Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

First Order biography

http://makingstarwars.net/2015/06/biographic-information-on-the-first-order-stormtrooper-from-star-wars-the-force-awakens/

Ez megmagyarázza, hogy az olyan jó ember, mint Finn, miért is csatlakozott az Első Rendhez.

Forrás eredeti

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Ne vonj le ebből messzemenő következtetéseket. Hiszen még az sem biztos, hogy ez a poszter a filmet promózza. Bár az sem tragédia szerintem, ha véletlen ott lenne a Lucasfilm és a Bad Robot logója mellett. Nem ezen múlik a film minősége.

Hozzászólás ideje:

Ne vonj le ebből messzemenő következtetéseket. Hiszen még az sem biztos, hogy ez a poszter a filmet promózza. Bár az sem tragédia szerintem, ha véletlen ott lenne a Lucasfilm és a Bad Robot logója mellett. Nem ezen múlik a film minősége.

Természetesen így van. De fura látni. Kb annyira, mint 2008-ban a WB logó a TCW előtt. Idegennek hat.

Hozzászólás ideje:

Sose legyen nagyobb gondunk egy Star Wars filmmel (vagy sorozattal, könyvvel, képregénnyel), mint a Disney logo felbukkanása. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem ezen már kár sopánkodni. Ezek a viták 2012-től folynak. Ez a logó ebben a formában a kalasszikus Disney közönségnek szól (6 évesek) és nem a Lucasfilmes (50-esek) rajongóknak.

Hozzászólás ideje:

Sose legyen nagyobb gondunk egy Star Wars filmmel (vagy sorozattal, könyvvel, képregénnyel), mint a Disney logo felbukkanása. :)

Szerintem ezen már kár sopánkodni. Ezek a viták 2012-től folynak. Ez a logó ebben a formában a kalasszikus Disney közönségnek szól (6 évesek) és nem a Lucasfilmes (50-esek) rajongóknak.

Nyilván igazatok van, de mivel először láttam így hivatalosnak tűnő kiadványon, egy ikonikus rohamosztagos társaságában, egy kicsit "meglepődtem", vagy újra tudatosult bennem a tulajdonosváltás.

Hozzászólás ideje:

A korábbi kép teljesebb verziója, konkrétan egy kosárpalánkon lesz látható. C-3PO vörös karja újra látható. Amúgy csak nekem jut eszembe Phasma palástjáról Grievous-é?

Screenshot-17.png

Szerkesztve: - reaper

Hozzászólás ideje:

Ha ez tényleg Jakku, akkor picit megnyugodni látszik lelkem. Ez is mutatná, hogy van egy lényeges különbség: Tatooine-on vannak sziklák, Jakkun meg homokon kívül semmi.

A palánk is jól fest, bár nekem Chewie még mindig furi. Nem az, hogy ott van, hanem, hogy éppen ő van ott. Miért nem Han?

Phasma meg szerintem kedvenc karakterem lesz, nagyon erős a kisugárzása. És most, hogy írtátok, tényleg van benne a köpennyel egy kis Grievous.

Hozzászólás ideje:

A korábbi concept rajzok alapján azt tippeltem volna, hogy egy gossam (Shu Mai fajtája, csatlakoztak a konföderációhoz), de ez sajnos nem jött be. :( Kár. Szeretném ha a kontinuitás jegyében mindkét trilógiából jelennének meg fajok az 7. epizódban.

Hozzászólás ideje:

Maz Kanata concept a VII. részhez. A kérdés, hogy vajon a végleges verziót látjuk-e.

Maz-Kanata-Concept.png

Szerintem nem ez a végleges. A teaser 2-ben elkapott kocka szerint nagyobb gomb szeme lett a figurának..a többi viszont stimmelni látszik.

1366477664K-e1429290878833.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Nem tudom ki ez - nem is akarom - néha csak beugrom képeket nézegetni, olvasni semmit, de a concept arton jobban néz ki. Picit egyedibb, talán még morbidabb is.

A trailerben lévő inkább aranyosnak néz ki, legalábbis annyiból amit látni lehet belőle.

Hozzászólás ideje:

Olybá tűnik nekem erről a képről, hogy a Jakku teljes felszíne futó homok, mert eléggé homogén az egész leszámítva a krátert.

Az a kráter elég beszédes, annak fényében, hogy a hírek szerint valamilyen külső hatásra (valami becsapódott) sivatagosodott el a bolygó.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Maz Kanata concept a VII. részhez. A kérdés, hogy vajon a végleges verziót látjuk-e.

Remélem nem. Én kifejezetten taszítónak találom. Úgy néz ki mint egy megnyúzott fejű humanoid néger nő.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Berakom ide is, azok kedvéért, akik nem olvassák a képregényes topikot. Nagyjából azt az irányt vetíti előre a VII. rész kapcsán, amit néhányan megtippeltünk már korábban.

Kiadtak egy új sztori leírást a szeptemberben induló képregénysorozatról (Star Wars: Journey to The Force Awakens: Shattered Empire #1), ami a VI. és VII. részt hivatott összekötni.

"Palpatine császár húsz éves rémuralma hirtelen és tüzes véget ért az Endor erdőholdjának egén. Döntő győzelem volt a Lázadók Szövetsége számára, ám a birodalmi moffok és tartományi kormányzók a vezetőség elvesztése ellenére is uralmuk alatt tartották a fontosabb rendszereket a Magtól a Külső Gyűrűig, a hatalmas Birodalmi Csillagflottának köszönhetően. Most, hatalmi vákuummal a Birodalom élén, ezek a moffok fognak versengeni a pozícióért és irányításért, a Lázadók Szövetségének hősei pedig hamarosan rájönnek, hogy a sebesült és tagozódott Birodalom veszélyesebb lehet minden korábbi ellenségnél, amivel korábban szembenéztek!"

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor vajon mit ünnepeltek az EPVI végén pl. Coruscanton? Győztek, de mégse. Csak, hogy folytatni lehessen. :roll:

Ja igen, ez meg külön röhej:

"a Lázadók Szövetségének hősei pedig hamarosan rájönnek, hogy a sebesült és tagozódott Birodalom veszélyesebb lehet minden korábbi ellenségnél, amivel korábban szembenéztek!"

Ez csak szerintem k*rvára erőltetett? Persze, meghalt a két fő gonosz, akikre a Birodalom épült, de ettől csak veszélyesebb lett a szervezet. :facepalm:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.