Rog Hozzászólás ideje: 2018. Június 13. Hozzászólás ideje: 2018. Június 13. Nekem is megvolt a második Jurassic World muvi. Bejövős lett. 1 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. 22 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Imádom azt a filmet 22 órával ezelőtt, Pildi írta: Szintén Többen így vagyunk a Csillagporral Megnéztem én is a Jurassic World-öt. Jót szórakoztam rajta, abszolút élvezhető darab lett 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. Hozzászólás ideje: 2018. Június 17. A Gotti jó kritikákat kapott. Az RT-n 0%-on áll. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Június 19. Hozzászólás ideje: 2018. Június 19. Akkor nekem a havi 3-4 alkalom semmi... http://hu.ign.com/bosszuallok-vegtelen-haboru/38879/news/megvan-minden-idok-legnagyobb-marvel-rajongoja Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Most hogy készül a Top Gun 2, kíváncsi leszek, visszahozzák e Tom Cruise első részbeli nagy szerelmét. Érdekesség kép, jól látszik, hogy Tom Curise egy gyíkember, aki nem öregszik. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Szerintem idilli pár lennének. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Azért ez durva :O Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 23. Hozzászólás ideje: 2018. Június 23. Ahogy elnézem a Jurassic film sem váltja meg a világot. Borzalmas kritikákat kap, és a nézők se vannak oda érte. Az első hétvégén elég kemény deficittel indul elődjéhez képest. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Pedig tök jó lett. Nem értem a mozi nézőket, komolyan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Gyengébbre értékelték mint a Solot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Korrekt nyári szórakoznivaló, szóval én sem értem. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. 3 órával ezelőtt, Donát írta: Pedig tök jó lett. Nem értem a mozi nézőket, komolyan. Már semmi sem jó ami valami régihez kapcsolódik, biztos ez is lerombolja a gyerekkorukat Meglátásom szerint van egy a Disney haterséghez hasonló sznob effektus, hogy amiből már készült 2-3 rész abból az újonnan készült csak rókabőr lehúzás lehet akármilyen is maga a film és csak sz*r lehet. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. (szerkesztve) Vajon a Top Gun 2 megerőszakolja majd az ősrajongók gyerekkorát? Szerkesztve: 2018. Június 24. - RacerX 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. (szerkesztve) Csak nehogy az legyen, mint most a TLJ -nél. Nem tudom, hogy tudtok róla, de valakik készek rá, hogy újból leforgassák a filmet úgy, ahogy annak LENNIE(!!!) kell. Valaki még 50 milkát rá is szán valahogy, továbbá 200 milliót szeretnének összeeszkábálni. Ugye nem gondolják komolyan ezt, ugye? Ilyen h*lye világban élünk, ahol már egy nyamvadt filmért pokolba küldik az embereket? Szerkesztve: 2018. Június 24. - Bence1997 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. A második részt nem láttam de szerintem a Jurassic World nem volt nagy szám. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Én jót szórakoztam a Jurassic World -ön, a 2. részt még nem láttam. A régi filmek közül is csak az első részt láttam még kicsi koromban - akkor nagy dínó korszakomat éltem, egy csomó dínóval itthon - az is jó volt. Ha kijön jó minőségben, lecsekkolom a filmet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. A korábbi filmeket anno a premieren láttam. Az első Jurassic Park az egyik legnagyobb mozis élményem volt. 10 éves voltam amikor kijött és maga volt a megtestesült mozis forradalom. Ilyen trükköket előtte nem lehetett látni. Ami jó benne -és ezért is öregedett jól- hogy a karakterek is jók voltak. Szemben a Jurassic Worlddel. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. 