pletykákat.

(via geekblog)

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:

Ez attól függ, hogy a filmek majd a nagyaon távoli jövőben (főleg Lucas halála után) nem mondanak majd egymásnak ellent néha.

Az SW regények meg szerintem nem hígitják fel, hiszen Expanded Universe-be tartoznak, tehát mindenki annyit fogad el belőlük, amennyit akar, vagy úgy kezeli őket, ahogy akarja.

Hozzászólás ideje:

Azért a különféle EU-művek és hivatalos SW-filmek nem ugyanaz a kategória.

Így van.

Az univerzum felhígulásától nem tartok, ellenben a gyengébb minőségű, nem sok SW-hangulatot árasztó filmektől igen. Nem tartom jó ötletnek ezt az évenkénti SW-filmdömpinget.

Azt hiszem igazad van. Lehet, hogy sokkal inkább ettől félek én is.

Ezek jó ötletek. Remélem az ifjú Han Solo film az EP3 és 4 között fog játszódni.

Boba Fett pedig remélem Temuerra Morrison lesz.

Jut eszembe. Ez a két film ötlet hivatalos, vagy csak pletyka?

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Írja, hogy elvileg az Ep3-4 között játszódna a Han előtörténet. De ahogy nézem, ez még egyáltalán nem 100%-ig biztosra vehető infó.

Bobát bárki játszhatná, ha annyit láthatnánk az arcát, mint a régi trilógiában.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.