Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Délelőtt megvolt a Don't Let Go. A sztoriról röviden annyit hogy egy Jack nevű nyomozó ("Kallus" Oyelowo) holtan találja a tesóját, a sógornőjét, hőn szeretett unokahúgát és a család kutyáját a házukban. Két héttel később rejtélyes módon az unokahugi nem sokkal a tragédia előttről telefonálgatni kezd neki és a csajszival összedolgozva igyekszik megakadályozni a családirtást. Van egy Frequency-s beütése a muvinak. Nekem bejött. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Snake Eye trailer: Amúgy nem úgy volt a G. I. Joe 2-ben, hogy Snake Eye fehér? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 18. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Szerintem ebbe a közel 2 és fél percbe több Resident Evil hangulatot sikerült pakolni, mint az összes "Kaptár" filmbe együttvéve. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Én egy RE résszel nem játszottam eddig, de ezeket mindig megnézem, nagyon jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Én sem játszottam egyik játékkal sem, nem is tervezek, épp ezért nekem a Kaptár filmek A Resident Evil és így nekem nincs is igazán semmi problémám velük 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Hivatalos: az Amazon felvásárolja az MGM-et, rengeteg film jöhet a Prime Videóra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. (szerkesztve) "Egyszernézősnek" jó lesz. Mondjuk a story kicsit f*ck logic szerintem. Mi értelme van bárkinek is elmenni a jövőbe megvívni egy háborút ami 30 év múlva a saját idővonalán is bekopogtat? A kormányok helyében kifejezetten tiltanám is, mert amennyi katona meghal a jövőben annyival kevesebb ember lesz majd "fogadni" az idegeneket mikor megérkeznek, illetve még "kiesnek" azok is, akiket a jövőben meghalt emberek nemzettek volna. Ahelyett, hogy a jövőbe küldözgetném az embereket inkább nagyon gyorsan elkezdeném militarizálni a Föld teljes lakosságát. Szerkesztve: 2021. Május 26. - Darth Cupsy 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 30 évvel később ők a fennmaradásért küzdenek, így ők vagy elengedik végleg a dolgot és emberiség nyema, vagy a múltból toboroznak embereket. Kérdés az, hogy akárhányszor visszamennek a múltba, az egy új idősíkon játszódik e? Mert ha mindig új akkor lényegében "végtelen" az emberi erőforrás. Valami oka biztos van, hogy a múltból kell toborozni a népet. Ennyi erővel tényleg az összes tudást-mindent átadják, hogy 30 év múlva ez van, és akkor készen várják az ellenfelet. Ettől még bele tudok képzelni egy jó mindfuck moviet, meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 13 perccel korábban, NorbiLordi írta: 30 évvel később ők a fennmaradásért küzdenek, így ők vagy elengedik végleg a dolgot és emberiség nyema, vagy a múltból toboroznak embereket. Igen, az Ő szemszögükből érthető is, de a jelen embere szempontjából nem az. OK, eléggé szenya dolog lenne, hogy hát kösz, hogy szóltatok, de hát így jártatok mi majd okulunk belőle sziasztok, azonban kormányzati szinten ez lenne a logikus lépés, nem még támogatni őket sorozással. 19 perccel korábban, NorbiLordi írta: Valami oka biztos van, hogy a múltból kell toborozni a népet. Hát, hogy az Ő idejükben már nincs elég gondolom. 56 perccel korábban, NorbiLordi írta: Kérdés az, hogy akárhányszor visszamennek a múltba, az egy új idősíkon játszódik e? Mert ha mindig új akkor lényegében "végtelen" az emberi erőforrás. Nem, pont fordítva és így van értelme. Mondjuk nevezzük "A. Csillának" az A. idővonalról a csajt aki visszamegy. Ha csak időutazásról beszélünk, akkor időutazni mindig csak a saját idővonaladon tudsz ellenkező esetben az már nem szimpla időutazás, hanem párhuzamos világok közötti is. Szóval ha A. Csilla visszamegy 2020-ba akkor azzal megtöri az időt létrejön a B. idővonal ahol különböző lesz a jövő, mert tudnak