1 órával korábban, Bomarr írta: A második részt nem láttam de szerintem a Jurassic World nem volt nagy szám. Most a második részről van szó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én jót szórakoztam a Jurassic World -ön, a 2. részt még nem láttam. A régi filmek közül is csak az első részt láttam még kicsi koromban - akkor nagy dínó korszakomat éltem, egy csomó dínóval itthon - az is jó volt. Ha kijön jó minőségben, lecsekkolom a filmet. Azért szerintem a korábbi filmeket is érdemes lenne pótolnod. Oké, a Jurassic Park III nem nagy szám, de egyszer meg lehet nézni. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: A második részt nem láttam de szerintem a Jurassic World nem volt nagy szám. Senki sem lehet tökéletes, mert k*rva jó film volt. Viccet félre téve, azért érdekelne, hogy ha a JW szerinted "nem nagy szám", mi a véleményed a második és a harmadik részről? Mert szvsz. mind a The Lost World: Jurassic Park, mind a Jurassic Park III gyengébb a Jurassic Worldnél, mondom ezt úgy, hogy a JW-ig a TLW volt a kedvenc részem a sorozatban. Nekem amúgy most ez a tetszési sorrendem: 1. Jurassic World 2. Jurassic World: Fallen Kingdom 3. The Lost World: Jurassic Park 4. Jurassic Park 5. Jurassic Park III A filmek minőségét tekintve meg ilyen sorrendet állítanék: 1. Jurassic Park 2. Jurassic World: Fallen Kingdom 3. Jurassic World 4. The Lost World: Jurassic Park 5. Jurassic Park III Szerkesztve: 2018. Június 24. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Én a II. és III. részt sohasem láttam. Így a minőséges sorrended első 3 tagjával érdemben egyetértek, a maradékkal nem tudok mit kezdeni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. 45 perccel korábban, Dzséjt írta: Viccet félre téve, azért érdekelne, hogy ha a JW szerinted "nem nagy szám", mi a véleményed a második és a harmadik részről? Mert szvsz. mind a The Lost World: Jurassic Park, mind a Jurassic Park III gyengébb a Jurassic Worldnél, mondom ezt úgy, hogy a JW-ig a TLW volt a kedvenc részem a sorozatban. A Lost World életem egyik legnagyobb mozis csalódása volt. Eszement módon fel voltam rá spanolva. A mozis premier idején 14 voltam és azt hittem hogy életem legnagyobb moziját fogom látni. Aztán amikor Malcolm kislánya "lekaratézta" a raptort legszivesebben kirohantam volna a teremből. De úgy ahogy van az egész film nem tetszett. Azóta valamennyire megbékéltem vele és most már egész elvagyok vele, de elsőre sokkoló volt. A harmadik rész meg szerintem egy nagy semmi. A második rész marhaságai legalább emlékezetesek. A harmadik rész amolyan nagy kerek nulla. Ja és elkezdte lerombolni a T-Rex ázsióját, ami ordas hiba és talán épp ezért bár a Jurassic World nem kedvencem, amikor a végén a T-Rex beveti magát az óriási jelenet volt. Ott tényleg jó értelemben volt nosztalgikus a film. Nekem most a Jurassic Park után a Jurassic World a második helyen áll. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. (szerkesztve) Akkor nagyjából egyetértünk. Csak más-más mértékbe toleráljuk az egyes filmeket, illetve más módon éltük meg. Mivel én a Jurassic Parkot csak akkor láttam moziban, amikor 3D-ben adták 2013-ban, és 1997-ig, a szülinapomig csak egy videotékából kihozott VHS-ről lemásolt kazin néztem (mai fiataloknak: ez annyit tett, hogy a másolásvédelem miatt pocsék volt a hang, a kép és csíkok futkároztak rajta, kb. egy TSRip minősége) láttam, így számomra a The Lost World volt az, ami neked a Jurassic Park. Belegondolva, én a JP-t élvezhető minőségben csak a TLW után láttam először pár hónappal. A JW is pont ezért tetszett, mert pontosan úgy éreztem magam a moziban, mint anno '97-ben, 12 évesen. Csak a JW-t jobban összerakott filmnek tartom. Mert akármennyire is az egyik kedvencem a