Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 12. Olyan soká kezdődik? Ha tényleg internacionális a premier, akkor úgy fest. Egyébként innen származik az infó. Ha nem fedi teljes mértékben a valóságot, arra a SDCC-n úgyis fény derül. Különben - bár nem a leghitelesebb infóforrás - az IMDb-re felkerült az 1-2. rész adatlapja, rajta egy eddig ismeretlen, Baron Ruhdor nevű karakterrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Ruhdor báró? Jöhet! Talán Papanoida rokona. A világpremier nem lenne rossz, több szempontból se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. A francia amazon -on már lehet rendelni a Rebels pilot -ot DVD -n. Az ára 9.97 EUR és október 22 -én jelenik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Ismét itt egy új szereplő. Vizago, a devaroni fajból származó "crime lord": Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Szeretem ezt a fajt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Szuperül néz ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 14. Nekem így elsőre jobban tetszik, mint Zeb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Végre egy on-screen devaroni valami szereppel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Újabb ismerős a sorozatban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Nekem így elsőre jobban tetszik, mint Zeb. Nekem is jobban bejön! Talán az eddig látott karakterek közül ő a legjobban kinéző. Újabb ismerős a sorozatban? Nagyon jól néz ki Bail karaktere! Az aláírás is érdekes. Kölcsönadta R2 -t és C3PO -t Pryce kormányzónak? Ezek szerint akkor mégse marad ki a két kedvenc robotunk a sorozatból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. (szerkesztve) A karakterek láthatóan fapadosabbak mint voltak a TCW karakterei. Fejlettebb animáció, de azért kiugróan látni, hol takarékoskodtak. A TCW karakterei több poligonból voltak összeállítva, részletgazdagabbak voltak. Mielőtt valaki letámadna, nem azt állítom, hogy nem szép, hanem azt, hogy költséghatékonyabb. Kicsit egyet előre kettőt hátra érzésem van, persze még így is kimagasló a minősége és ki kell hangsúlyoznom, hogy láthatóan fejlettebb az animáció, mint volt a TCW, csak nem feltétlenül szebb. A képen lévő dolgok azért művészetileg nagyon ott vannak! Szerkesztve: 2014. Július 15. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. (szerkesztve) Szinte biztosra vettem, hogy Bail Organa szerepet kap a sorozatban (miután a lázadás egy oszlopos tagja), ebből kifolyólag R2-D2 és C-3PO feltűnése sem túl meglepő. De szerintem lesznek még ismerősök szép számmal... Találtam pár újabb képet a Rebels Visual Guide-ból, melyekből leszűrhető néhány érdekes infó. Zare Leonis személyében megismerhetünk egy új lázadó kémet, akit a lothali Birodalmi Akadémián képeznek. Egy későbbi epizódban láthatjuk majd Ezrát, amint beszivárog erre az Akadémiára. A létesítményt a könyörtelen Aresko parancsnok és Myles Grint irányítják. Ezra összebarátkozik Zare-ral, aki segít neki kimenteni Jai Kell kadétot. Egy túlélő Jedi-mester (vajon ismerős?) az Inkvizítor börtönében van, a lázadók pedig a kiszabadítására indulnak, ahol nyilván csapda vár rájuk. Vizago-t már láthattuk. A fickó egy bűnszervezet tagja. Megerősítést nyert, hogy Ezra vonzódik Sabine-hez. Így a pedzegetett Hera-Kanan páros mellett lehet, hogy két románc is kibontakozik a sorozatban. Szerk.: Néhány újabb apróság... - Hera 24, Kanan 28, Sabine 16, Ezra pedig 14 éves. - Ezrának Jedi képzése van. - Egy csoport wookiee-t a kesseli fűszerbányákba küldenek, ahol Kallus ügynök szerint "a Galaxis legfélelmetesebb munkatáborai vannak". - Az Inkvizítor félelmetes ellenfél lesz Kanan számára. ...és egy összefoglaló a forrásról, a Star Wars Rebels Visual Guide-ról: http://www.youtube.com/watch?v=4VA-riCKpOs&list=UUojuI-zOc0ZIwq-yUPGhc4Q Szerkesztve: 2014. Július 16. