Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 25. Simán. De azért fura, hogy Chewie van Rey és Finn között. Lehet, hogy négy film után végre szerepet is kap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 25. Sokkal jobban tetszik a cirill sallang nélkül.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 25. Érdekes lenne, ha Csubi végre nagyobb szerepet kapna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 27. (szerkesztve) First Order biography http://makingstarwars.net/2015/06/biographic-information-on-the-first-order-stormtrooper-from-star-wars-the-force-awakens/ Ez megmagyarázza, hogy az olyan jó ember, mint Finn, miért is csatlakozott az Első Rendhez. Forrás eredeti Szerkesztve: 2015. Június 27. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 27. Érdekes. Az tetszik, hogy ez már nem köthető a Birodalomhoz abban az értelemben ahogy gondoltuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Jó "kis" kép. A falamon jól mutatna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. ez a Disney felirat most szíven ütött.. Szerintem az MCU val ellentétbn ezt a logót a moziban sem ússzuk meg.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Ne vonj le ebből messzemenő következtetéseket. Hiszen még az sem biztos, hogy ez a poszter a filmet promózza. Bár az sem tragédia szerintem, ha véletlen ott lenne a Lucasfilm és a Bad Robot logója mellett. Nem ezen múlik a film minősége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Szerintem nem zavaró a Disney logó. Nem kizárt, hogy a hivatalos filmposzteren is rajta lesz, miután a Rebels poszterekről se hagyták le. Egyébként újabban már az SW könyvek hátulján is ott van a Lucasfilm logó mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Nekem is fura nagyon ott az a Disney felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Ne vonj le ebből messzemenő következtetéseket. Hiszen még az sem biztos, hogy ez a poszter a filmet promózza. Bár az sem tragédia szerintem, ha véletlen ott lenne a Lucasfilm és a Bad Robot logója mellett. Nem ezen múlik a film minősége. Természetesen így van. De fura látni. Kb annyira, mint 2008-ban a WB logó a TCW előtt. Idegennek hat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Sose legyen nagyobb gondunk egy Star Wars filmmel (vagy sorozattal, könyvvel, képregénnyel), mint a Disney logo felbukkanása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 29. Szerintem ezen már kár sopánkodni. Ezek a viták 2012-től folynak. Ez a logó ebben a formában a kalasszikus Disney közönségnek szól (6 évesek) és nem a Lucasfilmes (50-esek) rajongóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 29. Sose legyen nagyobb gondunk egy Star Wars filmmel (vagy sorozattal, könyvvel, képregénnyel), mint a Disney logo felbukkanása. Szerintem ezen már kár sopánkodni. Ezek a viták 2012-től folynak. Ez a logó ebben a formában a kalasszikus Disney közönségnek szól (6 évesek) és nem a Lucasfilmes (50-esek) rajongóknak. Nyilván igazatok van, de mivel először láttam így hivatalosnak tűnő kiadványon, egy ikonikus rohamosztagos társaságában, egy kicsit "meglepődtem", vagy újra tudatosult bennem a tulajdonosváltás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 30. (szerkesztve) A korábbi kép teljesebb verziója, konkrétan egy kosárpalánkon lesz látható. C-3PO vörös karja újra látható. Amúgy csak nekem jut eszembe Phasma palástjáról Grievous-é? Szerkesztve: 2015. Június 30. - reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 30. Nem, valóban emlékeztet rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 30. Erre még nem gondoltam, de a króm külső is adja a hasonlóságot. Más. Jakku az űrből. Köze nincs Tatooine kinézetéhez. Már ha ez tényleg a Jakku. Az a nagy kráter is érdekes a felszínén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 1. Olybá tűnik nekem erről a képről, hogy a Jakku teljes felszíne futó homok, mert eléggé homogén az egész leszámítva a krátert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 1. Tetszik a kosárpalánk is, meg Jakku is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 1. Ha ez tényleg Jakku, akkor picit megnyugodni látszik lelkem. Ez is mutatná, hogy van egy lényeges különbség: Tatooine-on vannak sziklák, Jakkun meg homokon kívül semmi. A palánk is jól fest, bár nekem Chewie még mindig furi. Nem az, hogy ott van, hanem, hogy éppen ő van ott. Miért nem Han? Phasma meg szerintem kedvenc karakterem lesz, nagyon erős a kisugárzása. És most, hogy írtátok, tényleg van benne a köpennyel egy kis Grievous. