Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Nálam Kylo Ren és Rey eddig a befutó. Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy Kylo az SW univerzum legkedveltebb főgonosza lesz, aki talán még Darth Vadert is "lenyomja" majd. Hogy miért gondolom ezt, abba most inkább nem mennék bele, mert nagyon kínos lesz majd magyarázkodnom pár hónap múlva, ha esetleg tévedek. Rey pedig, eddig nagyon úgy tűnik, hogy Leia méltó utódja lesz, vagány, talpraesett, és igazi összetartó erő. Mármint a többi "jó" karakter között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Kylo Ren nálam a befutó eddig, a jók közül Poe Dameron, illetve Hux és Phasma is egyre inkább felkelti az érdeklődésem. Ez a Snoke viszont új nekem, róla lemaradtam. Andy Serkis karakterének lesz ez a neve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Igen, ő az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. A jók közül nálam Rey a befutó, a másik oldalon pedig Kylo és Phasma. Így látatlanban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Ez egy jó kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Ford micsoda Con járó lett. Iszonyat pénzek mozoghatnak a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. A kis Padmé és a kis Lando...aranyosak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Diasy mintha Kiera Knightly és Natalie Portman keveréke lenne. Imádom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. A kis Padmé és a kis Lando...aranyosak. A kis Leia hercegnő és Poe is aranyosak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hát nem is tudom.. Szimpatikus még nekem Carrie Fisher? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hát nem is tudom.. Szimpatikus még nekem Carrie Fisher? Hát nem tudom. Mármint Tom Cruise mint ember, valszeg pofán vágnám. De mint színész és mint celeb, imádom. Fura ez a kettősség. Carrie azért annyira nem vészes szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hát nem is tudom.. Szimpatikus még nekem Carrie Fisher? Szerintem ez egy belsős fotó lehet, biztos nem a külvilágnak szánták. Nem kell túllihegni. A színészek se szentek, főleg Carrie nem, de ezt eddig is tudtuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Az a helyzet, hogy nagyon gyenge szinten vagyok tisztában a celebek magánéletével. Nem tudtam, hogy Carrie Fisher "főleg nem szent" -jelentsen ez bármit is. Számomra csak a vászon beli teljesítményük érdekes. Mégis az ember azért találkozik ezzel-azzal. Nem élünk burokban. És míg Ford Mayhew-val szimpatikusan fotózkodik, addig egy 60 éves asszony, akit tiszetelek, olyan szelfi-t nyomat, amit Britney Spears-től vagy Lady Gaga-ról feltételeznék kb. Remélem nem egy parázs-vita indítója leszek ezzel.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Szerintem Carrie csak meg akarja mutatni, hogy vagány, fiatalos belső van az idős külső mögött azért mutat bele így "vagányan" a kamerába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Szerintem Carrie csak meg akarja mutatni, hogy vagány, fiatalos belső van az idős külső mögött azért mutat bele így "vagányan" a kamerába igazad lehet. Engem meglepett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Lupita is aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Lupita is aranyos És kancsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Nem értem, miért pont a színészektől várnánk el, hogy szentként viselkedjenek minden fotózásnál? Carrie képével nincsen semmi baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Exkluzív új Chewbacca figura Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 24. Na! Ennyi. ilyet mutat egy szimpatikus színész"óriás"! Ha van valaki, hát Ő azonosult a szerepével! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Ő is szép ujját mutatja! Őt is szeretem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. ... nem az MÉG! Finn nem szimpatikus még! De a film során simán megkedvelhetjük!! Jelenleg erősen kétlem, hogy én megkedvelném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Daisy Ridley már gyúr a VIII. epizódra http://instagram.com/p/6puNsxFE1e/ Itt meg Star Warsosan örül, hogy az Empire újság címlapjára került http://instagram.com/p/67T24NlEzC/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Daisyvel kapcsolatban nincsenek fenntartásaim. Nagyon jó választásnak tűnik, nagyon szimpatikus is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hát ez a Daisy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Ez nagyon aranyos volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Nagyon aranyos csaj, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.