Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Én sajnos nem leszek este itthon, de ha sokáig tart akkor lehet, hogy a végére hazaérek és becsatlakozok...
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Már hangolódok! Egy élmény volt így utólag megnézni ezeket a trailereket, előtte nem is láttam őket.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Fél óra és kezdünk Most nézem, hogy itt nem lett átállítva az óra?
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Sajnos úgy hozta a sors, hogy gáz van a routeremmel, de az okos telefonok világában no problem. Ha mást nem, telefonon itt vagyok. De azért próbálok real time is itt lenni.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Most nézem, hogy itt nem lett átállítva az óra? Itt jó az óra, max. a személyes beállításodnál nincs rendesen belőve.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Itt jó az óra, max. a személyes beállításodnál nincs rendesen belőve. Igen, ezek szerint vmit mellélőttem a regelésnél. Nem is tudtam, hogy ilyeneket be lehet állítani, már megérte felkelni.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Még sose voltunk ilyen családias légkörben, de úgy tűnik ezt is megértük. Az első kategória a Legjobb felszíni jármű lesz.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Legjobb felszíni jármű A6 JUGGERNAUT TURBÓ TANK 141p Mennyit szerepelt az évadban? Fél percet talán? Ennyi is elég volt az elsőségéhez. Ráadásul úgy nyert, hogy 10 pontot vert a másodikra. Sokaknak az EPIII óta nagy kedvence lehet ez a jármű.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Uhh, rögtön egy csalódás. Ez egy órmótlan izé, nálam a középmezőnyben helyezkedett.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve WLO-5 Siklótank, na az már valami lett volna, tetszett a kalózok járműje.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve CSak megérkeztem az elejére. Ha már idén nincs AT-TE ez is jó
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Én se gondoltam volna, hogy ilyen simán nyer. A többi földi jármű se volt túl acélos, talán a rendőrségi naszád ami újdonságot hozhatott.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nálam utolsó lett Ja, közben én is megjöttem WLO-5 Siklótank, na az már valami lett volna, tetszett a kalózok járműje. Dettó! Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nálam is csak a vert mezőnyben végzett. Mondjuk nálam eleve egy szoros, de nem túl jelentős kategóriának számított.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nekem ez a tank nagyon bejön. Ugyan baromira nem Star Warsos (kereke van!), viszont nagyon impressziv és valószinüleg ez még hatékony is lehet. (sajnos én egyébként nem leszek sokáig )
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.