Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon szórakoztató film a Ready Player One, nekem is tetszett, pedig a legkevésbé sem vagyok kocka. :) Jó a sztori, még tanulság is akad a végére (ami szerintem egy ilyen témájú filmnél különösen fontos), de a látvány meg a helyenként éppen jókor megcsillanó humor a film legnagyobb erőssége. Én is szívesen megnézném újra, szóval biztos vétel lesz majd. :)

Hozzászólás ideje:

Kíváncsiságból tegnap letudtam a Nyomul a nyolcadik dimenziót. Érdekelt hogy milyen az a Buckaroo Banzai-os muvi amiről a Ready Player One-ban Zé és Arti kisebb ódát zengett. Én nem zengenék róla semmilyen ódát. Részemről egyszer nézős. Valamennyire azonban mégis tetszett.

Hozzászólás ideje:

Láttam hogy a tékában elérhető a Shape of Water. Gondoltam megnézem már. Hááát... Lehet én vagyok elég éretlen, de nekem nem tetszett. A Faun Labirintusát sokkalta jobb drámának tartom.

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, JakeSully írta:

Van egy "jó hírem" Dzséjt számára :evil:

Tényleg jó hír, már amennyit eddig tudni róla: Columbus és a régi szereplők benne vannak, több bábot akarnak használni, mint CGI-t, és nem reboot lesz, hanem rendes folytatás. Egyedül az nem tetszik...

Spoiler

hogy Gizmót meg akarják ölni benne. :( :para:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A Rampage című film Dwayne Johnsonnal nagyon érdekel engem. Bírom ezeket az óriásszörnyes alkotásokat, a tavalyi King Kong-film például baromira tetszett, és biztos, hogy párszor még meg fogom nézni. 

Bár ez a Rampage nekem egy picit amolyan szörnyfilm-egyveleg hatását kelti, ennek ellenére igyekszem minél előbb megtekinteni, mert érdekesnek tűnik. :) 

Szerkesztve: - caseyjones
Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Egyszer én is belefutottam, mondjuk szerencsére csak egy felesleges letöltést vesztettem, anno a Terminator: Salvation-on felbuzdulva készítettek valami förmedvényt és azt sikerült véletlen lehúznom.

Biztos a Terminators: No Salvation volt az. :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A THE PREDATOR hivatalos szinopsisa szerint az univerzum leghalálosabb vadászai most még erősebbek, még okosabbak, még ügyesebbek, és ráadásul genetikailag módosították felépítésüket más lények DNS-ei alapján.

Csak egy fiatal kisfiú képes felvenni a harcot az updételt Szuper predátorok ellen egy álmos amerikai kisvárosban. Segítségére siet egy csapat ex kommandós meg egy dühös tudós, hogy megadályozzák az emberi faj pusztulását!

Na hogy tetszik?

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, JakeSully írta:

A THE PREDATOR hivatalos szinopsisa szerint az univerzum leghalálosabb vadászai most még erősebbek, még okosabbak, még ügyesebbek, és ráadásul genetikailag módosították felépítésüket más lények DNS-ei alapján.

Csak egy fiatal kisfiú képes felvenni a harcot az updételt Szuper predátorok ellen egy álmos amerikai kisvárosban. Segítségére siet egy csapat ex kommandós meg egy dühös tudós, hogy megadályozzák az emberi faj pusztulását!

Na hogy tetszik?

Érdekes.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, JakeSully írta:

Na hogy tetszik?

Annyira tetszik, hogy nem is létező érdeklődésemet is elvesztette a film. Majd két Sarknodon epizód között megnézem, ami már csak azért is meglepő mutatvány lesz, mert a büdös életben nem fogok Sarknodont nézni. Egy részt sem, nemhogy kettőt, ami közé beférne még egy film. :D 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.