a dögökről, de neki ahhoz nem sok köze van (a létrehozáson kívül), mert ha visszamegy A. jövőbe akkor onnan A. múlt bármelyik időpillanatába megy nem fog tudni senki a dögökről, (kivéve ha pont az előző utazás időpillanatába megy vissza, illetve ha akkorra amikor már rendes időfolyam szerint is tudomást szereznek róluk) nem lesz változás a múltjához képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Ezután a film után látom a jó öreg Qui-Gon útját egyenesen a következő Halálos Iramba Ő lehetne Diesel meg Cena apja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. 10 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nem, pont fordítva és így van értelme. Mondjuk nevezzük "A. Csillának" az A. idővonalról a csajt aki visszamegy. Ha csak időutazásról beszélünk, akkor időutazni mindig csak a saját idővonaladon tudsz ellenkező esetben az már nem szimpla időutazás, hanem párhuzamos világok közötti is. Szóval ha A. Csilla visszamegy 2020-ba akkor azzal megtöri az időt létrejön a B. idővonal ahol különböző lesz a jövő, mert tudnak a dögökről, de neki ahhoz nem sok köze van (a létrehozáson kívül), mert ha visszamegy A. jövőbe akkor onnan A. múlt bármelyik időpillanatába megy nem fog tudni senki a dögökről, (kivéve ha pont az előző utazás időpillanatába megy vissza, illetve ha akkorra amikor már rendes időfolyam szerint is tudomást szereznek róluk) nem lesz változás a múltjához képest. Jó, ez is igaz Én már bekombináltam a kettőt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Indiai barátunk ezúttal a Homokvár (Sandcastle) című képregény feldolgozásával rukkolt elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 1. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 3. Nagyon jól néz ki, csak nem tudom, hogy moziban, vagy otthon nézzem meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 9. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. (szerkesztve) A Halálos Iramban 9. amcsi imax vetítésén leadják az első 5 percet a Jurassic World 3. részéből. Bár a jelenetről egész sokat elárultak, azért spoiler mögé teszem a leírást. Spoiler Egy 65 millió éves flashback lesz, amiben egy T-Rex egy Giganotosaurus-szal harcol majd (az most mindegy hogy nem egy időben éltek ). A T-Rex lesz a vesztes, a teteméből egy szúnyog vért szív, fára száll, majd elkapja a gyanta. Szvsz. én azt remélem hogy a flashback dinókat máshogy fogják ábrázolni. Ahogy egy nemrég hivatalos FB oldalra kikerült teaser alapján láttam, a raptort(?) kb pulykaméretű tollas kis lény volt. Ennek örülök. Szerkesztve: 2021. Június 21. - RacerX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Lassan fel kéne zárkóznom Jurassic Worldből. Az első két Jurassic Parkot nagyon szeretem, a harmadik nézhető, a Jurassic World szintén nagyon tetszett, viszont a Fallen Kingdomot még nem láttam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. @RacerX, az nem velociraptor, hanem egy moros intrepidus. És az sem pulykaméretű, hanem inkább emberméretű. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 21. 53 perccel korábban, Dzséjt írta: És az sem pulykaméretű, hanem inkább emberméretű. Bocsi 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megkezdődött a második Knives Out muvi forgatása. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Mi a gond Ody? Nem várod a muvit? Vagy a görög helyszínnel van problémád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Riant már mást rendezve szeretném látni... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Riant már mást rendezve szeretném látni... Elvileg nem kap folytatást a Looper, vagy valami más filmre gondoltál? Egyébként láttad azóta a Knives Out-ot? Jobb élmény, mint a rövidítése. (KO) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Igen láttam. Jó film, nálam egyszer nézős. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.