Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nehogy elkezdjék nekem elővenni a halott szereplőket, mert akkor nagyon tévúton járnak. Már Mault is alig-alig veszi be a gyomrom, nem hiányzik még egy Windu is.

Nem hiszem, hogy ilyentől tartani kellene. Maul szerintem kivételes eset volt és van egy olyan érzésem, hogy a képregényekben majd elvarrják a szálát.

Hozzászólás ideje:
Itt van pár érdekes hírmorzsa a Rebelsről. Úgy tűnik James Arnold Taylor valóban visszatér, mint Obi-Wan. :rock:

Szerkesztve: - LordGravon

Hozzászólás ideje:

No akkor pár infó.

Ezra a Birodalom fennállásának első évében született.

Ezra egy rádió toronyban él, és rohamosztagos sisakokat gyűjt.

Sabine robbantásai gyönyörűek. :)

Egy Devaroniai akinek a neve Vizago, Lothal alvilági figurája.

Kanan egy holokront birtokol.

Kesseli fűszerbányák is feltűnnek.

REngeteg Wookie.

Obi-Wan feltűnik a pilot epizódban, de csak egy hologramon.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

No akkor pár infó.

Ezra a Birodalom fennállásának első évében született.

Ezra egy rádió toronyban él, és rohamosztagos sisakokat gyűjt.

Sabine robbantásai gyönyörűek. :)

Egy Devaroniai akinek a neve Vizago, Lothal alvilági figurája.

Kanan egy holokront birtokol.

Kesseli fűszerbányák is feltűnnek.

REngeteg Wookie.

Obi-Wan feltűnik mint pilóta, de csak egy hologramon.

Ody, egyébként Kenobi esetében nem pilótaságról, hanem pilot epizódról van szó. :D

Hozzászólás ideje:

Eme információk legérdekesebbike a Kananhoz köthető.

Tudjuk, hogy a holokronokhoz csak a Jedi mesterek férhettek hozzá, de Kanan eléggé valószínűtlen, hogy Jedi mester lett volna a 66-os parancs idején. Akkor hogyan juthatott hozzá a Jedi Templomban tárolt holokronok bármelyikéhez? Lehet, hogy visszajutott a Jedi Templomba a parancs kiadása után? Vagy eleve ott volt, amikor Darth Vader és az 501-es légió bemasírozott és a mesterével próbált valamit kimenekíteni a Jedik tudásából? Eleve, miért menekítenek, miért nem vettek részt a Templom védelmében? Érdekes lesz ennek a Jedinek a múltja, annyi szent. Már most sok izgalmas kérdést felvet a karaktere.

Hozzászólás ideje:

Talán Obi -tól kapta? Bár ez elég meredek lenne. Valószerűbb, hogy az évek során valahogy sikerült betörnie a templomba és szerezni egyet. Vagy a mestere is adhatta neki...a lehetőségek száma elég sok. Meglátjuk mit találtak ki erre a készítők.

Hozzászólás ideje:

Amúgy nem az volt, hogy nyáron lesz valami TCW film - szerű felvezetése a sorozatnak? Erről van már infó?

Hozzászólás ideje:

Eme információk legérdekesebbike a Kananhoz köthető.

Tudjuk, hogy a holokronokhoz csak a Jedi mesterek férhettek hozzá, de Kanan eléggé valószínűtlen, hogy Jedi mester lett volna a 66-os parancs idején. Akkor hogyan juthatott hozzá a Jedi Templomban tárolt holokronok bármelyikéhez? Lehet, hogy visszajutott a Jedi Templomba a parancs kiadása után? Vagy eleve ott volt, amikor Darth Vader és az 501-es légió bemasírozott és a mesterével próbált valamit kimenekíteni a Jedik tudásából? Eleve, miért menekítenek, miért nem vettek részt a Templom védelmében? Érdekes lesz ennek a Jedinek a múltja, annyi szent. Már most sok izgalmas kérdést felvet a karaktere.

Szerintem pont azért nem vett részt a Templom védelmében mert a csata közben menekített. Lehet hogy ezt a parancsot kapta. Az ajtónál már megy a harc a Jediknek meg eszükbe villan hogy minél több dolgot kimenteni az utókornak és őt bízták meg.

Hozzászólás ideje:

Új infókkal kapcsolatban:

Szerintem Obi hologramos megjelenése a III. epizódban elküldött üzenet lesz, amit a Jedi Templomból küldött, ami azért is fontos, mert gyakorlatilag ez a momentum adott "létjogosultságot" a sorozatnak, ezáltal menekülhetett meg az a pár jedi, akiket a sorozat főszereplői (vagy legalábbis Kanan) képviselnek.

