Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Láttam, hogy készítettek egy rangsort, ezért én is meg csinálom, a magamét. 1. Rogue One 2. The Force Awekens (ez volt az első SW amit moziba láttam, ennek az élménynek köszönhető, a 2. hely.) 3. The Mandalorian 4. Rebels 5. The Last Jedi 6. Solo 7. The Rise of Skywalker A Jedi Fallen Ordert nem játszottam végig, habár esélyes, egy előkelő helyezésre. Resistance: szerintem én ezt a sorozatot soha nem fogom megnézni, láthatatlanban megadom neki az utolsó helyet. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. 3 perccel korábban, Adrián írta: Resistance: szerintem én ezt a sorozatot soha nem fogom megnézni, láthatatlanban megadom neki az utolsó helyet. Ha valamiz meg akarsz nézni belőle akkor az az első évad legyen. Annak is inkább a második része, de ezt inkább döntsd el te. De a második az elég semilyen, pedig nagyon akartam én szeretni. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. (szerkesztve) A Disney+ egy héttel hamarabb, március 24. -én fog elstartolni Nyugat-Európában, úgy mint az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és Németországban. Utóbbinál az is meg lett erősítve, hogy a németül beszélők régiója - mint pl. Ausztria - is megkapják 24. -én a szolgáltatást! A nyáron Belgium, Portugália és a Skandináv országok - Norvégia, Finnország, Svédország, stb. - következnek. Szerkesztve: 2020. Január 21. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A Disney+ egy héttel hamarabb, március 24. -én fog elstartolni Nyugat-Európában, úgy mint az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és Németországban. Utóbbinál az is meg lett erősítve, hogy a németül beszélők régiója - mint pl. Ausztria - is megkapják 24. -én a szolgáltatást! A nyáron Belgium, Portugália és a Skandináv országok - Norvégia, Finnország, Svédország, stb. - következnek. Már csak idő kérdése és mi is élvezhetjük a Disney+ tartalmait. Legyetek türelemmel és megkapjátok amire vágytok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Már csak idő kérdése és mi is élvezhetjük a Disney+ tartalmait. Legyetek türelemmel és megkapjátok amire vágytok. Én már előrendeltem. Mostmár csak egy SmartTV vagy egy konzol kellene és utána jöhet a szolgáltatás. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. 8 perccel korábban, Iqvi írta: Már csak idő kérdése és mi is élvezhetjük a Disney+ tartalmait. Legyetek türelemmel és megkapjátok amire vágytok. Érdemes elolvasni!https://ziro.hu/sorozatok/mikor-jon-a-disney-magyarorszagra/?fbclid=IwAR3YwDZ1iwtwWUM5bMP6q0mEQLNaS4gXt30Lw359MNaNL4kjzpgV8wwYDeg 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. 20 perccel korábban, Bence1997 írta: Én már előrendeltem. Mostmár csak egy SmartTV vagy egy konzol kellene és utána jöhet a szolgáltatás. SmartTV-m van, szóval nálam nincs technikai akadálya. 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Szoval ,akkor ez is a leheto legkesobb jon Hozzank...szokasos.... Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. 19 perccel korábban, ZoliZoltán írta: Szoval ,akkor ez is a leheto legkesobb jon Hozzank...szokasos.... Azért szerintem annyira nem vészes. Végül is tavaly novemberben indult a szolgáltatás, és a Ziro-s cikk szerint a leghamarabb és a legjobb esetben már itt is elindulhat októberben. De akit érdekeltek, és meg is akarta nézni a Disney+-os tartalmakat, azt se akadályozta meg senki, hiszen az alternatív beszerzési lehetőségek adottak. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Latin-Amerikában és Ázsiában is csak az év második felében fognak indulni. 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. RacerX linkjebol nekem nem ilyen optimistan jott le. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. Hozzászólás ideje: 2020. Január 21. (szerkesztve) Szerintem ez reális. Magyarország amúgy se egy nagy hal, mégha Közép-Európát is nézzük, előbb jönne a D+ a lengyel barátainkhoz, mint hozzánk - persze valószínűleg 99%, hogy egy napon lesz elérhető mindkét országban 2020. októbere és 2021. tavasza között. Ami azért nem egy eget rengető várakozás - mindjárt vége a januárnak, pedig mintha tegnap lett volna, hogy újévet ünnepeltünk -, pláne, hogy addigra talán lesz néhány eredeti tartalom is a szolgáltatáson. Persze akit csak a SW érdekel, annak szvsz. nem nagyon érné meg havi 3-4000 forintot elkölteni erre, de ha más is érdekli - pl. Marvel, Nat Geo, vagy éppen családja van és Disney mesék egész tárháza nyílik meg előtte - annak ez egy nagyon jó csemege lehet. Szerkesztve: 2020. Január 21. - Bence1997 1 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. 21 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szerintem ez reális. Magyarország amúgy se egy nagy hal, mégha Közép-Európát is nézzük, előbb jönne a D+ a lengyel barátainkhoz, mint hozzánk - persze valószínűleg 99%, hogy egy napon lesz elérhető mindkét országban 2020. októbere és 2021. tavasza között. De nálunk 2021 szeptemberét írnak. Az még több mint másfél év. