Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 20. A héten elküldöm én is. A szavazáson azért nem vettem részt mert sajnos a lények, űrhajók, járművek nevei nálam kimennek az agyból, így baromi nehéz lett volna 6 jelöltet állítanom. Magyarán lusta dög voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Meghosszabbodik a szavazás időpontja, április 3 -ig! Így nyugodtan lehet gondolkodni a pontokon. Egy hét alatt 15 -en szavaztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Ez nem túl sok, gyerünk emberek, tessék kibökni a kedvenceket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Meghosszabbodik a szavazás időpontja, április 3 -ig! Így nyugodtan lehet gondolkodni a pontokon. Egy hét alatt 15 -en szavaztak. Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. (szerkesztve) Szuper! Attól függ mi. A szavazók száma alacsony. A rekord 40 szavazólap volt. Most nem látom, hogy lenne meg akár harminc is. Az első két napban szavaztak, azóta senki... Újra utána kellene menni a szavazatoknak, írnom kellene majd egy rakat embernek akik a korábbi évadokban szavaztak. Nem igazán van kedvem hozzá. Szerkesztve: 2013. Március 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Attól függ mi. A hosszabbítás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Igen...feltétlenül szükséges, úgy érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Elküldtem én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Várom Frenkie, és köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Várom Frenkie, és köszi! Nem ment még át? Ez érdekes. Nézd meg a spam-ek között.Különben természetesnek gondolom hogy szavazok hisz annak a közösségnek vagyok a tagja mely szereti a TCW-t. Egyfajta "kötelesség" is szerintem. Csak annyira be vagyok havazva hogy csak most tudtam megcsinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Nem vagy elkésve vele, egyébként egyetértek! Aki szokott itt csevegni róla annak minimum az lenne az elvárható, hogy szavazzon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Nem vagy elkésve vele, egyébként egyetértek! Aki szokott itt csevegni róla annak minimum az lenne az elvárható, hogy szavazzon. Főleg úgy hogy nem tart tovább 20 percnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Amúgy akkor a díjátadó ideje is elcsúszik, vagy az marad ugyanabban az időpontban? Én még múlt hét előtt szavaztam és már nagyon várom az eredményhirdetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. A kihirdetés marad a megadott időpontban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Én péntekre tartogatom, mindenképpen meg kell még néznem pár részt. Vannak olyan kérdések, ahol nagyon nehéz választani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Nem vagy elkésve vele, egyébként egyetértek! Aki szokott itt csevegni róla annak minimum az lenne az elvárható, hogy szavazzon. Félig már én is megvagyok a végleges listával egy hete, de közbejött a Depeche Mode új albuma, ami elvonta figyelmem. Remélem, megbocsátod. De ma este befejezem, és küldöm. Főleg úgy hogy nem tart tovább 20 percnél. Azért akinek nincs a fejében minden rész, minden zene kívülről, és komolyan veszi a dolgot, annak kicsit több idő kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Jól van, haladhatok, rágjátok meg. Két és fél hét alatt azért meglehet csinálni. Pildi! Én is DM lázban égek, de nekem még nincs meg a lemez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Azért akinek nincs a fejében minden rész, minden zene kívülről, és komolyan veszi a dolgot, annak kicsit több idő kell. Na jó legyen akkor fél óra, bár én sem voltam képben mindenben viszont a részeknél megnéztem az első oldal első hozzászólását és eldöntöttem 2 ms alatt hogy tetszett-e vagy sem. Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy én semmiben nem tökölök. Minél hamarabb megvan annál jobb, ez a mottóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Minél hamarabb megvan annál jobb, ez a mottóm. Ez nem mindennél igaz Jó munkához idő kell... a szavazást egyébként én is 10-15 perc alatt csináltam meg, de az is igaz, hogy nem néztem meg előtte még egyszer a részeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Csinálja mindenki úgy, ahogy tetszik neki, és amennyi idő alatt úgy érzi, hogy elégedett lehet az eredménnyel. Csak a határidőre legyen meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Nekem is sikerült végül elküldenem a listát. Remélem, meg is érkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Nagyon köszi Sky! Feltétlen írok ha megkaptam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Nincs mit! Közben elküldtem a javítást is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Még nem kaptam meg, de szerintem csak percek kérdése. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Én is elküldtem a listámat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megkaptam, köszi! Ideje nekem is szavaznom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Elküldtem a listám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Elküldtem a listám Köszi, nem hittem volna, hogy ez lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerda éjfélig még van idő elküldeni a szavazatokat, aki még nem tette meg ne legyen rest! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hányan küldték be eddig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.