Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Tényleg, de arról még annyit sem tudunk, mint a Mandalore-osról - abból legalább már láttunk képeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Mikor lesz új rész? Tényleg, mikor is? Tényleg ez érdekel most? Engem speciel minden érdekel ami SW, akkor is ha egy új filmet láttunk. Én attól nem felejtettem el a Rebelset, hogy van egy új film. Kezdeti ellenszenvem a Rebelsel szemben mára már átment amolyan rajongássá. És azt veszem észre, hogy Filoni a Rebelset amolyan TCW bosszúnak használja többek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Január csak ennyit mondtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Január csak ennyit mondtak. Jó az úgy valamennyire elfogadható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 25. már én is várom jöhetne már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Amit most az ep7 után várok a Rebelstől (nem feltétlen a második évad hátralévő részében, de a jövőben mindenképpen): - Maz Kanata szerepeltetése. Egy olyan Jedibarát kalózkirálynő, aki egyértelműen a Sötét Oldal ellen harcol, alap, hogy megjelenjen egy cowboy Jedi közelében. - Kanata kastélya, nem kell ragozni, ha jön Kanata, jöjjön a kastély is. - D'Quart tök jól be lehetne mesélni, mint egy korai lázadó bázist. Nagyon frankó kapocs lenne. - A Dameron-szülők is beléphetnének a képbe. Szép, hogy egy képregénysorozatnak ők a központi figurái, de szerintem jobban köztudatba kerülnének Poe szülei, ha a Rebelsben is megjelennének már. - Hux apja, szinte kiált magáért. - Az ifjú Satura admirális: ha már háttérsztorinak azt adták neki, hogy a Garelről származik és már tini korától a lázadókkal harcol, ne hagyják ki a lehetőséget egy olyan sorozat esetén, ami behozta a világba a Garelt és a lázadásról szól. - Temmin "Snap" Wexley szülei: Snap háttérsztorija szerint az anyja Y-szárnyú pilóta volt az endori csatában, apja pedig a lázadók egyik küldönce. Bár Snap csak egy mellékszereplő volt a Csillagpusztító elleni csatában (őt játszotta Greg Grunberg), az Utóhatásban már benne van. Az ilyen kis kapcsokkal lehet életet adni az ilyen szereplőknek. - Az ep7-ben debütált idegenek és droidok átemelése. A Rebels már most afféle olvasztótégelye az ep1-2-3 és az ep4-5-6 érának (és a TCW is az volt, bár az az ep7-8-9-cel már nem fog tudni mit kezdeni), így ezt a funkcióját továbbra is betöltheti. Ahogy a birodalmi érában megjelentek eleddig itt nem szerepelt köztársasági fajok (togruta, pauan, mirialan), úgy most az ep7-ben megjelent, korábban nem látott fajok is beköszönhetnek. Na meg persze a droidok is. Oké, BB-szériásat ne lássunk, de az Ellenállás droidjai közül nem egy tűnik nagyon réginek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Ezekkel az elvárásokkal és reményekkel én is maximálisan azonosulni tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Szóval január... Hmm. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. - D'Quart tök jól be lehetne mesélni, mint egy korai lázadó bázist. Nagyon frankó kapocs lenne. A Lost Stars regény szerint a D'Qar először a hoth-i csata után került a lázadók látóterébe, amikor kiküldtek ide egy osztagot, hogy kutassák fel van e birodalmi jelenlét a rendszerben. Mikor kiderült hogy üres felmerült, hogy a jövőben támaszpontot épitenek a bolygóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 28. A Lost Stars regény szerint a D'Qar először a hoth-i csata után került a lázadók látóterébe, amikor kiküldtek ide egy osztagot, hogy kutassák fel van e birodalmi jelenlét a rendszerben. Mikor kiderült hogy üres felmerült, hogy a jövőben támaszpontot épitenek a bolygóra. Hm... Hát akkor a D'Qar kiesett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Tudja valaki, hogy mikor folytatódik a Rebels? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Itt január 31-et írnak: http://epguides.com/StarWarsRebels/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Köszi! Akkor hagynak még egy kis időt a 7-nek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. A Rebels adása miben befolyásolja a hetedik részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. A Rebels adása miben befolyásolja a hetedik részt? Esetleg fordítva gondolhatták. Hogy amíg a 7 pörög a rivaldafényben, a Rebels-t pihentetik. Persze 4 hét csúszás nem a világ és meg is értem őket. Csak feltűnt, hogy az év első napjaiban általában visszatért a sorozatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Itt január 31-et írnak: http://epguides.com/StarWarsRebels/ Én azt olvastam Január 20-án folytatják és az reálisabbnak tűnik mert az szerda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Esetleg fordítva gondolhatták. Hogy amíg a 7 pörög a rivaldafényben, a Rebels-t pihentetik. Persze 4 hét csúszás nem a világ és meg is értem őket. Csak feltűnt, hogy az év első napjaiban általában visszatért a sorozatunk. Szerintem még támogatni is fogja az EPVII -et. Én azt olvastam Január 20-án folytatják és az reálisabbnak tűnik mert az szerda. Szerintem is reálisabb ez a dátum. Ráadásul a linkelt oldalon még az epizód címe se stimmel mert arról már korábban kiderült, hogy a Legacy munkacíme volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Bocsi, én csak ezt találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Annyira nem nagy baj. Majd kijönnek a dátummal ha úgy érzik jónak. Most jobban érdekel a 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. A január 20-án érkező rész címe A Princess on Lothal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Leia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Ez jól hangzik! Akkor már csak 2 hetet kell kibírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Oh.Az még marha sok..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Leia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. (szerkesztve) De én azt hallottam, hogy nem Carrie Fisher szinkronizálja. Hant is akarok! Szerkesztve: 2016. Január 11. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Én nem bánom, hogy nem Carrie lesz Leia hangja. Nem akarok rosszindulatú lenni, de nincs abban a formában, hogy hiteles hangja legyen egy 15 éves tinédzser lánynak... Nálam már akkor is rezgett a léc, amikor a hetvenes éveit taposó Billy Dee Williams szólaltatta meg a huszonéves Landót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Nagyon jó lett a modelje Leia -nak. Vajon mit akar a Lothal -on? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. És IGEN! Erre való a Rebels! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Ez egy nagyon jó kép. Már alig várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. (szerkesztve) http://ww.youtube.com/watch?v=fmPBFBjNHVE Nekem Leia többbek tűnik, mint 15 (Áh, jó, oké, csak simán http, köszi. ) Szerkesztve: 2016. Január 11. - Rajmesz http kell csak, -s nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.