JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Shane Black Predatora kapott egy teaser postert! Valami Licencing Expon kapták le. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Ááááá ez a kedvencem!! Dilon! A k*rva anyádat! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Én másképp emlékszek rá Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Jó! Bár végig kell nézni, ami épphogy sikerült! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. http://www.youtube.com/watch?v=xjDjIWPwcPU Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. A másik párduc csávónak mi a képregényes neve tudja valaki? Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. (szerkesztve) A My Entertainment World szerint jövő márciusban kezdik el forgatni az új Terminátor filmet, méghozzá... BUDAPESTEN!!!!! 2019 nyarán tervezik a bemutatót. Elvileg a T3/4/5 el van felejtve, a T2 után veszik fel a fonalat. Gondolom - csak tipp - a Sunshine Edition féle lezárás után fog játszódni (bár az lehet, hogy 2029-ben játszódik). https://444.hu/2017/10/20/budapesten-forgatjak-majd-a-legujabb-terminatort Szerkesztve: 2017. Október 20. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Predator 30 éves évfordulóra kijött egy hangulatos poszter! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Dillon!? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. (szerkesztve) Tegnap végre sort kerítettem a Szétörvére, jó kis film, tetszett! McAvoy nagyszerű benne. A vége felé kicsit zavart, hogy elmentek sci-fi irányba falmászással meg rácshajtogatással, na de a legvége miatt teljesen helyére került ez is. Nézem az utolsó jelenetet, kérdezem magamtól mi a fenének kellett bele egy Bruce Willis cameo???! Ő lesz a nyomozó a következő részben aki keresi vagy mi? De hát ilyet nem szoktak csinálni, felesleges is lenne, na valamin elsiklottam, visszatekertem, akkor ugrott be minden: tolókocsis csávó-> Mr Üveg-> Bruce Willis. Mentségemre szóljon, hogy már jó régen láttam A sebezhetetlent (ismétlésre is kerül a napokban), a hideg is kirázott akkora meglepetés volt, az életbe nem gondoltam volna, hogy a két filmnek valami köze volna egymáshoz. Szerkesztve: 2017. Október 22. - Darth Cupsy Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. (szerkesztve) Megnéztem a HBO-n a napokban vetített Spielberg dokumentumfilmet, ami a teljes életét, a filmes pályafutását dolgozza fel, szenzációs pályatársai közreműködésével. (Lucas, Coppola, Martin Scorserse) Hatalmas élmény volt, és nagyon sok újat megtudtam a Mesterről. Már maga a dokumentum film meglepő módon nyit. Arábiai Lawrence film sivatagi jelenetével. Spielbergre akkora hatással volt a mozi, hogy komolyan kétségbe vonta, hogy akar e ő rendező lenni Vagy legalább is hogy a fenébe fog ő eljutni erre a szinre, hogy ilyen filmeket rendezhessen, A szélesvászon, a képarány, a rendkívüli díszletek és látvány. 62-ben a fiatal Spielberget teljesen átformálta. Több mint két órás elbeszélő mű korunk egyik legnagyobb filmrendezőjéről. A doksi után meg is néztem Lawrence of Arabia-t Szerkesztve: 2017. Október 23. - JakeSully Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Spiderman-Homecoming: Átlagos MCU színvonal, ami jót jelent. Tényleg kb 4-es a dolog. Viszont ez nagy dícséret tőlem, hisz nagyon lerágott csontnak érzem pókit az elmúlt 15 év távlatából, de itt voltak jó ötletek. És a film humora is egész jó. The Dark Tower: A könyveket nem ismerem. A film nekem nagyon gyenge volt. Klisé csokor, mindez már vígjátéki játékidőben. Ha az első fejezet elfért 90 percben hát nem tudom, hogy ez valóban nagy eposz-e? Nem ezt a benyomást keltette és nem éreztem úgy a végén, hogy szeretném látni a folytatást.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. A legbátrabb Marvel film? A látványvilágát elnézve nem szokványos lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Épp most néztük az első részt. Holnap folyt. Köv. Hangolódás a 3-ra.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Nem is tudtam, hogy Antal Nimród rendezte. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Én láttam a moziban az előzetest. Érdekes volt, amikor bemondták, hogy a "Predators rendezője"... Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. (szerkesztve) Nocsak. Chuck lesz az új Marvel DC szuperhős film főszereplője: https://www.gamestar.hu/masvilag/shazam-film-foszereplo-dc-comics-zachary-levi-239293.html http://hu.ign.com/shazam/30370/news/megvan-a-shazam-foszereploje https://screenrant.com/shazam-movie-casting-zachary-levi/ Mondjuk én nem sokat tudok erről a Shazam-ról, de itt van egy wikis cikk, mindjárt elolvasom: https://hu.wikipedia.org/wiki/Marvel_Kapit%C3%A1ny Szerkesztve: 2017. Október 29. - Tarzaan Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. (szerkesztve) Mármint DC szuperhős film főszereplője. Szerk.: látom, közben javítottad. Szerkesztve: 2017. Október 29. - Dzséjt Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Thomas Janes szerint (hátul a buszban) , az új Predator filmben egy csapat elit kommandós fog megküzdeni a Ragadozókkal. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. A Disney lehet, hogy bekebelezi a FOX studiót és a TV részlegét is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Te jószagú ég... még pár év és minden nagy amerikai filmet a Disney fog gyártani Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Vaó! Az a nem semmi! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. És akkor nem csak az Avatar élménypark, de az Avatar filmek is Disney alatt lesznek És sok más is .. Disney Alien és Disney Predátor filmek vajon milyenek lesznek majd? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Kb. mint a Disney Star Wars-filmek Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. (szerkesztve) Akkor az övé lesz végre az Új remény is. A Disney-é lesz a teljes SW saga (Nem tudtátok?) Szerkesztve: 2017. November 6. - A pécsi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Az szép... Mindent bekebeleznek. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Jönnek a xenomorph Disney hercegnők? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.