Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Úgy emlékszem a Szuper Fiúkban jelent meg Batman Jr. mint Batman fia, de az anyját nem tudni ki volt, soakn Selinát tartják annak. Szuper Fiúk ? Ammeg mi a rák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. 17:13-17:14. Nézd meg. Oks, kösz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Szuper Fiúk ? Ammeg mi a rák? Mikor Superman és Batman fiai kilépnek apjuk árnyékából és felváltják az öregeket, helyettük lesznek "szuperhősök". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Mikor Superman és Batman fiai kilépnek apjuk árnyékából és felváltják az öregeket, helyettük lesznek "szuperhősök". De ez mi? Képregény? Rajzfilm? Mert én ilyenre nem emlékszem egyik "médiumból" sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. De ez mi? Képregény? Rajzfilm? Mert én ilyenre nem emlékszem egyik "médiumból" sem. Képregény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Képregény Köszi az infot, erről nem is hallottam eddig. Ez a sztori szerencsére már nem kanon, a Crisis on Infinite Earths óta, de azért érdekességnek elmegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Ez a sztori szerencsére már nem kanon, Hát ahány Batman képregény reboot volt, én már nem is tudom, melyik a hivatalos sztori Főleg úgy, hogy, hogy ahány alkotó, füzet annyi új reboot szinte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. A Beginsben túlbonyolították? Nem hinném. A másodikban csak egyszer láthattuk a magas vasutat, mondjuk az kellett is. Sajnos túlzottan a karakterekre mentek rá, így a látványvilág nem lett túl eredeti. Sajnos? Máskor meg az a baj, hogy a karaktereket elhanyagolják a filmek Fene ezekbe a mozinézőkbe, hogy semmi sem jó nekik Ha nem is túl eredeti, de azért a TDK sem szégyenkezhet látvány terén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Sajnos? Máskor meg az a baj, hogy a karaktereket elhanyagolják a filmek Fene ezekbe a mozinézőkbe, hogy semmi sem jó nekik Mondtam én, hogy nem jó? Egyébként meg kell találni az egyensúlyt. Lásd Begins. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. 2012 Jó kis film volt, tele Emerrich védjegyeivel, de mindemellett igen szórakoztató. Szerintem az egyik legjobb filmje. Néhol túlzásba vitte a drámát, talán csak ezt lehetne felróni neki. A vége is tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 12. (szerkesztve) Én egy női keblet látok, doktor úr. Ugye nincs semmi probléma? :D Szerintem valami ilyesmiről lehet szó. Ki szavaz arra, hogy a harmadik filmben Batman meghal? Remélem odáig nem fajulnak el a dolgok.Az mekkora lenne már ha a harmadik végén átvenné a polgármestertől a város kulcsát. Ellenben érdekelne, hogy mit fog csinálni? Magára hagyja a várost? Szerintem olyasmi lehet. Én arra tippelnék hogy Gotham polgárai nem bírják már cérnával nélküle és visszakövetelik hogy folytassa a bűnözők elleni harcot. Szerkesztve: 2011. Július 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Nekem is ez a jelenet ugrott be. Az a poszter olyan mint egy Rorschach teszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Én úgy gondolom, hogy nem a város lakói akarják, hogy visszatérjen, hanem megtud valamit, ami miatt muszáj lesz. Én legalábbis így képzelem. Nálam a TDK magasan veri a Beginst, pont a karakter központúsága és a remek történet miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Biztos nem fog meghalni. Ellenben érdekelne, hogy mit fog csinálni? Magára hagyja a várost? Erről tanúskodhat a poszter is... Szerintem se fog meghalni. Akkor valószínűleg meg is bukna a film. Valószínűleg magára hagyja a várost egy ideig. Ebből a szériából viszont még elnéznék 1-2 filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Én nem jelenteném ki 100%-ig, hogy nem fog meghalni. Engem Rachel halála is meglepett (mondjuk én nem követtem előtte figyelemmel a többi filmet, képregényt, nem