Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Nagyon szórakoztató film a Ready Player One, nekem is tetszett, pedig a legkevésbé sem vagyok kocka. Jó a sztori, még tanulság is akad a végére (ami szerintem egy ilyen témájú filmnél különösen fontos), de a látvány meg a helyenként éppen jókor megcsillanó humor a film legnagyobb erőssége. Én is szívesen megnézném újra, szóval biztos vétel lesz majd. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Nem tudom miért jó ez nekik. De ezzel Zack Snydert és minden jó érzésű DC rajongót is lejáratnak...http://hu.ign.com/star-wars-anthology-2/36269/news/solo-vegtelen-haboru-ismet-szabotazsra-keszulnek-az-ellenraj Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hát igen, a Rottentomatos retteg a W/DC rajongóktól, és nyilván a Disney is meg fog hunyászkodni előttük, pláne a Black Panther elért "sikereik" után. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Felőlem csinálják. Engem nem érdekel mire készülnek. A DC filmeket, ha érdekelnek, továbbra is megnézem. A Marvelesek közül pedig csak azt nézem, ami érdekel, vagy felkeltette a személyes érdeklődésemet. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Nagyon kitolnak a filmiparral... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Egyszer volt egy tüntetés Zack Snyder mellett, állítólag 10-en voltak. Az egyik srác írta, nem tudom ebből mennyi az igaz. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. (szerkesztve) A többieknek ki kéne mozdulni otthonról. Vagy anyu nem engedi el őket. 12-en voltak! Szerkesztve: 2018. Április 10. - RacerX 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Na ez a szánalmas kategória. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Kíváncsiságból tegnap letudtam a Nyomul a nyolcadik dimenziót. Érdekelt hogy milyen az a Buckaroo Banzai-os muvi amiről a Ready Player One-ban Zé és Arti kisebb ódát zengett. Én nem zengenék róla semmilyen ódát. Részemről egyszer nézős. Valamennyire azonban mégis tetszett. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Láttam hogy a tékában elérhető a Shape of Water. Gondoltam megnézem már. Hááát... Lehet én vagyok elég éretlen, de nekem nem tetszett. A Faun Labirintusát sokkalta jobb drámának tartom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Mert sokkal jobb is Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. "Welcome to Jurassic World." 3 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Április 16. Hozzászólás ideje: 2018. Április 16. R.I.P R Lee Ermey (1944-2018) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Van egy "jó hírem" Dzséjt számára 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. 20 órával ezelőtt, JakeSully írta: Van egy "jó hírem" Dzséjt számára Tényleg jó hír, már amennyit eddig tudni róla: Columbus és a régi szereplők benne vannak, több bábot akarnak használni, mint CGI-t, és nem reboot lesz, hanem rendes folytatás. Egyedül az nem tetszik... Spoiler hogy Gizmót meg akarják ölni benne. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Jurassic World 2-ből kijött egy új kép. Kíváncsi leszek erre a jelenetre. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Az új tréler is kijött. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. (szerkesztve) És akkor kinyitotta az ajtót és bejött a szobámba... Szerkesztve: 2018. Április 18. - Ody Mandrell 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Ütni fog... Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. (szerkesztve) A Rampage című film Dwayne Johnsonnal nagyon érdekel engem. Bírom ezeket az óriásszörnyes alkotásokat, a tavalyi King Kong-film például baromira tetszett, és biztos, hogy párszor még meg fogom nézni. Bár ez a Rampage nekem egy picit amolyan szörnyfilm-egyveleg hatását kelti, ennek ellenére igyekszem minél előbb megtekinteni, mert érdekesnek tűnik. Szerkesztve: 2018. Április 18. - caseyjones Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. A Jurrasic World 2. szinkronos előzetese is befutott - gyorsak voltak. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Ezért "imádom" az Asylumot és a hasonló stúdiókat! https://www.imdb.com/title/tt7781732/ 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. 2018. 04. 19. - 17:23, RacerX írta: Ezért "imádom" az Asylumot és a hasonló stúdiókat! Én nem értem, hogy tudnak ezek fennmaradni... Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Általában úgy időzítik a filmjeik kiadását, hogy a koppintott művel egy napon jelenjen meg. A megtévesztő címek miatt az egyszeri ember meg simán bedől nekik és megveszi a DVD-t. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Hozzászólás ideje: 2018. Április 25. Egyszer én is belefutottam, mondjuk szerencsére csak egy felesleges letöltést vesztettem, anno a Terminator: Salvation-on felbuzdulva készítettek valami förmedvényt és azt sikerült véletlen lehúznom. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. 10 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Egyszer én is belefutottam, mondjuk szerencsére csak egy felesleges letöltést vesztettem, anno a Terminator: Salvation-on felbuzdulva készítettek valami förmedvényt és azt sikerült véletlen lehúznom. Biztos a Terminators: No Salvation volt az. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. (szerkesztve) A THE PREDATOR hivatalos szinopsisa szerint az univerzum leghalálosabb vadászai most még erősebbek, még okosabbak, még ügyesebbek, és ráadásul genetikailag módosították felépítésüket más lények DNS-ei alapján. Csak egy fiatal kisfiú képes felvenni a harcot az updételt Szuper predátorok ellen egy álmos amerikai kisvárosban. Segítségére siet egy csapat ex kommandós meg egy dühös tudós, hogy megadályozzák az emberi faj pusztulását! Na hogy tetszik? Szerkesztve: 2018. Április 26. - JakeSully 4 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. 5 perccel korábban, JakeSully írta: A THE PREDATOR hivatalos szinopsisa szerint az univerzum leghalálosabb vadászai most még erősebbek, még okosabbak, még ügyesebbek, és ráadásul genetikailag módosították felépítésüket más lények DNS-ei alapján. Csak egy fiatal kisfiú képes felvenni a harcot az updételt Szuper predátorok ellen egy álmos amerikai kisvárosban. Segítségére siet egy csapat ex kommandós meg egy dühös tudós, hogy megadályozzák az emberi faj pusztulását! Na hogy tetszik? Érdekes. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. 6 perccel korábban, JakeSully írta: Na hogy tetszik? Annyira tetszik, hogy nem is létező érdeklődésemet is elvesztette a film. Majd két Sarknodon epizód között megnézem, ami már csak azért is meglepő mutatvány lesz, mert a büdös életben nem fogok Sarknodont nézni. Egy részt sem, nemhogy kettőt, ami közé beférne még egy film. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.