Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most a régebbi tagokhoz fordulok elsősorban: szerintetek Priesttel nem lehetne felvenni a kapcsolatot? Hátha ezúttal is besegítenek a Lucasfilmnek a maszkokban. :)

Ő, jól emlékszem, hogy Ausztráliából írt? :hmm:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen Ausztráliából írt, mert az ott működő stúdió kapta a melót. Szerintem most nem fognak oda elmenni, szóval kevés az esély rá, hogy megint bekerüljön bár ki tudja? Érdekes lesz, hogy az esetleges Tatooine -i felvételekhez vajon megint elutaznak Afrikába?

Hozzászólás ideje:

A listán látva Kenneth Branagh nevét, végül is ő sem lenne rossz választás. A Hamlet-je szerintem nagyszerű és a Thor-ral számomra bebizonyította, hogy tud ő blockbustert is rendezni.

Képzeljük csak el, Star Wars a la Shakespeare :D .

Hozzászólás ideje:

Nagy izgalommal töltött el engem is az új Star Wars-mozi híre, meg is indult bennem is a találgatás korszaka, vajon miről is fog szólni. Ahhoz, hogy számba vehessül a lehetőségeket, ki kell indulnunk a múltból:

- Lucas valóban 9 részesre tervezte a sagát, az utolsó trilógia a Jedi után 133 évvel játszódott volna, s csak Artu és Thripio szerepelt volna benne a régi hőseink közül,

- a Star Wars lényege a család - s az I-VI.egyértelműen Skywalker-sagaként foglalható össze

- Az EP I-III és az EP IV-VI között erős párhuzamok vannak, az első trilógia Anakin negatív, míg a klasszikus trilógia Luke pozitív karrierjét mutatja be

- Lucasnak a személyes motívumok rendkívül fontosak

- Az új film csak akkor érdemelheti ki az EPVII kitüntető címét, ha kötődik az I-VI-hoz.

- Voltak tárgyalások Mark Hamillal

A fentiekből a következőket tudom kikövetkeztetni:

- Jóval a Jedi után Luke kvázi Obi-Wan karakterként vagy szellemként szerepel az új részben. Az Obi-Wan karakter személyesebb lenne, nagyobb drámai fordulatokat hordozhatna magában a sztori. Mivel az apa-fiú kapcsolat Lucasnál fontos motívum, megkockáztatom, hogy az új konfliktus alapja Luke és fia vagy valamelyik rokona között fog jelentkezni: az utód valószínűleg Vader-féle utat akarna bejárni,amiben Luke - ismerve a rossz döntés következményeit - meg akarja akadályozni. Talán az ijfú még meg is öli Luke-ot. A háttértörténetet az Új köztársaság - korunkra jellemző - romlása jelenthetné.

- Másik verzióm: Star Wars Legacy.

Mi a véleményetek?

UI: Ha rendezőről van szó, én Kevin Smith-re tenném a voksomat, az a faszi hihetetlenül érti a Star Wars lényegét. Állítólag ő vágta újra a Baljós árnyakat úgy, hogy arra még Lucas is csettintett. Ugyanakkor ő azon első szerencsések között volt, akinek a Mester bemutatta a Sith-eket. Egyébként kiváló rendező, nagyon ért az érzelmekhez és tényleg kisujjában van a Star Wars-legenda. Én mindenesetre neki drukkolok.

Hozzászólás ideje:

Vajon ez mikori kép?

2008. július. A kb. Star Trek utómunkák idején. Persze lehet Photoshop is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nagy izgalommal töltött el engem is az új Star Wars-mozi híre, meg is indult bennem is a találgatás korszaka, vajon miről is fog szólni.

Én ezt a részét szeretem legjobban egy készülő filmnél. Adott egy fórum, tele rajongóval, és mindenki találgat. :)

Aztán ha kijön az első előzetes, mindenki elemez, és izgatottan kockázza a képeket, majd analizálja a látottakat.

Remek időtőltés :D:clap: ha rajongója vagy a témának.

Hozzászólás ideje:

Aki még nem látta egy apró utalás a Star Trek filmben a Star Wars-ra.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A fénykard Photoshop, de a két jómadár valódi. Itt az eredeti kép:

abrams_lucas.jpg

"George, tényleg én rendezhetem a következő Star Wars filmet?"

Hozzászólás ideje:

Állítólag fanatikus fanok már le is táboroztak a mozi előtt várva az új epizódott. Ez ám a rajongás :clap::lol:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151313885800030&set=a.5323075029.9612.574830029&type=1&theater

jopofa majd az utolso 100 napra leszek kivancsi hanyan lesznek az tuti hogy 10 perc alatt elkapkodjak a premier gala jegyeket

Hozzászólás ideje:

jopofa majd az utolso 100 napra leszek kivancsi hanyan lesznek az tuti hogy 10 perc alatt elkapkodjak a premier gala jegyeket

Ilyenkor nem árt, ha van ismerősöd a moziknál... és lehetőleg nem a jegyszedő az ;)

Hozzászólás ideje:

Én azért remélem, hogy mégis bele fog folyni. Nagyon remélem, hogy az a kreatív kozulensi cím tényleg azt jelenti, hogy Lucas lesz a bábmester és nem fordítva.

Hozzászólás ideje:

Megszólalt a CNN-nek Bob Iger, a Disney nagyfőnök.

http://features.blogs.fortune.cnn.com/2012/11/05/iger-disney-will-protect-star-wars/?iid=SF_F_River

"We have complete creative control -- over the name of the movie, how it's made, what's in it. "

Mindenben a Disney dönt , hogy mi legyen a film címe, hogyan készüljön, mi legyen benne, ráadásul kreatív kontrol is az övék.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Sajnos Bomarr -nak nem lett igaza. Lucas -t majd nyilván megkérdezik egy-két dologban, de ennyi. :(

Igen...A Disney nagyfőnök azthiszem ezzel pontott tett az i-re. :para:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.