csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. És még mindig a jàtékok..persze jól néz ki! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Toys Wars. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. És még mindig a jàtékok..persze jól néz ki! Csak hogy kellemes este legyen, egy friss kép Rey Soloról Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. (szerkesztve) Csak hogy kellemes este legyen, egy friss kép Rey Soloról Hááát. Most nem lettem szerelmes. Ezek a sárga körmök, meg a military-dzseki... Jólvanna! Kényelmesbe' nyomja! Szerkesztve: 2015. Október 7. - csoli1138 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hááát. Most nem lettem szerelmes. Ezek a sárga körmök, meg a military-dzseki... Elnézést, van még pár Rey Solos kép a spoiler mögött is, frissek ezek is. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Elnézést, van még pár Rey Solos kép a spoiler mögött is, frissek ezek is. Nem tudok túllépni az angol kiejtésen Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Nem tudok túllépni az angol kiejtésen Félve nyomtam meg a gombot én is! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Akkor ezek most hivatalosak vagy nem? Bár sejtésem szerint az utóbbi. Arról nem szól a fáma hogy hivatalosak-e. Nem igazán hiszem hogy azok. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Nem tudok túllépni az angol kiejtésen Na igen, ez elég erősen magas labda volt. :D Sminkelve (meg fotosopolva ) szép lány (főleg a szemei), amúgy viszont elég átlagos. Kicsit olyan ufófeje van vagy nem is tudom. Engem nem annyira emlékeztet se Portman-re, se Fisher-re. Mindenesetre nem ezek fognak számítani, remélem tehetségben topon van a lány. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Sminkkel nem rossz!Amugy meg szodaval... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Nem is tudtam hogy akkora sármörök vannak a fórumon akik már egy Victoria's Secret modellnél nem is adják alább. Szóval szódával.... szerintem kifejezetten csinos és helyes lány. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Nem is tudtam hogy akkora sármörök vannak a fórumon akik már egy Victoria's Secret modellnél nem is adják alább. Szóval szódával.... szerintem kifejezetten csinos és helyes lány. Te csak ne szerénykedj! Kevesen olyan jóképűek mint te! (Az avatarod alapjàn! ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Nem is tudtam hogy akkora sármörök vannak a fórumon akik már egy Victoria's Secret modellnél nem is adják alább. Szóval szódával.... szerintem kifejezetten csinos és helyes lány. Egyetértek, szerintem nagyon bájos. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Engem nem annyira emlékeztet se Portman-re, se Fisher-re. Mindenesetre nem ezek fognak számítani, remélem tehetségben topon van a lány. Már azon is meglepődtem, hogy Ahsokát se ismerted volna fel a Rebelsben, ha felvezetés nélkül, random bukkant volna fel, de ez még meredekebb. Olyan szinten hasonlítanak egymásra, hogy bennem már a kezdetekkor sem volt kétség a rokoni kapcsolat felől. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Nem is tudtam hogy akkora sármörök vannak a fórumon akik már egy Victoria's Secret modellnél nem is adják alább. Szóval szódával.... szerintem kifejezetten csinos és helyes lány. No igen... Itt csupa Adonisz fórumozik, akik nyilván a világ legjobb nőivel hetyegnek minden nap. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Ez csak természetes! Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. No igen... Itt csupa Adonisz fórumozik, akik nyilván a világ legjobb nőivel hetyegnek minden nap. Látom, ismersz már, Ody Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. (szerkesztve) Kiadták az első hivatalos képeket a Han Solo figuráról! Nincs piros csík a gatyóján és barna lett a csizmája. De a design csillagos ötös. Off Skacok, két lájk hiányzik, hogy meglegyen a 100 követője az oldalamnak. Két ember kéne! https://www.facebook.com/Varga-Workshop-282162405178685/timeline/ Köszönöm szépen! On Szerkesztve: 2015. Október 8. - Zééé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Jól néz ki még ebben a formában is! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. (szerkesztve) Jól néz ki még ebben a formában is! Nekem is nagyon tetszik, csak a piros csíkot hiányolom, de amúgy abszolút díjnyertes design. (Solo a piros csíkkal fejezte ki corelli származását.) Ha esetleg valakit érdekel a teljes galéria, erre tessék: http://www.rebelscum.com/2015-NYCC/NYCC-2015-The-Force-Awakens-6-Inch-Black-Series-Hasbro/ Egyébként a New York -i Comic Con-ról származnak a képek. Ő a kedvencem! Szerkesztve: 2015. Október 8. - Zééé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Nagyon klasszak, köszi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Off Skacok, két lájk hiányzik, hogy meglegyen a 100 követője az oldalamnak. Két ember kéne! https://www.facebook.com/Varga-Workshop-282162405178685/timeline/ Köszönöm szépen! On OFF Már nem hiányzik. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. (szerkesztve) OFF Már nem hiányzik. Köszi Donát...főleg ha szívből jön, akkor ér igazán sokat! szerk.: Éééééés....ezzel megvan a 100! Nem tudom, ki volt a másik, de köszönöm neki is! Mindkettőtőknek köszönöm!!! Szerkesztve: 2015. Október 8. - Zééé Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hűazanyját!! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Olyan "kis cuki" ez a megjelenítés! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hát Finn animálva se lett szebb Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hát Finn animálva se lett szebb Nem is rá értettem! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. (szerkesztve) Nem is rá értettem! Tudom a többiek tényleg aranyosak kivéve a "fekete bárányt" Itt Rey úgy nézz ki mint a Clone Wars-os Padme Szerkesztve: 2015. Október 12. - Fulcrum Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. (szerkesztve) Tudom a többiek tényleg aranyosak kivéve a "fekete bárányt" Itt Rey úgy nézz ki mint a Clone Wars-os Padme Muszáj rokonnak lennie már! Ha animàlva is ez jön le?! Szerkesztve: 2015. Október 12. - Donát Bocsi, Csoli, nem bírtam megállni. Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.