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. 17 órával ezelőtt, Frenkie írta: De nálunk 2021 szeptemberét írnak. Az még több mint másfél év. Nem szeptemberét írnak. Mi a Keleti részhez tartozunk - vagyis Közép-Kelet, de ez most mindegy. Oda 2021 első negyedévében érkezik, vagy ha úgy tetszik, 2021 pénzügyi éve 2020 októberében kezdődik. Ergo leghamarabb idén októberben megkapjuk a szolgáltatást, legkésőbb 2021 márciusa. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. 2020. 01. 23. - 14:37, Bence1997 írta: Nem szeptemberét írnak. Mi a Keleti részhez tartozunk - vagyis Közép-Kelet, de ez most mindegy. Oda 2021 első negyedévében érkezik, vagy ha úgy tetszik, 2021 pénzügyi éve 2020 októberében kezdődik. Ergo leghamarabb idén októberben megkapjuk a szolgáltatást, legkésőbb 2021 márciusa. Esküszöm hogy eddig mindenhol 2021 szeptembere volt. Tavaly decemberben novemberben biztos. Akkor ez változott. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Jól gondolod Frenkie! Eredetileg tényleg 2021 szeptemberéről volt szó. Előbbre hozták a kelet-európai terjeszkedést. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 4. Hozzászólás ideje: 2020. Február 4. Március 29. -én Indiában is elstartol a Disney+! Továbbá kiderült, hogy 28.6 millió felhasználóval rendelkezik jelenleg a Disney streaming szolgáltatása! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 25. Hozzászólás ideje: 2020. Február 25. Bob Iger mostantól már nem a Disney CEO -ja! Helyét Bob Chapek veszi át. Iger 2021 végéig a Disney ügyvezető elnöke lesz. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Fogalmam sincs ki ez a fickó és mit lehet várni tőle. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Szerintem ennek nem lesz nagy kihatása a Lucasfilmre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Az irányvonalra hatással lehet. Már ami a bemutatókat illeti. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Iger akkor saját maga mondott fel, ugye? Mert van, ahol azt írják, hogy lemondatták. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Saját maga mondott le. Benne van a cikkben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Miért mondatták volna le, amikor a tavalyi évben gyakorlatilag a csúcson volt a Disney? Szerintem inkább Iger gondolta úgy, hogy a csúcson kell abbahagyni. De olyat is olvastam, hogy nem akarta megvárni, hogy a koronavírus miatt Disney-parkokat kelljen bezárni. De persze valamilyen személyes ügy lehet a háttérben inkább. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. (szerkesztve) Már csak azért se mondatták le, mert az ő vezetése alatt voltak az olyan felvásárlások, mint pl. a Pixar, a Marvel vagy éppen a Star Wars. A Foxról meg már nem is beszélve. 44 perccel korábban, Yoda József írta: De persze valamilyen személyes ügy lehet a háttérben inkább. Nincs itt személyes ügy. Már régóta tervezte a felmondását, csak a Disney streaming szolgáltatásának elindulásáig várt. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy az új emberke mit fog művelni. Tudtommal eddig a vidámparkokkal és egyéb szórakoztató termékekkel volt felügyelve, vagy mi. Chapeknak nincsenek filmes ismeretei, vagy legalábbis nincs annyira ebben, mint eddig Iger volt. Szerkesztve: 2020. Február 27. - Bence1997 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. (szerkesztve) 16 perccel korábban, Bence1997 írta: Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy az új emberke mit fog művelni. Tudtommal eddig a vidámparkokkal és egyéb szórakoztató termékekkel volt felügyelve, vagy mi. Chapeknak nincsenek filmes ismeretei, vagy legalábbis nincs annyira ebben, mint eddig Iger volt. Iger ügyvezető igazgatói posztban marad még a Disneynél majdnem 2 évig, addig gondolom betanítja. Szerkesztve: 2020. Február 27. - Darth Cupsy 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 28. Hozzászólás ideje: 2020. Február 28. Talán tényleg a csúcson akarta abbahagyni? Én el tudnék képzelni valami konfliktust is a háttérben. Remélem nem lesz negatív hatása ennek a lemondásnak az SW-re. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Március 4. Hozzászólás ideje: 2020. Március 4. Io9-os összesítés a Disney éra eddigi top 35 legjobb pillanatáról. https://io9.gizmodo.com/the-35-best-star-wars-moments-of-the-disney-era-1841696082 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 4. Hozzászólás ideje: 2020. Április 4. A Paramount Channel ma estétől műsorra tűzi a Star Wars filmeket. Tudjuk ennek a hátterét? Tudtommal a Paramount (még) nem tulajdona a Disney-nek. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 4. Hozzászólás ideje: 2020. Április 4. 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Paramount Channel ma estétől műsorra tűzi a Star Wars filmeket. Tudjuk ennek a hátterét? Tudtommal a Paramount (még) nem tulajdona a Disney-nek. Nem tudom miért, de én örülök. Fel is veszem egytől hétig az összeset, nameg a Solot az Rtl-en. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.