tudom, azokban mi áll) és Joker is életben maradt , ami azért nem a megszokott szuperhősfilm-séma, ha mondjuk a Pókember filmeket nézzük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Szerintem se fog meghalni. Akkor valószínűleg meg is bukna a film. Valószínűleg magára hagyja a várost egy ideig. Ebből a szériából viszont még elnéznék 1-2 filmet. Elnézni én is elnéznék, csak úgy hallom Nolan ez után nem készít több Batman-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Mondtam én, hogy nem jó? A sajnos szó akkor mire utalt? Eléggé nem volt egyértelmű, hogy akkor most gond a karakterközpontúság vagy nem. Szerintem nem, éppen ezért hanyagolom a sajnos szót is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Esélytelen, hogy Batman meghaljon. Volt egy képregény amiben meghalt, de az nem tartozik ide. És mivel nincs jelenleg senki aki esetleg átvenné a helyét, ezért elképzelhetetlen számomra. Mellesleg Nolan lehúzhatná magát. És ki ölné meg? Bane vagy ki? Nekem a kedvenc képregényhősöm Batman, szinte mindent olvastam és láttam róla, szóval...Batman nem tud meghalni! Mellesleg a TDK tényleg sokkal jobb, kidolgozottabb és eseménydúsabb mint a BB, viszont azt is imádom, főleg a filozófiája miatt, és hogy rendesen bemutatta, hogyan is lett belőle Becci. De hát ne hasonlítsuk akár csak a gonosztevőket össze, mert bárkit lehetett volna az elsőben, Jokert nem veri. Nálam nagyon nagyon várós ez a film, és remélem, hogy még azért van rá esély, hogy folytassák, mert Nolan egy zseni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. http://www.youtube.com/watch?v=8pVi1bXg030 Úúúúú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Érdekes kis tízer. Úgy tűnik valamilyen formában Batman visszahívása és információszerzése is meglesz. Az a poszter olyan mint egy Rorschach teszt. Meg mint az a játék amibe különböző formájú nyílásokba kell belerakni a beléjük passzoló alakzatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Szerintem olyasmi lehet. Én arra tippelnék hogy Gotham polgárai nem bírják már cérnával nélküle és visszakövetelik hogy folytassa a bűnözők elleni harcot. És amikor eltűnik, jön valaki aki majd pótolni akarja. Ez lehet a macskanőhöz hasonló karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Basszus obi! Már nem elérhető a teaser. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Leszedték jútyubról, tessék egy link. The Dark Knight Rises előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. (szerkesztve) Leszedték jútyubról, tessék egy link. The Dark Knight Rises előzetes Köszi, már csorog. SZERK: Azt a durva... :o Kész vagyok, pedig ez csak egy kamerás cucc de a hangulata szétcsapott azonnal. Úristen hogy gallyra ment Gordon! Epic conclusion! Bár érteném mit mond. Szerkesztve: 2011. Július 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Videó (sajna nem tudom beágyazni) Fordítás: MINDEN HŐSNEK VAN EGY ÚTJA (Ra'as Al Ghul) Ha valaki többé válik önmagánál, ÉS EGYSZER MINDEN ÚT VÉGET ÉR ha egy eszmének rendeli alá magát, CHRISTOPHER NOLAN FILMJE megállíthatalan lesz... emberfeletti tulajdonságokkal. Legenda lesz, Mr. Wayne. Legenda. Együtt küzdöttünk... és aztán eltűnt. Most itt ez az új gonosz. Batmannek vissza kell térnie. És ha már nincs többé? Az nem lehet. Nem lehet. A SÖTÉT LOVAG FELEMELKEDÉSE (?) A SÖTÉT LOVAG LEGENDÁJÁNAK UTOLSÓ FELVONÁSA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. (szerkesztve) Nem semmi videó. Köszi a fordítást! Szerkesztve: 2011. Július 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Nolan bácsi újra lecsap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Feszült előzetes rendesen. Köszi, kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 13. Nolanizmus!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Már bánom, hogy megnéztem. Ezt érdemes lett volna HDban megvárni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.