Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Remélem azt, hogy Sidious szerepel majd az epVII-ben remélem csak viccnek szántad Nyugi, nem Sidioust alakítja majd. A klónját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Lehet izgulni az Abafari út miatt. Már kerestem az induló járatokat. Kezdjek csomagolni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nyugi, nem Sidioust alakítja majd. A klónját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Erre rá kellett volna pihennem. Visszaolvasás lesz ebből holnap. További jó szórakozást. Csalódtam magamban..fáradt vagyok. De köszi Ody a fáradságot és mindenkinek a lelkesedést. Nekem nem ez a legjobb estém erre. megyek is..Jó éjt! Sajnáljuk, hogy nem tudtál itt lenni és csak lélekben voltál velünk. Pláne mert valószínűleg nem lesz legközelebb. Ha csak nem lesz majd egy egész TCW-re érvényes nagy záróbuli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nyugi, nem Sidioust alakítja majd. A klónját. Vagyis saját való élet beli mását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb főszereplő Ahsoka tano 175p Ahsoka harmadik díja! Ma tarol a togruta, méltón búcsúztatja a közösség a Jedi rendből kilépett lányt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Így kell sorozatot zárni kisasszony Gyönyörű tarolás. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) ÉLJEN AHSOKA! :clap: Abafar maradj magadnak :psycho: De viccen kívül tényleg nagyon megérdemelte. Az az érettség, amivel az Onderon-i helyzetet kezelte, ahogy az Ifjakat védelmezte, és főleg a fináléban nyújtott teljesítménye, mind külön-külön is elég lenne erre a díjra, de így együtt főleg Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Számítottam Ahsoka sikerére, meg is érdemelte! Azt lehet tudni, hogy mennyi volt a különbség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Már kezdtem félni, hogy itt is Sidius győz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ez aztán bowling nyelven szólva is Turkey!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tudom, elfogult vagyok, de nálam alap Anakin első helye. Mindig rá szavaztam, ahogy most is... pláne az utolsó történeti szálban való viselkedése miatt! De természetesen Ahsoka teljesen megérdemelte a győzelmet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem Ahsoka most ahol jelölve lett volna (pozitívan), ott mindenhol nyert volna. Legyen szó szépségversenyről, legjobb kosztümről, legtöbbet fejlődő katakterről, bmiről.. Még a felszíni jármű kategóriában is a filbeli büdöskecipelésre való tekintettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megérdemelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Számítottam Ahsoka sikerére, meg is érdemelte! Azt lehet tudni, hogy mennyi volt a különbség? 26 pontot vert szegény Maul -ra. Már kezdtem félni, hogy itt is Sidius győz. Nehezen nyerhetett volna, annál is inkább mert itt nem indult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Még a felszíni jármű kategóriában is a filbeli büdöskecipelésre való tekintettel. Vagy a formás lökhárítója miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Agreed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Vagy a formás lökhárítója miatt Akár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Viszont Maul sorozatos kudarca nagyon meglep, két kategóriában is jelöltem első helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tudom, elfogult vagyok, de nálam alap Anakin első helye. Ezzel én is így voltam sokáig, de ma már annyira árnyaltabb bennem a kép, hogy ki miért csúcs szereplő ebben a történetben, hogy Anakin idén visszaesett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. 26 pontot vert szegény Maul -ra. Akkor igen magabiztos győzelmet aratott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Enyje, harmadik... A végén még megnyeri a legjobb rész kategóriát is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: A korábban Ashoka helyett beszédet mondott Offee-t (ilyen-olyan) izgatás miatt kivezetették. Így most Plo Koon veszi át helyette, külön kitér arra a részre, amikor Ashoka megmentette őt és klónjait a fulladástól. Furcsa ezt olyas valakitől hallani, akinek egy oxigén maszk feszül az arcán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Vagy a formás lökhárítója miatt Agreed. Akár. De disznók vagytok...Egyébként egyetértek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Viszont az Ahsoka Maul "párbaj" szerintem az utolsó két kategóriában még tartani fog: -AHSOKA KVADROLÓGIA vs DARTH MAUL KVADROLÓGIA - THE LAWLESS vs THE WRONG JEDI (habár én inkább a The Jedi Who Knew Too Muchnak örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Viszont Maul sorozatos kudarca nagyon meglep, két kategóriában is jelöltem első helyen. Eleinte engem is meglepett, de később realizáltam, hogy ez a valóság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nehezen nyerhetett volna, annál is inkább mert itt nem indult. Én bármit képes vagyok kinézni belőle, még azt is, hogy titokban indult a szavazáson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. De disznók vagytok...Egyébként egyetértek Szegény "megboldogult" Ben barátunk most olvasná ezt.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Ezzel én is így voltam sokáig, de ma már annyira árnyaltabb bennem a kép, hogy ki miért csúcs szereplő ebben a történetben, hogy Anakin idén visszaesett. Míg élek, nálam a Lucas-éra marad (főleg a 6 eddigi nagy film) a Star Wars igazi valója, sava és borsa... és mint ilyen Anakin Skywalker felemelkedése, bukása és visszatérése. Csak és kizárólag ő a Főszereplő (még Vader-ként is) a Saga-ban... a szememben Szerkesztve: 2013. Április 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.