Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. A héten elküldöm én is. A szavazáson azért nem vettem részt mert sajnos a lények, űrhajók, járművek nevei nálam kimennek az agyból, így baromi nehéz lett volna 6 jelöltet állítanom. Magyarán lusta dög voltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Meghosszabbodik a szavazás időpontja, április 3 -ig! Így nyugodtan lehet gondolkodni a pontokon. Egy hét alatt 15 -en szavaztak. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Ez nem túl sok, gyerünk emberek, tessék kibökni a kedvenceket. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Meghosszabbodik a szavazás időpontja, április 3 -ig! Így nyugodtan lehet gondolkodni a pontokon. Egy hét alatt 15 -en szavaztak. Szuper! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. (szerkesztve) Szuper! Attól függ mi. A szavazók száma alacsony. A rekord 40 szavazólap volt. Most nem látom, hogy lenne meg akár harminc is. Az első két napban szavaztak, azóta senki... Újra utána kellene menni a szavazatoknak, írnom kellene majd egy rakat embernek akik a korábbi évadokban szavaztak. Nem igazán van kedvem hozzá. Szerkesztve: 2013. Március 26. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Attól függ mi. A hosszabbítás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Igen...feltétlenül szükséges, úgy érzem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Elküldtem én is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Várom Frenkie, és köszi! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Várom Frenkie, és köszi! Nem ment még át? Ez érdekes. Nézd meg a spam-ek között.Különben természetesnek gondolom hogy szavazok hisz annak a közösségnek vagyok a tagja mely szereti a TCW-t. Egyfajta "kötelesség" is szerintem. Csak annyira be vagyok havazva hogy csak most tudtam megcsinálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Nem vagy elkésve vele, egyébként egyetértek! Aki szokott itt csevegni róla annak minimum az lenne az elvárható, hogy szavazzon. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Nem vagy elkésve vele, egyébként egyetértek! Aki szokott itt csevegni róla annak minimum az lenne az elvárható, hogy szavazzon. Főleg úgy hogy nem tart tovább 20 percnél. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Amúgy akkor a díjátadó ideje is elcsúszik, vagy az marad ugyanabban az időpontban? Én még múlt hét előtt szavaztam és már nagyon várom az eredményhirdetést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. A kihirdetés marad a megadott időpontban. Válasz
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Én péntekre tartogatom, mindenképpen meg kell még néznem pár részt. Vannak olyan kérdések, ahol nagyon nehéz választani. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Nem vagy elkésve vele, egyébként egyetértek! Aki szokott itt csevegni róla annak minimum az lenne az elvárható, hogy szavazzon. Félig már én is megvagyok a végleges listával egy hete, de közbejött a Depeche Mode új albuma, ami elvonta figyelmem. Remélem, megbocsátod. De ma este befejezem, és küldöm. Főleg úgy hogy nem tart tovább 20 percnél. Azért akinek nincs a fejében minden rész, minden zene kívülről, és komolyan veszi a dolgot, annak kicsit több idő kell. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Jól van, haladhatok, rágjátok meg. Két és fél hét alatt azért meglehet csinálni. Pildi! Én is DM lázban égek, de nekem még nincs meg a lemez. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Azért akinek nincs a fejében minden rész, minden zene kívülről, és komolyan veszi a dolgot, annak kicsit több idő kell. Na jó legyen akkor fél óra, bár én sem voltam képben mindenben viszont a részeknél megnéztem az első oldal első hozzászólását és eldöntöttem 2 ms alatt hogy tetszett-e vagy sem. Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy én semmiben nem tökölök. Minél hamarabb megvan annál jobb, ez a mottóm. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Minél hamarabb megvan annál jobb, ez a mottóm. Ez nem mindennél igaz Jó munkához idő kell... a szavazást egyébként én is 10-15 perc alatt csináltam meg, de az is igaz, hogy nem néztem meg előtte még egyszer a részeket Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Csinálja mindenki úgy, ahogy tetszik neki, és amennyi idő alatt úgy érzi, hogy elégedett lehet az eredménnyel. Csak a határidőre legyen meg. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Nekem is sikerült végül elküldenem a listát. Remélem, meg is érkezett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Nagyon köszi Sky! Feltétlen írok ha megkaptam! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Nincs mit! Közben elküldtem a javítást is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Még nem kaptam meg, de szerintem csak percek kérdése. Köszi! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Én is elküldtem a listámat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megkaptam, köszi! Ideje nekem is szavaznom. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Elküldtem a listám Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Elküldtem a listám Köszi, nem hittem volna, hogy ez lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerda éjfélig még van idő elküldeni a szavazatokat, aki még nem tette meg ne legyen rest! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hányan küldték be eddig? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.