Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. (szerkesztve) Egyébként ami főleg elszomorító az ez: "Sok rajongó érezte problémásnak ezeknek a mitokondriumokból eredeztethető lényeknek a létezését, mivel szerintük feleslegesen magyarázzák és demisztifikálják az Erőt" Erről szó sincs! A midichloriánok nem magyarázzák az Erőt. Ha 16 év alatt erre még mindig nem sikerült rájönni akkor ott szerintem nincs mit tenni. Szerkesztve: 2015. Augusztus 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Tipikusan olyan helyzet, mikor nem sikerült teljesen felfogni a közönségnek, mit is akar a prequel trilogy elmondani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Egyébként ami főleg elszomorító az ez: "Sok rajongó érezte problémásnak ezeknek a mitokondriumokból eredeztethető lényeknek a létezését, mivel szerintük feleslegesen magyarázzák és demisztifikálják az Erőt" Erről szó sincs! A midichloriánok nem magyarázzák az Erőt. Ha 16 év alatt erre még mindig nem sikerült rájönni akkor ott szerintem nincs mit tenni. Az erőérzékenység mértékét magyarázzák. Mindig elfelejtik a fikázók, vagy ahogy írtad, fel sem fogják.. Lentebb én is megtévedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Egyébként ami főleg elszomorító az ez: "Sok rajongó érezte problémásnak ezeknek a mitokondriumokból eredeztethető lényeknek a létezését, mivel szerintük feleslegesen magyarázzák és demisztifikálják az Erőt" Erről szó sincs! A midichloriánok nem magyarázzák az Erőt. Ha 16 év alatt erre még mindig nem sikerült rájönni akkor ott szerintem nincs mit tenni. Egyetértek. Nekem a Baljós árnyak első megnézésekor átjött a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Csak érdekességként raktam be. Nem vontam le belőle rossz következtetést. Az általad említett interjút nem láttam. Én örültem volna ha szóba kerülnek újra a midi-chlorianok kapcsolatot teremtve a prequellel. De ez az én problémám. Nem kell mindent támadásnak venni. Jaj, ne már, Frenkie, hát direkt azért írtam oda, hogy általánosan kérdezem és magyaráztam túl, hogy ne vedd már személyes támadásnak - ezek szerint kár volt törnöm magam, így is, úgy is magadra vetted... Értem én, te miért raktad be, azt nem értem, miért lett ennek az egész világon akkora hírértéke, hogy az Origótól az IGN-en át a fatyomkinvan oldalig mindenhol majdnem címlapon jön le. Már azt leszámítva, hogy ezzel is be lehet szólni az ep1-2-3-nak és szerezni pár klickelést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Jaj, ne már, Frenkie, hát direkt azért írtam oda, hogy általánosan kérdezem és magyaráztam túl, hogy ne vedd már személyes támadásnak - ezek szerint kár volt törnöm magam, így is, úgy is magadra vetted... Értem én, te miért raktad be, azt nem értem, miért lett ennek az egész világon akkora hírértéke, hogy az Origótól az IGN-en át a fatyomkinvan oldalig mindenhol majdnem címlapon jön le. Már azt leszámítva, hogy ezzel is be lehet szólni az ep1-2-3-nak és szerezni pár klickelést. Akkor félreértés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Ezeket a képeket még nem láttam Daisy Ridley gyakorol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Ezeket még én se láttam, pedig a con -on voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Új kép egy koreai tv-spotból: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Itt a tv-spot is: http://www.youtube.com/watch?v=M-VTdsCKLgg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Baba! A trailer sem rossz ebben az újravágott, kiegészített, új zenével felturbózott változatban, de ez a kép az ütős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. (szerkesztve) Új kép egy koreai tv-spotból: A képről egyből erre gondotlam. Szerkesztve: 2015. Augusztus 10. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Lehet,hogy erről is mintázták. Talán az alkotók úgy fogták fel, hogy az első galaktikus polgárháború volt az első világháború... Most pedig itt a második. És alkottak hozzá egy Hitlert Andy Serkis személyében. Talán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Nagyon jól mutat az a jelenet Remek kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. A készitők elmondása szerint az alábbihoz hasonló felvételek adtak inspirációt az ep.2 végének is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. És tulajdonképpen ezzel meg is van az első párhuzam két epizód között. Az ep2-ben Palpatine és brancsa szemléli a Köztársasági Nagy Hadsereget, az ep7-ben pedig Snoke és bandája figyel az Első Rend hadseregét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Ha valakinek meglesz ez a kép szöveg nélkül nagy felbontásban ne tartsa vissza! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. (szerkesztve) Nagyon jó a kép! Egyelőre egy "levágott" verzió: És talán új lépegetőket látok? És afféle normandiai partraszálláskor használatos hajókat? Szerkesztve: 2015. Augusztus 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Én is lépegetőket vélek felismerni. Azok a csapatszállító hajók ugyanolyanok, mint amilyenben az első trailerben álltak a rohamoszik, meg a második trailerben ilyeneket látunk a csillagromboló felé repülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Nagyszerű ez a TV-s reklám. Valahogy sokkal jobban tetszik, mint az eddigi két előzetes együttvéve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Új kép egy koreai tv-spotból: Hmmm... és Észak vagy Dél Korea??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. az ep7-ben pedig Snoke és bandája figyel az Első Rend hadseregét. Nincs ott Snote, csak Phasma százados, elől meg a Starkiller bázis parancsnoka, Hux tábornok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Nincs ott Snote, csak Phasma százados, elől meg a Starkiller bázis parancsnoka, Hux tábornok. Akkor ő. Sajnos hátulról még nem nagyon ismerem fel őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Ha valakinek meglesz ez a kép szöveg nélkül nagy felbontásban ne tartsa vissza! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Nagyon király kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. (szerkesztve) Nagyszerű ez a TV-s reklám. Valahogy sokkal jobban tetszik, mint az eddigi két előzetes együttvéve. Ez valami eszméletlen hangulatos volt! Valami új! Erre vártam!!! Nagyon tetszett!! Csak egy valami ne lenne. Ez a Hoth 2.0 háttér. Nagyon lehúzza az egészet. Nincs ott Snote, csak Phasma százados, elől meg a Starkiller bázis parancsnoka, Hux tábornok. Phasma olyan hátulról, mintha Vader lenne króm sisakban. Szerkesztve: 2015. Augusztus 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Érdekes nekem valahogy abszolút nincs Hoth hangulata. Talán azért is mert itt ahhoz képest nagyon enyhe az idő. Hux simán egy könnyű kis kabátkában álldogál ott. Kiváncsi vagyok hogy ez vajon az a bolygó, ahol az X-wingeket látjuk a trailerben? Érdekes lenne látni egy bolygót aminek nem csak egy klimája van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Épp ezt akartam írni. Ha Hoth tundra, akkor ez csak maximum tajga éghajlat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Látványban azt sugallja, hogy ez a Hoth. Persze ha erre rácáfolnak a filmben akkor mea culpa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Épp ezt akartam írni. Ha Hoth tundra, akkor ez csak maximum tajga éghajlat. A tajga az szerintem elég jól leírja. Végülis még növényzete is van (legalábbis szerintem szinte biztos hogy ez ugyanaz a havas bolygó): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.