csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Igen, az általam berakott videbóan is erre jut a srác, sőt a jelenet is benne van, amit Te raktál be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Afelett átsiklottam. Meg is nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Jurassic World 3 premier: 2021.06.11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Akkor ezek szerint túl élik a vulkán kitörést a dínók... Nahát ezt nem gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Pedig az ember azt hinné, hogy pont te, aki folyton híreket hoz, arról sem maradt le, amikor a készítők közölték, hogy a vulkánkitörés nagyjából a film felénél lesz. Ezt az első trailerkor elmondták. Plusz, elég érdekes ezen meglepődni egy olyan, már a XXI. században játszódó filmsorozatnál, amiben dinoszauruszok szerepelnek. Ha egyszer feltámasztották, szerinted még egyszer nem lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Valószínűleg, sikerül is egy csomót kimenteni! Ráadásul ott van a Sorna a sziget is. Csak van ott még egy-két "ősbéka" a folytatásra, ha kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. És tényleg, van egy második sziget is tele dínókkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Az Így készült a "Csillagok háborúja" topikban lezajlott Fox logós diskurzusról beugrott egy spéci Fox logó ami A légy II elején virít. Nem mondanám hogy bejön de attól még érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 24. Tudtátok, hogy A legsötétebb óra c. Churchill-ről szóló filmben Ben Mendelsohn játssza VI. György királyt? Nekem nagy meglepetés volt. A történelem iránt érdeklődőknek tudom ajánlani a filmet, érdemes megnézni. Nem csak Gary Oldman volt remek Churchill, hanem Ben Mendelsohn is királyként. Többek között az is tök jó volt benne, hogy a tavalyi Dunkirk után ugyanazt a témát ez a film is tárgyalja egy másik szemszögből. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Igen, tudtam, ráadásul azt olvastam, hogy Mendelsohn még hasonlít is rá valamennyire Én is láttam. A film maga nem volt kiemelkedő, de abszolút érdemes volt megnézni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Kiemelkedően jónak én sem mondanám, A király beszéde pl. sokkal jobban tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megnéztem a tavalyi Wind River című filmet. Azt kell mondjam hogy igencsak jó. Állítólag igaz történet alapján készült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Én is most néztem meg nekem is nagyon bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Én is hallottam már róla, tervben van a megnézése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Én a "plakátos" filmről hallottam ódákat zengeni. Jövőhéten meglesem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. A Három óriásplakát Ebling határában engem is érdekel. Az ódák nálam is stimmelnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 25. Én is sok jót olvastam róla. Valamikor biztos letudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én a "plakátos" filmről hallottam ódákat zengeni. Jövőhéten meglesem. Beszállok az ódazengők közé. Szerintem is nagyon szórakoztató film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Nem tudja valaki, hogy igazi zs kategóriás öreg filmeket honnan lehet beszerezni? Engem a Városi harcosok érdekelne szinkronnal, de nem találom sehol. Ez egy igazi katasztrófafafilm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Core-on nincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Ha jól láttam nincs. Youtube-on angolul megtaláltam, de szinkronnal kéne újraszenvedi, Szabó Sipos Barnabással, Rékasi Károllyal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Nem tudja valaki, hogy igazi zs kategóriás öreg filmeket honnan lehet beszerezni? Engem a Városi harcosok érdekelne szinkronnal, de nem találom sehol. Amúgy ha több hasonló "műremek" is érdekel, az nmagra szoktak ilyeneket feltölteni, persze ez pont nincs fenn, de ami késik az nem jön meg időben. Egyébként érdemes lehet esetleg kérni a fenn említett helyen, biztos nem mostanában fog teljesülni, de egyszer lehet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Oké, egy próbát megér! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 26. 20 órával ezelőtt, Pildi írta: A Három óriásplakát Ebling határában engem is érdekel. Az ódák nálam is stimmelnek... Szuper film volt Ezzel együtt ebből a "filmes szezonból" eddig a Call me by your name tetszett a legjobban. Iszonyú erős a hangulata, gyönyörű film. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 28. Ma én is letudtam a "plakátos" muvit. Meg kell hagyni hogy nagyon klassz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. (szerkesztve) (Blade runner 2049) 21 perccel korábban, Bomarr írta: Hol toltak rajta? Nekem már itt van a polcomon a magyar Blu-ray. Melyik? A steelbook-ok 6-ára datálódtak át az xpress-sen. Szerkesztve: 2018. Március 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. A Tomb Raider első részletkéjét is megkaptuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. Vikander-t szeretem, de Lara-ként továbbra sem érdekel sajnos.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. Engem nagyon érdekel. Például a láttán legszívesebben elrohannék Ramses-ért. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 2. 2018. 02. 26. - 19:12, MissKarrde írta: Szuper film volt Ezzel együtt ebből a "filmes szezonból" eddig a Call me by your name tetszett a legjobban. Iszonyú erős a hangulata, gyönyörű film. Hú én nem is nagyon tudok különbséget tenni köztük. Mindkettőt egyformán imádtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.