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 16. Ezek nagyon jó információk! Különösen Bailnek örülök. Tudtam, hogy megjelenik, de nem számítottam arra, hogy már az első évadban tiszteletét teszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 16. Újabb ismerős a sorozatban? Tudtam. Egy túlélő Jedi-mester (vajon ismerős?) az Inkvizítor börtönében van, a lázadók pedig a kiszabadítására indulnak, ahol nyilván csapda vár rájuk. Kíváncsi vagyok ki lehet az... Shaak Ti vagy esetleg Quinlan Vos? Megerősítést nyert, hogy Ezra vonzódik Sabine-hez. Így a pedzegetett Hera-Kanan páros mellett lehet, hogy két románc is kibontakozik a sorozatban. Mivel a fiú csak 14 éves, én ettől nem várok semmi komolyat. Szerintem max egy kis fellángolásról lehet szó. - Hera 24, Kanan 28, Sabine 16, Ezra pedig 14 éves. Úgy tűnik igazam lett. Kanan csak 2 évvel fiatalabb, mint Ahsoka. Azért elég durva lehetett 14-évesen látnia, ahogy kiirtják a Jediket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 16. Kösz Sky, ezek tényleg nagyszerű infók! Elég sok mindent megtudtunk most a sorozatról! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. (szerkesztve) Úgy tűnik, tovább bővül a TCW és a Rebels kapcsolatát erősítő elemek tábora... (Son of Dathomir és Rebels spoiler) A TCW-beli Maul-szál folytatása gyanánt megjelent képregényben feltűnik Sidious egy titkos, Stygeonon lévő börtöne, ahol egy ideig Mault tartja fogságban a mandalori leszámolást követően. Kiderült, hogy a szóban forgó erődítmény az új sorozatban is szerepet kap majd, immár természetesen birodalmi létesítményként. Állítólag meglehetősen drámai események zajlanak majd itt... talán épp itt tartja fogva az Inkvizítor a korábban említett Jedi-mestert? A Son of Dathomirban: A Rebelsben: Szerkesztve: 2014. Július 17. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Ebben van ráció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Tetszik ez a kísértetkastély dizájn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Inkvizítor bátyánk nagyon érdekes figurának ígérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. A végén az a két bevillanás nagyon dögösen festett. Csak nem sikerült egy igazán király ellenfelet kreálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Tökös ellenfél kell nem vitás. Jól is néznénk ki ha a "rebel scum" ellen egy tutyimutyit küldenének. Nem olyan kell oda akiből könnyedén hűlyét lehet csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Nagyon királyságosan néz ki ez az új gonosz karakter. A végén a két részlet pedig több mint ígéretes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. (szerkesztve) Szóval "Lucius Malfoy" az Inkvizítor? Ha majd Vadert nem is látjuk olyan gyakran, úgy érzem ez jócskán kárpótol... Szerkesztve: 2014. Július 17. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Na bazzz ezt nem is tudtam! Király. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. (szerkesztve) Én imádom Isaacset, és most a Star Wars nagykönyvébe is beírhatja magát, nem is akárhogy. Nagyon jó antagonista lesz belőle. Szerkesztve: 2014. Július 17. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 17. Nekem mindig az Event Horizon D.J.-je ugrik be először róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Nekem mindig az Event Horizon D.J.-je ugrik be először róla. Bazz, ezt meg én nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Pfúú, Isaacs nagyon ütős! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. (szerkesztve) Eddig ez az Inkvízitor faszi a legütősebb karakter, megspékelve Kallussal! Jövőhéten pedig SDCC, amin pedig rengeteg érdekes Rebels infó fog elhangzani (remélhetőleg). Szerkesztve: 2014. Július 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 19. Várjuk a híreket. Lassan én is kezdek már ráhangolódni arra, hogy hamarosan lesz egy új SW sorozatunk. Eddig olyan távolinak tűnt az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.