TLW, azért sok dolog meredek, és én például ezen a téren fordítva vagyok, én ahogy öregedtem, úgy kezdtek egyre jobban zavarni a TLW hibái. Főleg az, hogy Spielbergék mintha ad-hoc dobták volna össze a forgatókönyvet. Főleg a vége felé, amikor elfogják a rexet. A semmiből, percek alatt odakerül egy második InGen kontingens szállításra készen (ki hívta őket oda, könyörgöm? ), egy komplett Rex ketrec, ráadásul már be is csomagolták Buckot. Aztán meg jön a hajó, ami egy bazi nagy ostoba rejtély. Hát hogy ölt le ott mindenkit Buck? Pláne úgy, hogy még olyan helyen is széttépett embert, ahová a keze is alig férne be. Aztán miután megreggelizett, valaki még rázárta a kaput, és aztán jól meghalt. De ki kormányozta be az öbölbe a hajót? Szóval, ahogy idősödtem, úgy kezdett zavarni a TLW sok hülyesége. Ennek ellenére ha nézem, még el tud kapni a hangulat, de gyerekkoromban sokkal jobban szerettem. Aztán jött a JW, amitől visszakaptam azt, amit a TLW adott, csak én úgy érzem, hogy nincs benne annyi baromság, ezért szerettem meg sokkal jobban. A Fallen Kingdom meg egy külön szám. Szerkesztve: 2018. Június 24. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Engem keresztapám elvitt a moziba a Jurassic Parkra. Ami ennél is nagyobb szó: emlékszem is rá, pedig 4 éves voltam. Képzelhetitek, milyen hatást gyakorolt rám. Utána kaptam még egy raptor játékot is, ami a mai napig megvan. Ha meghúzod a lábát, raptor hangot ad ki: Éveken keresztül a kedvenc játékom volt. Viszont érdekes módon a II. és III. rész is kimaradt és azóta se láttam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Azért itt is mennyire jól látszik, hogy az emberre mikor milyen film van hatással. Egy jól időzített filmes élmény egy életre szól. Nekem ez az SW-vel megtörtént, soha még csak esély se volt olyan élményre, de ez persze nem baj. Az első JP-t is csak másolt kalóz VHS-en láttam, de elég volt úgy is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azért itt is mennyire jól látszik, hogy az emberre mikor milyen film van hatással. Egy jól időzített filmes élmény egy életre szól. Nekem ez az SW-vel megtörtént, soha még csak esély se volt olyan élményre, de ez persze nem baj. Az első JP-t is csak másolt kalóz VHS-en láttam, de elég volt úgy is. Igen, és igazából ha ki kell emelnem, négy moziélményt tudok: 1993 --> JP 1995 --> Golden Eye (:lol:) 1999 --> HP 1 (de akkor már a könyvek miatt eleve nagy fan voltam) 2002 --> Star Wars AotC Volt még néhány kiváló emlék, de a legnagyobbak egyértelműen ezek voltak a gyerekkoromból. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Nálunk is most megy a Jurassic téma: Az 1 és 2 volt meg a gyerekekkel, most jön a 3. A saját véleményem, hogy a 2, sosem volt a kedvencem és a 3, a játékidővel teszi magát B-filmmé, de szeretem mindet, és most, hogy a 3 jön, szerintem a gyerekeknek nagyon fog tetszeni, mert pörgős, és lesznek a "madaras" részek, aztán hopp! -vége! Amúgy az 1 nagy hatással volt rájuk, nagyon beleélték magukat Lex és Tim helyébe! És én is védelmembe veszem a "World duót", nagyon jó filmek, tisztelik az elődöket és jól viszik tovább a történetet! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. ROTS? Donát! Annak meg kell lennie. Örökre beleéget az arcod a memóriámba. Úgy jöttél ki a filmről, mint akin átment egy úthenger. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. Hozzászólás ideje: 2018. Június 24. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: ROTS? Donát! Annak meg kell lennie. Örökre beleéget az arcod a memóriámba. Úgy jöttél ki a filmről, mint akin átment egy úthenger. Azt már nem sorolom a gyerekkorom élményei közé. Valahogy az már más életszakasznak minősül így érzésre. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.