Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Délelőtt megvolt a Don't Let Go. A sztoriról röviden annyit hogy egy Jack nevű nyomozó ("Kallus" Oyelowo) holtan találja a tesóját, a sógornőjét, hőn szeretett unokahúgát és a család kutyáját a házukban. Két héttel később rejtélyes módon az unokahugi nem sokkal a tragédia előttről telefonálgatni kezd neki és a csajszival összedolgozva igyekszik megakadályozni a családirtást. Van egy Frequency-s beütése a muvinak. Nekem bejött. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Snake Eye trailer: Amúgy nem úgy volt a G. I. Joe 2-ben, hogy Snake Eye fehér? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Szerintem ebbe a közel 2 és fél percbe több Resident Evil hangulatot sikerült pakolni, mint az összes "Kaptár" filmbe együttvéve. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Én egy RE résszel nem játszottam eddig, de ezeket mindig megnézem, nagyon jók Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Én sem játszottam egyik játékkal sem, nem is tervezek, épp ezért nekem a Kaptár filmek A Resident Evil és így nekem nincs is igazán semmi problémám velük 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hivatalos: az Amazon felvásárolja az MGM-et, rengeteg film jöhet a Prime Videóra Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. (szerkesztve) "Egyszernézősnek" jó lesz. Mondjuk a story kicsit f*ck logic szerintem. Mi értelme van bárkinek is elmenni a jövőbe megvívni egy háborút ami 30 év múlva a saját idővonalán is bekopogtat? A kormányok helyében kifejezetten tiltanám is, mert amennyi katona meghal a jövőben annyival kevesebb ember lesz majd "fogadni" az idegeneket mikor megérkeznek, illetve még "kiesnek" azok is, akiket a jövőben meghalt emberek nemzettek volna. Ahelyett, hogy a jövőbe küldözgetném az embereket inkább nagyon gyorsan elkezdeném militarizálni a Föld teljes lakosságát. Szerkesztve: 2021. Május 26. - Darth Cupsy 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 30 évvel később ők a fennmaradásért küzdenek, így ők vagy elengedik végleg a dolgot és emberiség nyema, vagy a múltból toboroznak embereket. Kérdés az, hogy akárhányszor visszamennek a múltba, az egy új idősíkon játszódik e? Mert ha mindig új akkor lényegében "végtelen" az emberi erőforrás. Valami oka biztos van, hogy a múltból kell toborozni a népet. Ennyi erővel tényleg az összes tudást-mindent átadják, hogy 30 év múlva ez van, és akkor készen várják az ellenfelet. Ettől még bele tudok képzelni egy jó mindfuck moviet, meglátjuk. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 2021. 05. 26. - 18:12, NorbiLordi írta: 30 évvel később ők a fennmaradásért küzdenek, így ők vagy elengedik végleg a dolgot és emberiség nyema, vagy a múltból toboroznak embereket. Teljes nézet Igen, az Ő szemszögükből érthető is, de a jelen embere szempontjából nem az. OK, eléggé szenya dolog lenne, hogy hát kösz, hogy szóltatok, de hát így jártatok mi majd okulunk belőle sziasztok, azonban kormányzati szinten ez lenne a logikus lépés, nem még támogatni őket sorozással. 2021. 05. 26. - 18:12, NorbiLordi írta: Valami oka biztos van, hogy a múltból kell toborozni a népet. Teljes nézet Hát, hogy az Ő idejükben már nincs elég gondolom. 2021. 05. 26. - 18:12, NorbiLordi írta: Kérdés az, hogy akárhányszor visszamennek a múltba, az egy új idősíkon játszódik e? Mert ha mindig új akkor lényegében "végtelen" az emberi erőforrás. Teljes nézet Nem, pont fordítva és így van értelme. Mondjuk nevezzük "A. Csillának" az A. idővonalról a csajt aki visszamegy. Ha csak időutazásról beszélünk, akkor időutazni mindig csak a saját idővonaladon tudsz ellenkező esetben az már nem szimpla időutazás, hanem párhuzamos világok közötti is. Szóval ha A. Csilla visszamegy 2020-ba akkor azzal megtöri az időt létrejön a B. idővonal ahol különböző lesz a jövő, mert tudnak a dögökről, de neki ahhoz nem sok köze van (a létrehozáson kívül), mert ha visszamegy A. jövőbe akkor onnan A. múlt bármelyik időpillanatába megy nem fog tudni senki a dögökről, (kivéve ha pont az előző utazás időpillanatába megy vissza, illetve ha akkorra amikor már rendes időfolyam szerint is tudomást szereznek róluk) nem lesz változás a múltjához képest. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Ezután a film után látom a jó öreg Qui-Gon útját egyenesen a következő Halálos Iramba Ő lehetne Diesel meg Cena apja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Jól néz ki. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. 2021. 05. 26. - 19:22, Darth Cupsy írta: Nem, pont fordítva és így van értelme. Mondjuk nevezzük "A. Csillának" az A. idővonalról a csajt aki visszamegy. Ha csak időutazásról beszélünk, akkor időutazni mindig csak a saját idővonaladon tudsz ellenkező esetben az már nem szimpla időutazás, hanem párhuzamos világok közötti is. Szóval ha A. Csilla visszamegy 2020-ba akkor azzal megtöri az időt létrejön a B. idővonal ahol különböző lesz a jövő, mert tudnak a dögökről, de neki ahhoz nem sok köze van (a létrehozáson kívül), mert ha visszamegy A. jövőbe akkor onnan A. múlt bármelyik időpillanatába megy nem fog tudni senki a dögökről, (kivéve ha pont az előző utazás időpillanatába megy vissza, illetve ha akkorra amikor már rendes időfolyam szerint is tudomást szereznek róluk) nem lesz változás a múltjához képest. Teljes nézet Jó, ez is igaz Én már bekombináltam a kettőt 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Indiai barátunk ezúttal a Homokvár (Sandcastle) című képregény feldolgozásával rukkolt elő. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Nagyon jól néz ki, csak nem tudom, hogy moziban, vagy otthon nézzem meg? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. (szerkesztve) A Halálos Iramban 9. amcsi imax vetítésén leadják az első 5 percet a Jurassic World 3. részéből. Bár a jelenetről egész sokat elárultak, azért spoiler mögé teszem a leírást. Spoileres tartalom megtekintése Egy 65 millió éves flashback lesz, amiben egy T-Rex egy Giganotosaurus-szal harcol majd (az most mindegy hogy nem egy időben éltek ). A T-Rex lesz a vesztes, a teteméből egy szúnyog vért szív, fára száll, majd elkapja a gyanta. Szvsz. én azt remélem hogy a flashback dinókat máshogy fogják ábrázolni. Ahogy egy nemrég hivatalos FB oldalra kikerült teaser alapján láttam, a raptort(?) kb pulykaméretű tollas kis lény volt. Ennek örülök. Szerkesztve: 2021. Június 21. - RacerX Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Lassan fel kéne zárkóznom Jurassic Worldből. Az első két Jurassic Parkot nagyon szeretem, a harmadik nézhető, a Jurassic World szintén nagyon tetszett, viszont a Fallen Kingdomot még nem láttam. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. @RacerX, az nem velociraptor, hanem egy moros intrepidus. És az sem pulykaméretű, hanem inkább emberméretű. 1 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. 2021. 06. 21. - 20:42, Dzséjt írta: És az sem pulykaméretű, hanem inkább emberméretű. Teljes nézet Bocsi 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megkezdődött a második Knives Out muvi forgatása. 1 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Mi a gond Ody? Nem várod a muvit? Vagy a görög helyszínnel van problémád? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Riant már mást rendezve szeretném látni... 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. 2021. 06. 28. - 18:51, Ody Mandrell írta: Riant már mást rendezve szeretném látni... Teljes nézet Elvileg nem kap folytatást a Looper, vagy valami más filmre gondoltál? Egyébként láttad azóta a Knives Out-ot? Jobb élmény, mint a rövidítése. (KO) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Igen láttam. Jó film, nálam egyszer nézős. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.