Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Nekem tetszik a megoldás, meg úgy egyben az, hogy a két film közötti események szépen le vannak írva. Baba a honlap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Ez a honlap nagyon tetszetős, bizakodásra ad okot. Bár továbbra is tartom, hogy szerintem nem szükséges a folytatás, a trailer után azért most már odafigyelek a projektre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Izé, a trailer nekem is tetszett, meglátjuk, a film lesz-e fele olyan szórakoztató agymenés, mint az első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Nekem ettől a trélertől inkább megcsappant a lelkesedésem amivel a filmet várom. Remélem később feltüzelődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Irigylem az IMAX-eseket! Én még nem láttam olyat! Te még sosem láttál Imaxben filmet? Minden féle képpen próbáld ki! Szerény véleményem szerint sokkal jobb mint a 4DX. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Te még sosem láttál Imaxben filmet? Minden féle képpen próbáld ki! Szerény véleményem szerint sokkal jobb mint a 4DX. Ez van..Nekem semmi dolgom Pesten és csak ezért még nem került rá sor, hogy felmenjek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Szeginy Motkányra nagyon rájár a rúd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Legendás Lények-teaser de jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Bomarr! Te láttad valamelyik emberi százlábú filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. És itt is ezzel traktálja az embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Mert horror film! Ha valaki hát ő tuti látta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Ugye nem akarod megnézni azt a borzalmat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Bomarr! Te láttad valamelyik emberi százlábú filmet? Láttam a második rész vágatlan verzióját. Abban van egy olyan rész, amiben a pszichopata fickó miután összevart egymással egy rakás embert a péniszére felteker egy szögesdrótot majd egy kellemetlenül hosszú jelenetben megnyomja az egyik áldozatát.... az egyetlent akihez hátulról hozzá lehet férni hisz ugye az a nagysztori hogy mindenkinek a száját hozzávarrja egy másik ember hátsójához.... Szóval én nem igazán ajánlanám Haverral úgy ültünk le megnézni hogy biztos valami felejthető marhaság lesz. Nem gondoltuk hogy ennyire alja lesz és idáig elmennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Legendás állatok: ezt várjuk, de még elég messze van. Jégkorszak 4: Én már legalább a 3. rész óta várom, hogy visszatérjen a kisfiú akit megmentettek régen. De még mindig nem. Most az űrbe megyünk. Valami útközben elveszett. Nem csökken a színvonal, inkább átalakul, de az első rész még állatokról szólt és valóban a jégkorszakról. Az újabbak meg nagy "disney-revűk" óriási túlzásokkal. Kalózhajós majom és bandája. Ez jó ötlet a maga nemében, de az első részben nem ilyen alapokat fektettek le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Jégkorszak 4: Én már legalább a 3. rész óta várom, hogy visszatérjen a kisfiú akit megmentettek régen. De még mindig nem. Most az űrbe megyünk. Valami útközben elveszett. Nem csökken a színvonal, inkább átalakul, de az első rész még állatokról szólt és valóban a jégkorszakról. Az újabbak meg nagy "disney-revűk" óriási túlzásokkal. Kalózhajós majom és bandája. Ez jó ötlet a maga nemében, de az első részben nem ilyen alapokat fektettek le. Az új már az 5. lesz a kalózhajós majom van a 4-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Az új már az 5. lesz a kalózhajós majom van a 4-ben Igazad van, köszi. Pedig elvileg képben vagyok! Szerkesztve: 2015. December 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nincs mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Bomarr! Te láttad valamelyik emberi százlábú filmet? Az elsőt láttam, a többit nem voltam hajlandó megnézni. Nagyon beteg film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. A fene a gusztusotokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Én nem is tudom, hogy mi ez a dolog. Szerkesztve: 2015. December 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. James Cameron most épp azon ügyködik, hogy a Terminator 2-t mozikba küldje 2016-ban, immár 3D-ben.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Azta paszta. Ott a helyem! Nálunk is legyen pls! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. James Cameron most épp azon ügyködik, hogy a Terminator 2-t mozikba küldje 2016-ban, immár 3D-ben.... Jaj maradjon már! Inkább az Avataron ügyködjön, mert már lassan 10 évente 1 film a mérlege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Kémek hídja Szépen építkező, lassú mozi, de minden percét élvezni lehet. Egyébként is szeretem a kettéosztott Berlint valamilyen formában tárgyaló filmeket, mert mindig megdöbbentő látni, micsoda perverz dolog volt ilyet kitalálni, hogy egyik napról a másikra az utca egyik oldala ellenséges területté válik. Tudni is elég, de egy történetbe ágyazva látni mégis egészen más. Tom Hanks hozza a megszokott profi alakítását, de a mellékszereplők is jók. Kiváló moziélmény, ráadásul életemben először voltam az Aréna VIP termében, így a megszokottnál még nagyobb kényelemben láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. SW7-es spoiler, csak az olvassa el, aki már látta: Harrison Ford által alakított karakter halt már meg Az ébredő erőn kívül más filmben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Yep.. A Moszkító-partban és a Temetetlen múltban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. (szerkesztve) Az ide év legkiemelkedőbb filmjei (számomra) (És igen, mondhatni mindegyik popcorn mozi): Abszolút elő hely: Star Wars Episode VII. The Force Awakens És akkor a többi cím, sorrend nem fontos: Terminator Genisys A marsi Az Útvesztő Trilógia - Tűzpróba Mission Impossible - Rogue Nation Bosszúállók - Ultron kora A hangya Everest Az éhezők viadala - A Kiválasztott 2. rész Agymanók Minyonok (nem volt annyira kiemelkedő, mint vártam, de a kis krapekok miatt mégis élveztem) Természetesen raklapnyi filmet nem láttam máig a 2015-ös felhozatalból, ez egy hirtelen, már-már hasraütés-szerűen összeállított lista, egy csomó 2015-ös filmet január-februárban fogok majd csak megnézni. A listához mindenképpen hozzávennék néhány sorozatot is az idei évből: Wayward Pines Doctor Who 9. évad És természetesen a Star Wars Rebels 2. évad. Bár az idei évadba még bele sem kezdtem, de csak nemrég pótoltam az Agents of S.H.I.E.L.D. első két évadját és biztosan király lesz a 3. is szóval a SHIELD ügynökeinek is itt a hlye a listán. Szerkesztve: 2015. December 20. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Az idei filmes év szerintem viszonylag gyenge volt, kevés igazán jó filmmel, az Agymanókat és természetesen a Star Wars-t kivéve. Igaz, mondjuk A marsit pl. nem láttam, és egyelőre a Macbeth is kimaradt, ezek még javíthatnak nálam az összképen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.