Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ja, és felraktam a képeket is, remélem, senkinek nem okoz problémát, hogy .rar a fájl... Innen letölthetitek a pakkot :D

:D Még csak most találtam rá, eddig nem is vettem észre. És még rajta is vagyok :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na gyorsan átpörgettem a klub DVD-t. Pár éve volt egy vicces videó, amin sokat nevettem a klubnapon, az nincs rajta :evil:

Pedig bíztam benne, hogy rajta lesz. Na mindegy, így jártam :(

Hozzászólás ideje:
Na gyorsan átpörgettem a klub DVD-t. Pár éve volt egy vicces videó, amin sokat nevettem a klubnapon, az nincs rajta :hmm:

Pedig bíztam benne, hogy rajta lesz. Na mindegy, így jártam :)

Ez nem szép tőlük, hogy nem egy teljes anyagot írtak DVD-re, hanem csak szemelvényeket, amolyan Best of-ot, főleg ha előzetesen nem így reklámozták.

A klubnap programja egyébként jól sikerült, talán még a szokásos csúszás is kisebb volt, mint máskor (mi pl. épp hogy csak odaértünk még kezdésre, mert én már a standard félórás késéssel számoltam), szerintem az elmúlt években ebben beszélt Barta Zoli a legkevesebbet, és ez határozottan jót tett a műsornak: a bejátszások gyorsan követték egymást, az egész nagyon pörgős volt. Viszont a szünet után nekem hiányzott még egy második rész, mert már csak a Force Unleashed demováltozatának kipróbálása jelentette az összes programot, amit mindenki követhetett a mozivásznon. Ez pedig sajnos csak akkor volt igazán élvezetes, amikor profibb játékosok kerültek sorra, akik persze mind gyerekek voltak. :D De a terem egyként ünnepelt, amikor végre az egyiküknek sikerült harcképtelenné tennie a kis lépegetőt (bocs fiúk, a tisztességes neve most nem jut eszembe :P). :)

Szóval egész jó volt, csak most túl rövid volt (a Csörögi Istvánnal tervezett beszélgetés elmaradt... :().

Hozzászólás ideje:

Elfogadja, hogy népszerű lett :hmm:

Szerintem jó kis klubnap volt. A Revisited tetszett, a klónháborús is, a vendégekkel sajna nem volt szinte semmi, de hát ez van :(

Hozzászólás ideje:

Itt mondta el Tamara, hogy a szenátus életét bemutató epizód nincs az első tíz rész között.

Rossz hír

Nem írtak alá titoktartási szerződést a szinkronról (első 10 rész készen van, a többit januárban csinálják), úgyhogy BÁRMIT lehetett kérdezni tőlük ezekkel kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:
Itt mondta el Tamara, hogy a szenátus életét bemutató epizód nincs az első tíz rész között.

Rossz hír, viszont van benne jó is. Ezek szerint kész, vagy már készül a szinkron, tehát "hamarosan" jönnie kell magyarul is :roll:

Hozzászólás ideje:
Rossz hír, viszont van benne jó is. Ezek szerint kész, vagy már készül a szinkron, tehát "hamarosan" jönnie kell magyarul is :)

Eddig nagy szinkronkedvelő voltam, de úgy látszik, most már nem így lesz. :roll:

Hozzászólás ideje:
És mit kérdeztél ezen kívül? :roll: A Jar Jar -os rész mikor jön? :)

Képzeld, semmi sem jutott eszembe. Gondoltam az első kérdésen úgysem jutok túl (vagyis az "Ugye nem szabad beszélnetek a sorozatról?" -on), de legnagyobb megdöbbenésemre "Nem írtunk alá semmi titoktartási szerződést..." volt a válasz. Köpni-nyelni nem tudtam.

Az első 10 részből talán 2-ben van benne Padmé (az egyik a pénteki, a másik pedig aJar-Jar-os), és 8-ban Ahsoka.

Hozzászólás ideje:

Ezek szerint ahogy Dzséjt is írja vetíteni fogják egy magyar tv-csatornán is. De ez már csak jövőre lesz, hisz januárban még szinkronizálnak.

Hozzászólás ideje:

Az hangzott el a klubnapon, hogy az első 10 résszel készen vannak. Januárban pedig folytatják. Ennyit tudnak.

Szóval az első tíz rész lemehet januárig.

Hozzászólás ideje:

Honnan tudjátok, hogy a magyar Cartoon network nem gondol egyel november közepén és egy hét alatt ledarálja az első 10 részt. Sima CW-vel is ezt csinálta...

Hozzászólás ideje:
Honnan tudjátok, hogy a magyar Cartoon network nem gondol egyel november közepén és egy hét alatt ledarálja az első 10 részt. Sima CW-vel is ezt csinálta...

Egyrészt már reklámozná. November közepe az már egy hónapra sincs. A másik pedig, hogy ez nem a régi CW, ezt annál többre promótálták. Szerintem max. év végén fog kezdődni.

Hozzászólás ideje:
Egyrészt már reklámozná. November közepe az már egy hónapra sincs. A másik pedig, hogy ez nem a régi CW, ezt annál többre promótálták. Szerintem max. év végén fog kezdődni.

Karácsonykor. :)

Hozzászólás ideje:
Karácsonykor. :)

Ha van bennük némi marketing érzék, akkor ezt komolyan fontolóra veszik.

Hozzászólás ideje:

Azért mert Magyarországon azaz Abszurdisztánban élünk.Itt teljesen máshogy működnek a dolgok mint máshol.Magyarán totál lesz*rom mikor és miért adják, mert úgy is elb*sznak mindent.Ez a magyar sors.A leromlás, a prolilét.Ennyi.Inkább leszedem.

Frenkie. Születésnapodra kapsz majd pár szappant :)

Szerkesztve: - Oldfighter

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.