csoli1138 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:19 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:19 (szerkesztve) 2025. 01. 21. - 14:14, Pildi írta: Na de várom a beszámolót, a családod hölgytagjainak mi volt a benyomása Na akkor meghoztam a benyomásokat másodkézből. Ez a párom véleménye lesz elsősorban. Szóval az összélmény, hogy jól szórakoztak és természetesen ez volt a cél. De van egy kis DE. Szubjektív dolog, de a film humora nagyon populáris, egyszerű. Arra az érzésre céloz, mikor az egész terem kacag pár néző a térdét csapkodja, ő meg körülnéz, hogy ez most ekkora lett volna? De persze ő is nevetett hangosan, de csak 5-6 szor. Dal nem volt, de ronda nyílt reklámok voltak, pl. füstli vacsora, nem csak vizuálisan, hanem szóban is, kissé kizökkentő. Persze Herendi film, magyar film, el kell nézni. A film üzenete is egy picit megkérdőjelezhető szerinte, hisz azt mondja a film arra épül, hogy a feleség Spoiler a férje emlékéért fut. De a célba a hamvai nélkül ér be, pedig lenne lehetősége azokkal beérni, de közli magáért fut. A Nejem szerint egy rádás jelenet kellet volna hogy egy kis idő múlva újra fut, immár magáért. Na szóval, bocsi, hogy kvázi a negatívat pedzegettem, visszatérek az elejére, hogy jól szórakoztak, de azt mondta, hogy a Hogyan tudnék élni nélküled és a Véletlenül írtam egy könyvet után a Futni mentem csak a bronzérmet hozza el a rá gyakorolt hatásban és filmélményben a közelmúlt hype - olt magyar filmjei közül. Szerkesztve: Tegnap 14:06 - csoli1138 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Tegnap 17:21 Hozzászólás ideje: Tegnap 17:21 9 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Na szóval, bocsi, hogy kvázi a negatívat pedzegettem, visszatérek az elejére, hogy jól szórakoztak, de azt mondta, hogy a Hogyan tudnék élni nélküled és a Véletlenül írtam egy könyvet után a Futni mentem csak a bronzérmet hozza el a rá gyakorolt hatásban és filmélményben a közelmúlt hype - olt magyar filmjei közül. Semmi gond, nem vagyunk egyformák. Nekem a füstli fel sem tűnt igazán, annyiban meg érthető, hogy ha ebből jött valami reklám bevétel, ezt nem utasították vissza, miután nem álltak sorban a támogatók. A fő üzenet meg épp az, hogy Spoiler ne valaki más miatt legyen bakancslistánk, akármennyire is szeretjük, hanem magunkért, mert magunk is megérdemeljük. Ezért nem futott a feleség végül a hamvakkal, hiába kerültek elő az utolsó pillanatban, mert addigra már nem ezért, hanem magáért akar futni, a lányokért és mert ez egy kihívás, amit nagyon teljesíteni akar. 60 felett, gyakorlatilag a reménytelenségből. És megcsinálta. Szerintem többet adott a győzelem számára így, mintha az eredeti célt követte volna. Az említett másik két filmet még nem láttam, így azokról egyelőre nem tudok nyilatkozni, de tervben vannak. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban 3 órával ezelőtt, Pildi írta: Semmi gond, nem vagyunk egyformák. Nekem a füstli fel sem tűnt igazán, annyiban meg érthető, hogy ha ebből jött valami reklám bevétel, ezt nem utasították vissza, miután nem álltak sorban a támogatók. A fő üzenet meg épp az, hogy Spoiler elrejtése ne valaki más miatt legyen bakancslistánk, akármennyire is szeretjük, hanem magunkért, mert magunk is megérdemeljük. Ezért nem futott a feleség végül a hamvakkal, hiába kerültek elő az utolsó pillanatban, mert addigra már nem ezért, hanem magáért akar futni, a lányokért és mert ez egy kihívás, amit nagyon teljesíteni akar. 60 felett, gyakorlatilag a reménytelenségből. És megcsinálta. Szerintem többet adott a győzelem számára így, mintha az eredeti célt követte volna. Az említett másik két filmet még nem láttam, így azokról egyelőre nem tudok nyilatkozni, de tervben vannak. Na akkor, ha megvagy velük, írj pár sort, érdekel a Te sorrended is akkor ezek után. Még annyit, hogy abszolút érthető a dolog pszichológiája amit írsz, Spoiler De valószínűleg az emberek legalább 50%-a megtenné ezt egy elhúnyt szerettéért, szerintem én is, a főszereplő meg nem. Lehet, majd én is megnézem a filmeket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.