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Maz Kanata concept a VII. részhez. A kérdés, hogy vajon a végleges verziót látjuk-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Kék színben jobban nézett ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. A korábbi concept rajzok alapján azt tippeltem volna, hogy egy gossam (Shu Mai fajtája, csatlakoztak a konföderációhoz), de ez sajnos nem jött be. Kár. Szeretném ha a kontinuitás jegyében mindkét trilógiából jelennének meg fajok az 7. epizódban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. (szerkesztve) Maz Kanata concept a VII. részhez. A kérdés, hogy vajon a végleges verziót látjuk-e. Szerintem nem ez a végleges. A teaser 2-ben elkapott kocka szerint nagyobb gomb szeme lett a figurának..a többi viszont stimmelni látszik. Szerkesztve: 2015. Július 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Nem rossz, bár semmi kiemelkedő. Elég egyszerűnek tűnik. Valószínűleg a filmen jobban mutat majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Nem tudom ki ez - nem is akarom - néha csak beugrom képeket nézegetni, olvasni semmit, de a concept arton jobban néz ki. Picit egyedibb, talán még morbidabb is. A trailerben lévő inkább aranyosnak néz ki, legalábbis annyiból amit látni lehet belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. (szerkesztve) Olybá tűnik nekem erről a képről, hogy a Jakku teljes felszíne futó homok, mert eléggé homogén az egész leszámítva a krátert. Az a kráter elég beszédes, annak fényében, hogy a hírek szerint valamilyen külső hatásra (valami becsapódott) sivatagosodott el a bolygó. Szerkesztve: 2015. Július 2. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. (szerkesztve) Maz Kanata concept a VII. részhez. A kérdés, hogy vajon a végleges verziót látjuk-e.Remélem nem. Én kifejezetten taszítónak találom. Úgy néz ki mint egy megnyúzott fejű humanoid néger nő. Szerkesztve: 2015. Július 2. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 2. Berakom ide is, azok kedvéért, akik nem olvassák a képregényes topikot. Nagyjából azt az irányt vetíti előre a VII. rész kapcsán, amit néhányan megtippeltünk már korábban. Kiadtak egy új sztori leírást a szeptemberben induló képregénysorozatról (Star Wars: Journey to The Force Awakens: Shattered Empire #1), ami a VI. és VII. részt hivatott összekötni. "Palpatine császár húsz éves rémuralma hirtelen és tüzes véget ért az Endor erdőholdjának egén. Döntő győzelem volt a Lázadók Szövetsége számára, ám a birodalmi moffok és tartományi kormányzók a vezetőség elvesztése ellenére is uralmuk alatt tartották a fontosabb rendszereket a Magtól a Külső Gyűrűig, a hatalmas Birodalmi Csillagflottának köszönhetően. Most, hatalmi vákuummal a Birodalom élén, ezek a moffok fognak versengeni a pozícióért és irányításért, a Lázadók Szövetségének hősei pedig hamarosan rájönnek, hogy a sebesült és tagozódott Birodalom veszélyesebb lehet minden korábbi ellenségnél, amivel korábban szembenéztek!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 3. (szerkesztve) Akkor vajon mit ünnepeltek az EPVI végén pl. Coruscanton? Győztek, de mégse. Csak, hogy folytatni lehessen. Ja igen, ez meg külön röhej: "a Lázadók Szövetségének hősei pedig hamarosan rájönnek, hogy a sebesült és tagozódott Birodalom veszélyesebb lehet minden korábbi ellenségnél, amivel korábban szembenéztek!" Ez csak szerintem k*rvára erőltetett? Persze, meghalt a két fő gonosz, akikre a Birodalom épült, de ettől csak veszélyesebb lett a szervezet. Szerkesztve: 2015. Július 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.