Szisz Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. December 10. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Addig is rám még vár egy Star Wars mozizás az év végén Mit nézel meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. December 10. 2 órával ezelőtt, Szisz írta: Mit nézel meg? EPII és EPIII+ Obi-Wan Kenobi utolsó két része. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. December 10. 21 minutes ago, Ody Mandrell said: EPII és EPIII+ Obi-Wan Kenobi utolsó két része. Miért csak az utolsó kettő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Mert az EPIII után úgy jön sorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. December 10. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányoznak az év végi Star Wars premierek. A karácsonyi hangulat még inkább emelkedetté tette ezeket az eseményeket. A várakozás Frenkie-nél, majd a filmek kibeszélése nála és itt a fórumon. Most már ugyanúgy nosztalgiával gondolok a 2015-2019 évekre, mint a korábbi korszakokra. Emellett egy mozifilm szintű hype is jó lenne már az SW körül, az ezzel járó pletykákkal és várakozással. Remélem a New Jedi Ordert tényleg elkezdik forgatni jövőre, és akkor a várakozás izgalmát újra átélhetjük. Addig is rám még vár egy Star Wars mozizás az év végén, ami fantasztikusnak ígérkezik. Mondanám, hogy idén volt azért egy mozis Lucasfilm-premier Egyébként én is nosztalgiával tekintek a 2015-19 közti időszakra, főleg az első felére, 2016-2017 volt nálam a csúcs. 2018-ban is már rossz volt, hogy nem volt decemberben film, jó lett volna, ha a Solo-t ekkor mutatják be, túlságosan a TLJ után jött. Nagyon hiányzik a mozis SW-élmény. Azóta a 2020 végén érkező The Mandalorian 2. évad volt még egy nagyobb csúcspont. 21-ben lehetett várni karácsonykor a Boba Fettet, de csak a két ünnep között jött az első része, és igazából az egy 22-es sorozat volt. 22 karácsonyán lehetett várni a The Bad Batch-et, meg előtte volt még az Andor, Tales of the Jedi. És bár most is volt Ahsoka, azért már elég rég volt, és nincs semmi, ami a közeljövőben itt lehetne, legalább egy karácsonykor kiadott trailer jöhetne a The Acolyte-hoz vagy a Skeleton Crew-hoz. Akkor azon lehetne csámcsogni. Szerintem a karácsonyi időszakban a Jedi Survivor-re fogok koncentrálni, még nem volt lehetőségem játszani vele. Meg lehet, újra megnézem az Andort, Mando s03-at, Ahsokát... Ebben a nagy dömpingben egyre több a tartalom, és egyre ritkábban nézem újra a produktumokat, ami persze elég nagy baj. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. December 11. @Ody Mandrell Na de milyen mozi? Házi? A Klónok háborújáral haladgatunk lassan a lányommal. Időrendben nézem az TPM-től. A Jedihistóriákat átvettük, AOTC, CW mozifilm megvolt. A gyerekkel csak az animációkat nézzük. TCW 1. Évaddal megyünk. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. December 11. 15 perccel korábban, Szisz írta: Na de milyen mozi? Házi? Az, és nem is akármilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 8. (szerkesztve) Beléptem egy Sequel Trilogy Fans nevű csoportba a f*szbukkon, aminek 10300 tagja van. Még él a remény! Szerkesztve: Március 8. - Ody Mandrell 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 8. Van egy olyan is, hogy "Star Wars fans who actually like Star Wars", 36 ezer taggal, az is szuper 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 8. Bár nem ilyen jellegű, de van a Youtube-on a WatchMojo nevű csatorna, ahol mindenféle filmes listákat kreálnak rendszeresen. Ugyanakkor eléggé maradiak tudnak lenni, főleg, ha Star Wars-ról van szó. Az ep5 szent és sérthetetlen, az OT az igazi SW, szóval a szokásos lemezek ott is jelen vannak. Éppen ezért lepett meg, hogy az egyik listájukon feltűnt Rey pozitív megvilágításban. A téma az volt, hogy "plot hole-ok, amiket a filmek amúgy megmagyaráznak, csak oda kéne figyelni". És itt jött képbe Rey tudása, hogy miért tudta leverni az ep7-ben Kylo Rent. És szépen elmagyarázták, hogy ez kiderül a filmből: Ren épp mentálisan és fizikálisan is padlón volt, hiszen most ölte meg az apját, beleléttek egy lézerpuskával és még Finn is megsebezte. Szóval érthető, hogy Rey fölé tudott kerekedni. Na most a WatchMojo egy 25,2 millió feliratkozóval bíró csatorna, és tényleg eddig az ST-t többségében ekézték. Szóval elég felemelő volt végre úgy látni, hogy a film egy pontját védelmükbe vették, sőt felhomályosítást tartottak róla. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 11. (szerkesztve) Szerkesztve: Május 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 21. SW Explained rakta ki ezt a képet. Néhány Youtuber SW fan Filonival és Leslyevel. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. A kérdésére a válasz: ők se tudják. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. (szerkesztve) Azt olvastam a neten, hogy a NullBulge hacker csoport hozzáfért 1.1 Terrabájtnyi adathoz a Disney-től. Benne sok minden található (üzenetek, fájlok, még ki nem adott projektek, nyers képek, stb.). Lehet a Disney hamar tud intézkedni, vagy az is lehet, hogy hasonló lesz a helyzet, mint pár éve a Sonys eset volt. Szerkesztve: Július 13. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. Nem kell félni, Bob Iger már kiadta az ukázt: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. Kiszivároghatnak esetleg tervezett projektek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. Hát, benne van. Majd szerintem egy pár nap, max két hét, múlva kiderül miket szereztek meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 25. Vajon ez pár év múlva mennyire fog változni? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 4. 2024. 07. 11. - 1:11, Dzséjt írta: A kérdésére a válasz: ők se tudják. Igaz. Bár szerintem ők azt akarják, hogy egyáltalán ne készüljön egyetlen új SW film, vagy sorozat sem, csak a régiek maradjanak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 4. Akkor meg az lenne a bajuk, hogy a Disney csak ül a jogokon és nem csinál velük semmit. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 4. 58 perccel korábban, Dzséjt írta: Akkor meg az lenne a bajuk, hogy a Disney csak ül a jogokon és nem csinál velük semmit. Ez is igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 9. D23 karakterposzterek (a Dineset egy másik topikba raktam): 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 12. Nem biztos, hogy ez a legjobb topic, de itt alakult ki eszmecsere a D23-ról, és jobban passzoló fórumot sem találtam. Reméljük, a három fickót látjuk még az SW háza táján a jövőben is, és akkor belefér a dolog: D23 Disney Legends Ceremony 2024: John Williams: Frank Oz: Harrison Ford: 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 12. Szerintem itt jobb helye van. A Disney tiszteletét tette ennek a három legendának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: Augusztus 14. Mindhárom videó libabör. Rendesen meg vagyok hatva én is. Az mekkora már hogy Adam Driver hogy megilletődik mikor találkozik Ford-dal az EP7 forgatásán. Elképesztő tisztelet övezi őket, amit meg is érdemelnek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 25. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ez viszont felveti a rossz menedzsment gyanúját. Azért nincs mese, legyen Kennedy akármekkora producer legenda, és nagy részt csak hálával tartozhatunk a nevével fémjelzett korszakért, azért egyre sokasodnak a jelek, hogy talán itt lenne az ideje átadni a stafétát egy fiatalabb generációnak. A TLJ és a Solo bukta után kezdtek el görcsölni, ami azóta se lett jobb. Talán tényleg itt lenne az idő váltani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 25. Túlságosan félnek a megosztó reakcióktól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 25. Nagyjából az EP8 bemutatója óta ezt csinálja a Lucasfilm/Disney. Már Dunát lehetne rekeszteni a rengeteg bejelentett és soha el nem készülő filmekkel(Rian Johson-trilógia, Feige, Taikiki, Trónok Harcás csávók filmek). Tavaly áprilisban azaz másfél éve jelentette be személyesen Kennedy Londonban(páran láttuk is élőben) ezt a filmet és a Mangold-filmet is. Egyikkel sincs semmi előrehaladás. Az iró sztrájkra már nem lehet fogni annak egy éve vége. Azért az az író aki több éve storykat talál ki és forgatókönyveket ír és nem tud kitalálni egy épkézláb történetet másfél év alatt amiből filmet lehet forgatni, az válasszon más szakmát. Ráadásul többen ötletelnek ilyenkor. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de jelen állás szerint egyik film sem fog megvalósulni. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 25. A Mando film tutira jön. Nekem egyelőre ennyi elég. Az legyen jó. A leendő váltás pártolása kapcsán meg vannak kétségeim. Nyilván előbb vagy utóbb jön majd az új vezetés a Lucasfilmnél, ami könnyen oda vezethet hogy törlik az egész kánont és jön mondjuk a mindent legyőző Luke története, fiatal CGI Luke-al. Nem is lenne annyira meglepő, hisz láttunk már ilyeneket a nagy stúdióknál. A Terminátoroknál vagy most a DC-nél is volt/van ilyen kukázás. Csak azért mert most nem minden tökéletes nem biztos, hogy a jövőben nem lesz minden sokkal rosszabb. Én annyira nem várom Kennedy távozását, még úgy sem, hogy látok teret a fejlődésre és a pozitiv változásra. De ha megnézem mennyire tetszettek azok amik alatta jelentek meg, akkor úgy vagyok vele, hogy azért ahhoz óriási mázli kell hogy majd a jövőben az új vezetésnél minimum megmaradjon ez a színvonal... ahhoz meg pláne, hogy azután hirtelen minden jobb legyen. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.