Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Creed: Apollo fia

Nagyon tetszett, méltó a Rocky-filmekhez. Érthetetlen, hogy miért nem Stallone kapta meg a legjobb mellékszereplőnek járó Oscart. A kémek hídjában Mark Rylance semmilyen maradandót nem alkotott.

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 08. - 21:04, Nabopolasszar írta:

Nagy pozitívum, amit még nem említettem, hogy az Ultron korához hasonlóan ez a film sem ragaszkodott az USA beli helyszínekhez. Lagos-tól Németországon és Oroszországon át még Ausztriát és Romániát is bejárták hőseink. Ki tudja, lehet hogy legközelebb Natasha és Clint felfrissíthetik a Budapesti emlékeiket is :D

Szerencsére az MCU-filmekre ez nagy vonalakban mindig igaz volt, talán csak a az Iron Man 3 és az Ant-Man játszódik végig az USA-ban.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nekem is megvolt a Bosszúállók 3 az Amerika kapitány: Polgárháború, nekem tetszett elég pörgős volt.

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 08. - 20:21, Nabopolasszar írta:

Akkor csak nekem esett le már rögtön az elején amikor mutatták a dátumot, hogy...

Sajnos nekem nem esett le a dátumról, hogy kikről lesz szó, és ez utólag egy picit zavart. Mindegy, ez van.

Hozzászólás ideje:

R2, köszönet a hitleres film ajánlásáért. Megnéztem, és mint a filmről alkotott véleményeddel abszolút egyetértek. Zseniális szatíra. Viszont ez, amit írtál:

Ezt meg kell kérdeznem, de

2016. 05. 09. - 23:45, Nute Gunray írta:

Hitlert soha nem választotta meg a német nép kancellárnak.

Ezt, így, én nem is állítottam. Tudom, hogy kinevezték, a megválaszása alatt elsősorban az általa vezetett, hozzá köthető NSDAP-re gondoltam. De lehet, valóban félreérthető volt... :peace:

2016. 05. 09. - 21:43, Donát írta:

R2, köszönet a hitleres film ajánlásáért. ... Ezt meg kell kérdeznem, de

Szívesen!

Egyébként meg... miért is baj, ha komolyan gondolom? Próbáltam - és próbálok most - is a lehető legvisszafogottabb módon megnyilatkozni a témában, de

Szívesen beszélgetek erről, de szerintem ez nem ide való téma. :peace:

Szerkesztve: - R2-D2
Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 10. - 15:34, R2-D2 írta:

Ezt, így, én nem is állítottam. Tudom, hogy kinevezték, a megválaszása alatt elsősorban az általa vezetett, hozzá köthető NSDAP-re gondoltam. De lehet, valóban félreérthető volt... :peace:

Donátnak írtam, nem neked.

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 12. - 4:46, luke19 írta:

Nagyon pöpec a zenét kivéve :)

Mindamellett, hogy szeretem a rap zenét ez most nem idevaló. A múltkor ott volt a Warcraft alatt a drum and bass most meg ez, úristen kik döntik el, hogy mi szóljon egy trailer alatt??? icon15.gif

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 12. - 6:40, A pécsi írta:

Ez nagyon eltalálták. Tisztára mint a játék. Imádni fogják a játékosok. Fassbendertöl meg kit kellene jobbat kívánni?

A játékot nem ismerem, de a színész-színésznő-rendező hármas korábbi közös munkája- Macbeth- bejött, szóval nézős.

Cloverfield Lane 10:

Nekem nagyon tetszett. Kétségkívül megosztó lehet, de nekem ez most pont bejött. Régi vágyam teljesült.

Tovább spoiler mögött:

Várom mások kifejtettebb véleményit is, de nálam a maga nemében a Cloverfield Lane 10: 10. ;)

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 13. - 14:40, MissKarrde írta:

Én is láttam a filmet, és bár egy jól összerakott darabról van szó, nem tudott túlzottan megfogni. Ízlések és pofonok ugyebár :)

Veled értek egyet. :peace:

Ha nem ez lett volna a címe, ami, akkor talán lehetett volna icipicit izgulni azon, mi lesz benne... de így...

sajnos nekem roppant kiszámítható volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.