Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A héten elküldöm én is. A szavazáson azért nem vettem részt mert sajnos a lények, űrhajók, járművek nevei nálam kimennek az agyból, így baromi nehéz lett volna 6 jelöltet állítanom. Magyarán lusta dög voltam. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szuper! :)

Attól függ mi. :) A szavazók száma alacsony. A rekord 40 szavazólap volt. Most nem látom, hogy lenne meg akár harminc is. Az első két napban szavaztak, azóta senki... Újra utána kellene menni a szavazatoknak, írnom kellene majd egy rakat embernek akik a korábbi évadokban szavaztak. Nem igazán van kedvem hozzá. :(

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Várom Frenkie, és köszi! :)

Nem ment még át? Ez érdekes. Nézd meg a spam-ek között.Különben természetesnek gondolom hogy szavazok hisz annak a közösségnek vagyok a tagja mely szereti a TCW-t. Egyfajta "kötelesség" is szerintem. Csak annyira be vagyok havazva hogy csak most tudtam megcsinálni.

Hozzászólás ideje:

Nem vagy elkésve vele, egyébként egyetértek! Aki szokott itt csevegni róla annak minimum az lenne az elvárható, hogy szavazzon. :)

Főleg úgy hogy nem tart tovább 20 percnél.

Hozzászólás ideje:

Amúgy akkor a díjátadó ideje is elcsúszik, vagy az marad ugyanabban az időpontban? Én még múlt hét előtt szavaztam és már nagyon várom az eredményhirdetést. :)

Hozzászólás ideje:

Én péntekre tartogatom, mindenképpen meg kell még néznem pár részt. Vannak olyan kérdések, ahol nagyon nehéz választani.

Hozzászólás ideje:

Nem vagy elkésve vele, egyébként egyetértek! Aki szokott itt csevegni róla annak minimum az lenne az elvárható, hogy szavazzon. :)

Félig már én is megvagyok a végleges listával egy hete, de közbejött a Depeche Mode új albuma, ami elvonta figyelmem. Remélem, megbocsátod. :P:)

De ma este befejezem, és küldöm. :)

Főleg úgy hogy nem tart tovább 20 percnél.

Azért akinek nincs a fejében minden rész, minden zene kívülről, és komolyan veszi a dolgot, annak kicsit több idő kell. :)
Hozzászólás ideje:

Azért akinek nincs a fejében minden rész, minden zene kívülről, és komolyan veszi a dolgot, annak kicsit több idő kell. :)

Na jó legyen akkor fél óra, bár én sem voltam képben mindenben viszont a részeknél megnéztem az első oldal első hozzászólását és eldöntöttem 2 ms alatt hogy tetszett-e vagy sem. :D

Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy én semmiben nem tökölök. Minél hamarabb megvan annál jobb, ez a mottóm.

Hozzászólás ideje:

Minél hamarabb megvan annál jobb, ez a mottóm.

Ez nem mindennél igaz :D Jó munkához idő kell... a szavazást egyébként én is 10-15 perc alatt csináltam meg, de az is igaz, hogy nem néztem meg előtte még egyszer a részeket :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.