Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Én a talira céloztam, ami utána lenne. Erről eddig nem volt szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Én a talira céloztam, ami utána lenne. Erről eddig nem volt szó. Pedig mindenki erről beszél aki jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Ody: a sötét lovag után is öten voltunk és milyen jó volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 6. Ja, és felraktam a képeket is, remélem, senkinek nem okoz problémát, hogy .rar a fájl... Innen letölthetitek a pakkot Még csak most találtam rá, eddig nem is vettem észre. És még rajta is vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Na gyorsan átpörgettem a klub DVD-t. Pár éve volt egy vicces videó, amin sokat nevettem a klubnapon, az nincs rajta Pedig bíztam benne, hogy rajta lesz. Na mindegy, így jártam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Na gyorsan átpörgettem a klub DVD-t. Pár éve volt egy vicces videó, amin sokat nevettem a klubnapon, az nincs rajta Pedig bíztam benne, hogy rajta lesz. Na mindegy, így jártam Ez nem szép tőlük, hogy nem egy teljes anyagot írtak DVD-re, hanem csak szemelvényeket, amolyan Best of-ot, főleg ha előzetesen nem így reklámozták. A klubnap programja egyébként jól sikerült, talán még a szokásos csúszás is kisebb volt, mint máskor (mi pl. épp hogy csak odaértünk még kezdésre, mert én már a standard félórás késéssel számoltam), szerintem az elmúlt években ebben beszélt Barta Zoli a legkevesebbet, és ez határozottan jót tett a műsornak: a bejátszások gyorsan követték egymást, az egész nagyon pörgős volt. Viszont a szünet után nekem hiányzott még egy második rész, mert már csak a Force Unleashed demováltozatának kipróbálása jelentette az összes programot, amit mindenki követhetett a mozivásznon. Ez pedig sajnos csak akkor volt igazán élvezetes, amikor profibb játékosok kerültek sorra, akik persze mind gyerekek voltak. De a terem egyként ünnepelt, amikor végre az egyiküknek sikerült harcképtelenné tennie a kis lépegetőt (bocs fiúk, a tisztességes neve most nem jut eszembe ). Szóval egész jó volt, csak most túl rövid volt (a Csörögi Istvánnal tervezett beszélgetés elmaradt... ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Ugye nem fikázta a CW-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 11. Ugye nem fikázta a CW-t? Az Exitbe is dicsérte. Neki tetszik, elfogadja amilyen lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 12. Elfogadja, hogy népszerű lett Szerintem jó kis klubnap volt. A Revisited tetszett, a klónháborús is, a vendégekkel sajna nem volt szinte semmi, de hát ez van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 13. (szerkesztve) A fórum két nagy Sith-jét nem lehetett lehagyni a klubképekről. Háttérben a legsötétebb Nagyúr valamint hű csatlósa Krande anyóka "nem kell kifizetnem ezeket a tárgyakat" trükköket vetik be Szerkesztve: 2008. Október 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Itt mondta el Tamara, hogy a szenátus életét bemutató epizód nincs az első tíz rész között. Rossz hír Nem írtak alá titoktartási szerződést a szinkronról (első 10 rész készen van, a többit januárban csinálják), úgyhogy BÁRMIT lehetett kérdezni tőlük ezekkel kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Ugye nem fikázta a CW-t? Dehogy fikázza, ő az egyik legnagyobb fan-ja a sorozatnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. BÁRMIT lehetett kérdezni tőlük ezekkel kapcsolatban. És mit kérdeztél ezen kívül? A Jar Jar -os rész mikor jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Dehogy fikázza, ő az egyik legnagyobb fan-ja a sorozatnak! Ezt örömmel 'hallom'. Remélem így is marad és majd a DVD kiadást is kellően körül járja. Lehet, hogy a következő klubnapra újra beruházok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Itt mondta el Tamara, hogy a szenátus életét bemutató epizód nincs az első tíz rész között. Rossz hír, viszont van benne jó is. Ezek szerint kész, vagy már készül a szinkron, tehát "hamarosan" jönnie kell magyarul is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Rossz hír, viszont van benne jó is. Ezek szerint kész, vagy már készül a szinkron, tehát "hamarosan" jönnie kell magyarul is Eddig nagy szinkronkedvelő voltam, de úgy látszik, most már nem így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. És mit kérdeztél ezen kívül? A Jar Jar -os rész mikor jön? Képzeld, semmi sem jutott eszembe. Gondoltam az első kérdésen úgysem jutok túl (vagyis az "Ugye nem szabad beszélnetek a sorozatról?" -on), de legnagyobb megdöbbenésemre "Nem írtunk alá semmi titoktartási szerződést..." volt a válasz. Köpni-nyelni nem tudtam. Az első 10 részből talán 2-ben van benne Padmé (az egyik a pénteki, a másik pedig aJar-Jar-os), és 8-ban Ahsoka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Ezek szerint ahogy Dzséjt is írja vetíteni fogják egy magyar tv-csatornán is. De ez már csak jövőre lesz, hisz januárban még szinkronizálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Az hangzott el a klubnapon, hogy az első 10 résszel készen vannak. Januárban pedig folytatják. Ennyit tudnak. Szóval az első tíz rész lemehet januárig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szóval az első tíz rész lemehet januárig. De nem fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerintem sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Honnan tudjátok, hogy a magyar Cartoon network nem gondol egyel november közepén és egy hét alatt ledarálja az első 10 részt. Sima CW-vel is ezt csinálta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Honnan tudjátok, hogy a magyar Cartoon network nem gondol egyel november közepén és egy hét alatt ledarálja az első 10 részt. Sima CW-vel is ezt csinálta... Egyrészt már reklámozná. November közepe az már egy hónapra sincs. A másik pedig, hogy ez nem a régi CW, ezt annál többre promótálták. Szerintem max. év végén fog kezdődni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Egyrészt már reklámozná. November közepe az már egy hónapra sincs. A másik pedig, hogy ez nem a régi CW, ezt annál többre promótálták. Szerintem max. év végén fog kezdődni. Karácsonykor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Karácsonykor. Ha van bennük némi marketing érzék, akkor ezt komolyan fontolóra veszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. (szerkesztve) Azért mert Magyarországon azaz Abszurdisztánban élünk.Itt teljesen máshogy működnek a dolgok mint máshol.Magyarán totál lesz*rom mikor és miért adják, mert úgy is elb*sznak mindent.Ez a magyar sors.A leromlás, a prolilét.Ennyi.Inkább leszedem. Frenkie. Születésnapodra kapsz majd pár szappant Szerkesztve: 2008. Október 18. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Frenkie. Születésnapodra kapsz majd pár szappant Kimossuk vele a billentyűzetét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Kimossuk vele a billentyűzetét? Inkább a száját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Köztes megoldásként mindkettőt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Köszönöm az ajándékot, bár az vesse rám az első követ aki nem káromkodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.