Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Köszönöm az ajándékot, bár az vesse rám az első követ aki nem káromkodik. Felőlem káromkodhatsz amennyit jólesik, csak ne itt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Felőlem káromkodhatsz amennyit jólesik, csak ne itt. Ok.Csak néha lazább vagyok a kelleténél. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Köszönöm az ajándékot, bár az vesse rám az első követ aki nem káromkodik. Nem kövezni szándékoztunk, hanem szappanozni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Nem kövezni szándékoztunk, hanem szappanozni. Akkor az vesse rám az első szappant....... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Én néha (főleg melóhelyen ) borzasztóan káromkodom, de itt nem igazán Írásban nem élem ki magam többnyire Csak néha Szóval neten azért nem árt kicsit disztingválódni (eh, micsoda kifejezés ez is). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. A munkahelyen jó mocskos szám van.De csak akkor ha felháborít valami. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Nekem csak úgy ment a meló... Megfigyeltük, hogy sokszor csak akkor lett jó a termék teszteredménye, ha leanyáztam vagy a terméket, vagy a tesztpultot, attól függően, mi volt épp a gond. (A hortobágyi szürke marhák hímnemű egyedeinek emlegetéséből már tudták a munkatársaim, hogy komoly gondok vannak... Olyankor hamar akadt dolga vagy a szervizesnek, vagy a hibás terméket javítóknak.) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Nem lehetne váltani? Annak mi köze a klubnapokhoz, hogy ki milyen csúnyán beszél? A többit törölni fogom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. (szerkesztve) 2009. február 14-én klubrendezvény tervezett programja: - A rendezvény szombaton délelőtt 11.00-tól 14.00-ig tart a mozi 7-es (régi 5-ös) termében. - Belépődíj: 600 Ft-, (gyermekeknek 10 éves korig 300 Ft-,) - A műsorban elsődlegesen a nálunk frissen bemutatott The Clone Wars c. animációs-sorozattal foglalkozunk. Ennek keretein belül persze bemutatjuk a nemrégiben megjelent 2 lemezes DVD-t, és néhány extrát pedig magyar felirattal is megtekinthettek. - Klubunk két állandó tagját, Zsigmond Tamarát és Moser Károlyt szintén üdvözölhetjük körünkben, akikkel a The Clone Wars szinkronjáról beszélgetünk. - Egy rövid összeállításban megismerkedhettek Az Erő útjai szerepjátékfórumosok Jedi Camp elnevezésű táborával. - Láthattok egy összeállítást az Episode I premierjének tizedik, valamint a The Empire Strikes Back forgatásának harmincadik évfordulójáról. - Az első részben Zsilvölgyi Csabával is beszélgetünk, akinek Fantasy rajztanfolyamán Star Wars-os elemekkel is találkozhatnak az érdeklődők. - A műsor második részének elején természetesen most is lesz Quiz-show. - Február 14-én jelenik meg a Starfighter klubújság 8. száma. Ezt az érvényes tagságival rendelkező klubtagok ingyenesen megkaphatják. (akik tavaly februárba vették meg a tagságit azok nem ) - Lesz cserebere és kirakodó vásár is, melyen a galaxis minden szegletéből válogathatnak a gyűjtők. - Utána fórumtali? (b*sszus, már több, mint 3 éve nyitottam ezt a topicot, hogy repül a zidő) Szerkesztve: 2009. Február 2. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. No végre. Nekem ebből a Clone Warsos dolog bejön és az extrák megnézése. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. No végre. Nekem ebből a Clone Warsos dolog bejön és az extrák megnézése. Engem is ez érdekelne csak. Legalább naprakész műsorok lesznek. Ami még érdekelne az az EPI tíz éves bemutatójára való megemlékezés. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. 2009. február 14-én klubrendezvény tervezett programja: Utána fórumtali? Elég sokára állt össze a program, de legalább tényleg érdekesnek tűnik. Én továbbra is szívesen csatlakozom a talizó tömeghez. Esetleg süssek megint valamit? Valami sósat? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Elég sokára állt össze a program, de legalább tényleg érdekesnek tűnik. Én továbbra is szívesen csatlakozom a talizó tömeghez. Esetleg süssek megint valamit? Valami sósat? Szerintem egyöntetű választ fogsz mindjárt hallani a távolból. Előre is hálásak vagyunk a..........sörfelszívókért. Igazam van Ody, vagy igazam van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Szerintem egyöntetű választ fogsz mindjárt hallani a távolból. Előre is hálásak vagyunk a..........sörfelszívókért. Igazam van Ody, vagy igazam van? Ody most bajban van, mert előre nem látható kiadások terhelték a számláját... Egyébként igazad van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Ody most bajban van, mert előre nem látható kiadások terhelték a számláját... Egyébként igazad van. Hát azok sajna sokszor vannak itt is. Tudom, nem vigasz, de ez a ***** élet már csak ilyen. :S De fogsz te még elhomályosult foltként megjelenni a fotókon. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. Hozzászólás ideje: 2009. Február 2. A fene egye meg. 14-re meglepetés bulit szervezek barátom szülinapja alkalmából Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. A fene egye meg. 14-re meglepetés bulit szervezek barátom szülinapja alkalmából Szervezd 15-ére, és akkor még nagyobb meglepetés lesz... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Én az édesfélét jobb szeretem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. A klubnap utáni tali hol lenne? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Én az édesfélét jobb szeretem A múltkor édes volt. El kellett volna jönni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. A klubnap utáni tali hol lenne? Mehetnénk a Katicába, csak ne menjünk le a pincébe, mert ott most piszok hideg lehet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Hozzászólás ideje: 2009. Február 3. Katica oké, de ha még eszünkbe jut valami, lehet módosítani Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Hozzászólás ideje: 2009. Február 4. Nem tudok menni :) Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. A lényeg sajnos lemaradt. Egy jóideig ez lesz az utolsó klubnap, pihenő következik. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. És pont azon nem leszek ott.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. A lényeg sajnos lemaradt. Egy jóideig ez lesz az utolsó klubnap, pihenő következik. Hmm.. vajon miért? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Hmm.. vajon miért? Az én tippem az, hogy nem ér rá mostanában foglalkozni a szervezéssel. Nem hiszem, hogy az érdeklődés hiánya volna az ok, hiszen a legutóbbi két klubnapon is szinte teltház volt. És témát is lehetne még bőven találni 32 év terméséből. De majd a helyszínen megtudjuk. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Nem pont klubnap, de az egyetlen "működő" klub oldalán találtam: http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_02...niverseny_1.htm Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Off Érdekes játéknak tűnik, de még sose hallottam ilyenről. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Zártkörű klubtalálkozó? Miért zártkörű?Mert csak a klubtagok mehetnek be. Általában az Astorián lévő Burger Kingben van és minimum egy 1000-ért fogyasztani kell ott. Úgy tudom társasjátékoznak meg ilyenek ezeken a talikon, mivel még nem voltam egyiken se. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.