Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Köszönöm az ajándékot, bár az vesse rám az első követ aki nem káromkodik. Felőlem káromkodhatsz amennyit jólesik, csak ne itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Felőlem káromkodhatsz amennyit jólesik, csak ne itt. Ok.Csak néha lazább vagyok a kelleténél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Köszönöm az ajándékot, bár az vesse rám az első követ aki nem káromkodik. Nem kövezni szándékoztunk, hanem szappanozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Nem kövezni szándékoztunk, hanem szappanozni. Akkor az vesse rám az első szappant....... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Én néha (főleg melóhelyen ) borzasztóan káromkodom, de itt nem igazán Írásban nem élem ki magam többnyire Csak néha Szóval neten azért nem árt kicsit disztingválódni (eh, micsoda kifejezés ez is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. A munkahelyen jó mocskos szám van.De csak akkor ha felháborít valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Nekem csak úgy ment a meló... Megfigyeltük, hogy sokszor csak akkor lett jó a termék teszteredménye, ha leanyáztam vagy a terméket, vagy a tesztpultot, attól függően, mi volt épp a gond. (A hortobágyi szürke marhák hímnemű egyedeinek emlegetéséből már tudták a munkatársaim, hogy komoly gondok vannak... Olyankor hamar akadt dolga vagy a szervizesnek, vagy a hibás terméket javítóknak.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Nem lehetne váltani? Annak mi köze a klubnapokhoz, hogy ki milyen csúnyán beszél? A többit törölni fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. (szerkesztve) 2009. február 14-én klubrendezvény tervezett programja: - A rendezvény szombaton délelőtt 11.00-tól 14.00-ig tart a mozi 7-es (régi 5-ös) termében. - Belépődíj: 600 Ft-, (gyermekeknek 10 éves korig 300 Ft-,) - A műsorban elsődlegesen a nálunk frissen bemutatott The Clone Wars c. animációs-sorozattal foglalkozunk. Ennek keretein belül persze bemutatjuk a nemrégiben megjelent 2 lemezes DVD-t, és néhány extrát pedig magyar felirattal is megtekinthettek. - Klubunk két állandó tagját, Zsigmond Tamarát és Moser Károlyt szintén üdvözölhetjük körünkben, akikkel a The Clone Wars szinkronjáról beszélgetünk. - Egy rövid összeállításban megismerkedhettek Az Erő útjai szerepjátékfórumosok Jedi Camp elnevezésű táborával. - Láthattok egy összeállítást az Episode I premierjének tizedik, valamint a The Empire Strikes Back forgatásának harmincadik évfordulójáról. - Az első részben Zsilvölgyi Csabával is beszélgetünk, akinek Fantasy rajztanfolyamán Star Wars-os elemekkel is találkozhatnak az érdeklődők. - A műsor második részének elején természetesen most is lesz Quiz-show. - Február 14-én jelenik meg a Starfighter klubújság 8. száma. Ezt az érvényes tagságival rendelkező klubtagok ingyenesen megkaphatják. (akik tavaly februárba vették meg a tagságit azok nem ) - Lesz cserebere és kirakodó vásár is, melyen a galaxis minden szegletéből válogathatnak a gyűjtők. - Utána fórumtali? (b*sszus, már több, mint 3 éve nyitottam ezt a topicot, hogy repül a zidő) Szerkesztve: 2009. Február 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. No végre. Nekem ebből a Clone Warsos dolog bejön és az extrák megnézése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. No végre. Nekem ebből a Clone Warsos dolog bejön és az extrák megnézése. Engem is ez érdekelne csak. Legalább naprakész műsorok lesznek. Ami még érdekelne az az EPI tíz éves bemutatójára való megemlékezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. 2009. február 14-én klubrendezvény tervezett programja: Utána fórumtali? Elég sokára állt össze a program, de legalább tényleg érdekesnek tűnik. Én továbbra is szívesen csatlakozom a talizó tömeghez. Esetleg süssek megint valamit? Valami sósat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Elég sokára állt össze a program, de legalább tényleg érdekesnek tűnik. Én továbbra is szívesen csatlakozom a talizó tömeghez. Esetleg süssek megint valamit? Valami sósat? Szerintem egyöntetű választ fogsz mindjárt hallani a távolból. Előre is hálásak vagyunk a..........sörfelszívókért. Igazam van Ody, vagy igazam van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Szerintem egyöntetű választ fogsz mindjárt hallani a távolból. Előre is hálásak vagyunk a..........sörfelszívókért. Igazam van Ody, vagy igazam van? Ody most bajban van, mert előre nem látható kiadások terhelték a számláját... Egyébként igazad van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Ody most bajban van, mert előre nem látható kiadások terhelték a számláját... Egyébként igazad van. Hát azok sajna sokszor vannak itt is. Tudom, nem vigasz, de ez a ***** élet már csak ilyen. :S De fogsz te még elhomályosult foltként megjelenni a fotókon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. A fene egye meg. 14-re meglepetés bulit szervezek barátom szülinapja alkalmából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. A fene egye meg. 14-re meglepetés bulit szervezek barátom szülinapja alkalmából Szervezd 15-ére, és akkor még nagyobb meglepetés lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Én az édesfélét jobb szeretem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. A klubnap utáni tali hol lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Én az édesfélét jobb szeretem A múltkor édes volt. El kellett volna jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. A klubnap utáni tali hol lenne? Mehetnénk a Katicába, csak ne menjünk le a pincébe, mert ott most piszok hideg lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Katica oké, de ha még eszünkbe jut valami, lehet módosítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Nem tudok menni :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. A lényeg sajnos lemaradt. Egy jóideig ez lesz az utolsó klubnap, pihenő következik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. És pont azon nem leszek ott.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. A lényeg sajnos lemaradt. Egy jóideig ez lesz az utolsó klubnap, pihenő következik. Hmm.. vajon miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Hmm.. vajon miért? Az én tippem az, hogy nem ér rá mostanában foglalkozni a szervezéssel. Nem hiszem, hogy az érdeklődés hiánya volna az ok, hiszen a legutóbbi két klubnapon is szinte teltház volt. És témát is lehetne még bőven találni 32 év terméséből. De majd a helyszínen megtudjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Nem pont klubnap, de az egyetlen "működő" klub oldalán találtam: http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_02...niverseny_1.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Off Érdekes játéknak tűnik, de még sose hallottam ilyenről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Zártkörű klubtalálkozó? Miért zártkörű?Mert csak a klubtagok mehetnek be. Általában az Astorián lévő Burger Kingben van és minimum egy 1000-ért fogyasztani kell ott. Úgy tudom társasjátékoznak meg ilyenek ezeken a talikon, mivel még nem voltam egyiken se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.