Hozzászólás ideje:

Szerintem Obi hologramos megjelenése a III. epizódban elküldött üzenet lesz, amit a Jedi Templomból küldött, ami azért is fontos, mert gyakorlatilag ez a momentum adott "létjogosultságot" a sorozatnak, ezáltal menekülhetett meg az a pár jedi, akiket a sorozat főszereplői (vagy legalábbis Kanan) képviselnek.

Szerintem is erről van szó.

Hozzászólás ideje:

Ennyi! :clap:

Hozzászólás ideje:

Remek elmélet, bár szerintem erre már régen rácáfoltak:

rebelsobiwanfigure.jpg

Egyébként James Arnold Taylor tudja utánozni Alec Guinnesst is, szóval úgy gondolom az ő hangjával egyik esetben sem lenne gond:

https://www.youtube.com/watch?v=lhCZfB4DfTA#t=39

Hozzászólás ideje:

És ha már van egy megmenekített holokronunk, meg lehet magyarázni, Kanan miből gazdálkodva tudott esetleg Jediként fejlődni a bujdosás alatt. Az Obi-hologram tényleg sanszosan lehet a Templomból küldött figyelmeztetés, mindig is hiányoltam a RotS-ból, hogyan is hangozhatott.

Hozzászólás ideje:

Istenem, add, hogy erről legyen szó! Erről kell szólnia! Tökéletes összefűszése lenne a 3-nak a Rebels-szel!

Beletrafáltál Lok és jól is fogalmaztál!

Hozzászólás ideje:

Na, úgy tűnik bejött a holokronos elmélet. Csak a Disney el ne szúja a magyar szinkront... :clap2:

Obi-Wan-Rebels.png

Egyébként a trailer-ben Obi csak annyit mond, hogy: "May the Force be with you."

10428656_319411081551545_3612093432158940458_n.jpg?oh=d90d510d1c5c6f28ae777f6ede0378a5&oe=540F5402

Hozzászólás ideje:

Na, úgy tűnik bejött a holokronos elmélet. ...

Miért biztos ez? egyébként melyik elmélet?

Hogy Obi-tól kapta Kanan, vagy az, hogy benne a van a túléló Jedik számára az üzenet?

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Miért biztos ez? egyébként melyik elmélet?

Hogy Obi-tól kapta Kanan, vagy az, hogy benne a van a túléló Jedik számára az üzenet?

Nem, nem biztos. Azért írtam, hogy úgy tűnik. Amúgy az utóbbi.

Szerintem Kanan a Jedi Templomból szerválta a holokront, mert valószínűleg ott tartózkodhatott, mikor kiadták a 66-os parancsot. Obi-Wan szándékosan csak nem bíz rá egy ilyen értékes holmit valami "noname padawan-ra", aki nem biztos, hogy megéri a Sötét Idők végét.

Hozzászólás ideje:

Szerintem Kanan a Jedi Templomból szerválta a holokront, mert valószínűleg ott tartózkodhatott, mikor kiadták a 66-os parancsot. Obi-Wan szándékosan csak nem bíz rá egy ilyen értékes holmit valami "noname padawan-ra", aki nem biztos, hogy megéri a Sötét Idők végét.

De egyszerű kis noname padawannak egyből az ugrik be egy ilyen támadásnál, hogy mentse a holokronokat. Nem lehet, hogy vki adta neki, aki esetleg a templomban, vagy a későbbiek során elhunyt és a sorozatban már nem találkozunk vele? :hmm:

Hozzászólás ideje:

De egyszerű kis noname padawannak egyből az ugrik be egy ilyen támadásnál, hogy mentse a holokronokat. Nem lehet, hogy vki adta neki, aki esetleg a templomban, vagy a későbbiek során elhunyt és a sorozatban már nem találkozunk vele? :hmm:

Mivel a TCW szerint a holocronokhoz csak a Jedi Tanács tagjai férhetnek hozzá, ezért tuti, hogy úgy adta neki valaki. Valaki a Jedi Tanácsból. Az ep3-ban a 66-os parancs idején ez csak két Jedit jelenthet: Shask Tit és Coleman Kcajt. A többeik addigra vagy halottak voltak, vagy a Sötét Oldalon álltak, vagy nem tartózkodtak Coruscanton. Hm... Nem lenne rossz, ha kiderülne, hogy Kanan Shaak Ti tanítványa volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.