lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Jah, a legmegdöbbentőbbet kihagytam: Zsigmond Tamara egy fiúval jött. Azt hittük az öccse, de azt mondja, ez itt a fiam. Legalább 16 éves volt. Volt mégegy műsorszám, eléggé rendhagyó: Zsigmond Tamara olvasott fel az ep2-es regányből. Azt a jelenetet, ami naggyából rajta is van az extra lemezen. Mikor a film elején szavaznának a hadseregről. kb 10 perces előadás volt, képek alatta ilyen after effects-el készült animációk voltak a kivágott jelenetből. Közben Tamara felolvasta a regényrészletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Jah, a legmegdöbbentőbbet kihagytam: Zsigmond Tamara egy fiúval jött. Azt hittük az öccse, de azt mondja, ez itt a fiam.Legalább 16 éves volt. Volt mégegy műsorszám, eléggé rendhagyó: Zsigmond Tamara olvasott fel az ep2-es regányből. Azt a jelenetet, ami naggyából rajta is van az extra lemezen. Mikor a film elején szavaznának a hadseregről. kb 10 perces előadás volt, képek alatta ilyen after effects-el készült animációk voltak a kivágott jelenetből. Közben Tamara felolvasta a regényrészletet. Nahát... Úgy tudom Tamara 1977-ben született, szóval elég fiatalon szülhetett, ha már ekkora a fia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. (szerkesztve) Megnyertem a kvízt, idén már másodszor. Basszus, te nyerted meg a kvízt? Ott ültem a ti sorotokban Bocs, hogy mindig ott mászkáltunk át XD Én voltam, aki fényképezett, meg sokat mászkált Ja, valszeg még ma felnyomatom a képeket... még nem tom, hogy lesz-e hozzá lelki erőm És Csernák János olyan cuki volt ^^ Szerkesztve: 2008. Május 10. - Lara Strong Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Nem is találkoztatok egymással? :S Grat Lokatelli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Tényleg, lokatelli, az te voltál? Mostmár neked is van 100. Insidered Amúgy gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Azért legközelebb megbeszélhetnénk vmit, hogy összefussunk XD Én csak Barbival és Ninával beszélgettem még mielőtt bementünk, meg egy kicsit bent, amikor ledöbbentünk, hogy egy ilyen kis legófigura milyen sokba kerül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. (szerkesztve) Gratula lokatelli Kár, hogy nem tudtam menni, és kimaradt egy jó klubnap Lara, általában megbeszéljük az ilyesmiket, de egyébként nem nehéz minket megtalálni, ha sokan megyünk, mert egybe vagyunk tömörülve Csak most sokan nem tudtunk mennyi ezért vagy azért Van, hogy egy egész sor a mienk Szerkesztve: 2008. Május 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. amikor ledöbbentünk, hogy egy ilyen kis legófigura milyen sokba kerül Naaa, milyen lego figura volt? (Érdekelnek az ilyenek, mert legutóbb, mikor fenn voltam, rám akartak tukmálni hét ezresért egy stormtrooper figurát... ennyiért a ritkábbakat adják már, és a stormtrooper az egyik legelterjedtebb figura.) Gratula lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Ma klubnap volt? Pedig tudtam is volna menni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Gratula lokatelli Bár nem voltak kétségeim, hogy most is esélyes leszel Mi sajnos csak az első részét láttuk, mert utána terven kívül el kellett mennünk, de az szerintem is nagyon jó volt Csernák János nekem is nagyon tetszett, így személyesen is remek a hangja és nagyon szimpatikus dolgokat mondott. És az 5-ös terem szinte teljesen megtelt. A későn jövők alig találtak helyet maguknak. Szóval a novemberi mélypont után töretlenül tart a fejlődés felfelé. Egyébként én azért szeretek ide jönni, mert olyan hangulatos az egész. Régebben sok újdonságot is megtudtam, ami most már nem igen történik meg, ennek ellenére nem hagyom ki, ha ráérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Azt valóban megszoktuk beszélni, hogy találkozunk. Csak most azok épp nem jöttek, akik ezt kezdeményezni szokták, én meg mafla voltam, és nem gondoltam erre. De legközelebb feltétlen lesz találka előtte, így megismerhetjük egymást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Gyerünk Lara azokkal a képekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Bizony, nagyon várjuk azokat a képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. (szerkesztve) Tegnap nem volt lelki erőm, most meg fórumot költöztetek, utána viszont felrakom a képeket. Sajna nem túl sok, mert kb a fele nem jól sikerült, mert béna vagyok XD Hehe, sikeresen átköltöztettem a fórumot, úgyhogy most nagyon boldog vagyok! Ja, és felraktam a képeket is, remélem, senkinek nem okoz problémát, hogy .rar a fájl... Innen letölthetitek a pakkot Szerkesztve: 2008. Május 11. - Lara Strong Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Én ide tettem pár képet: http://web.interware.hu/tbartha/starwars/ Mivel pár székre ültem Larától (a kamerás srác ), majdnem mind ugyanaz. Plok és Lokatelli arckifejezése azért nem tükrözi az általános hangulatot: http://web.interware.hu/tbartha/starwars/Kp013.jpg A befagyasztott Han mellett áll Tamara fia: http://web.interware.hu/tbartha/starwars/Kp021.jpg Jobb oldalon a bajnok Lokatelli: http://web.interware.hu/tbartha/starwars/Kp037.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Köszönet a képekért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Hehe.... Legalább legközelebb lesz két ember, akiket már tutira felismerek XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Gratulálok, lokatelli! Milyen meglepő eredmény... :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Hehe.... Legalább legközelebb lesz két ember, akiket már tutira felismerek XD Csak éppen sokára lesz az a legközelebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. A Londonos beszámolók képeiről is fel lehet ismerni néhányunkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. OFF Hűha, az már lassan egy éve lesz... Talán akkorra kéne szervezni valami találkozót. Nem Londonban, csak Budapesten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. A Londonos beszámolók képeiről is fel lehet ismerni néhányunkat. A fórumtalisról meg mindenkit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. A fórumtalisról meg mindenkit. Akkor ahhoz majd valaki leírja hogy elhelyezkedési sorrendben ki kicsoda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Talán akkorra kéne szervezni valami találkozót. Nem Londonban, csak Budapesten. Remek ötlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. (szerkesztve) Nem Londonban, csak Budapesten. Brühhhhü. East Croydon, London Bridge, Canning Town, Custom House for Excel.... emlékeztek még? Szerkesztve: 2008. Május 12. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Aham Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 12. OFF Nehéz lenne elfelejteni... (sóhaj) Visszagondolva még mindig meglepődök, mennyire jó is volt... Időnként enyhe elvonási tünetek jönnek rám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. (szerkesztve) Köszönöm srácok az összes gratulációt! Bizony megnyertem a 100. Insidert! Hát jókor kezdem el gyűjteni, ez az első. Mina, Lara! Emlékszem rátok! Legalábbis arra, hogy párszor átmásztatok rajtunk. De lehet, hogy arcról nem ismernélek fel benneteket. Egyébként feltűnő volt milyen sokan voltak, és nekem külön feltűnt, hogy rengeteg lány volt. Előttünk lévő két sor tömve volt, és szinte csak lányok voltak. Még azt mondják, hogy az SW fiús film. Plok meg is jegyezte, hogy talán Csernák sármjára buknak. Ami van neki az kétségtelen, tudhat valamit a csávó. Köszi Tibi a képeket! Plokékkal jól elvoltunk, mint látszik is. Sajnálom, hogy nem ültünk egybe. Az swklub.hu-ra is felkerültek képek. Szerkesztve: 2008. Május 13. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Mina, Lara! Emlékszem rátok!Legalábbis arra, hogy párszor átmásztatok rajtunk. De lehet, hogy arcról nem ismernélek fel benneteket. Fene azt a jó dolgotokat. Csajok csak úgy mászkálnak rajtatok. Amúgy meg mit néztél ha nem az arcukat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Fene azt a jó dolgotokat. Csajok csak úgy mászkálnak rajtatok. Én is irigylem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.