Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 5. Én már megnéztem vagy ötször és csak egyetérteni tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 6. Én már ebből a videóból és a hosszabb előzetesekből is arra következtetek, hogy meglesz az egyensúly a PT és az OT közt, ami nem mellesleg a sorozat egyik fő "feladata". Az OT-ben is megvannak még a "színes" világok, csak kevésbé ott játszódtak a történetek. Hogy ez filmkészítési szűkösség-e vagy sem, szerintem nem kell vele foglalkozni. Szóval én elvárom a rebelstől a minimalista és a grandiózus szines helyszíneket egyaránt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 6. Azon pilláztam, hogy a birodalmi tisztnek is száma van, nem neve. Mi a szösz? Az is lehet hogy valamikor a sori alatt térnek át a nevekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 6. Star wars-os az biztos. Gyakorlatilag a kezdetleges és nem kezdetleges concept art-okból mindent átemeltek, ami azért jó mert azok egy pre-New Hope korszakot, képi világot tükröznek, és a Rebels pont azokban az időkben játszódik. Remélem olyan sokáig fogják folytatni míg a gyerekből, mit beszélek, kamaszból felnőtt felkelő nem lesz, ez pedig jó pár évadot jelent. Kicsit azért az idegesít hogy a TIE vadász szárny-törzs arányát nem sikerült eltalálni (talán direkt???), bár a concept art-okon is ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 6. A hype növekedésével elolvastam a topik régebbi bejegyzéseit. Volt itt minden: riadalom a tini főszereplők miatt, fanart hegyek, spanyol polgárháború kivesézése (!). Minden gúnyos mellékíz nélkül ez egy elég tartalmas topik és tök jó hogy így megőrizte a korai benyomásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Ez általánosságba véve elmondható az egyes témákról. Érdekes volt legutóbb beleolvasni a TCW kezdeteibe, amikor még azt se tudtuk milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Igen, érdekesek ezek a pálfordulások, már ha lehet így nevezni őket. Emlékszem, milyen ellenérzéseim voltak Ahsokával kapcsolatban, aztán most az SW egyik legjobb karakterének tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Elég szkeptikus voltam a Rebels -el, és amikor kijött az a borzalmas teaser akkor még inkább az lettem. Mára azonban szinte minden kételyem eltűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Már előrendelhető az Amazonon a Star Wars Rebels: Spark of Rebellion DVD. Ez az az 1 órás speciális rész, amit Kinberg írt, és amiből már láthattunk 7 percet. Október 14. a megjelenési dátum, így ekkora már valószínűleg javában lemegy majd a tévében is. Furcsa, hogy a SDCC-n sem fedték fel a premier dátumát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Szeptember elejét olvastam valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Szeptember elejét olvastam valahol. Úh, de jó lenne! 4-5 hét és rebels nyitány.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. De ez csak a pilot. Utána egy hónapra rá kezdődik a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Nagyon csúnya dolog ez az időhúzás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Elég szkeptikus voltam a Rebels -el, és amikor kijött az a borzalmas teaser akkor még inkább az lettem. Mára azonban szinte minden kételyem eltűnt. Azért várjuk meg legalább a sorozat első részét! A 7 perces anyag hangja rossz. Mások is szóvá tették már, hogy vagy rosszul van alákeverve a beszéd (túl hangos) vagy még félkész az audiotrack. Remélem, hogy csak félkész, mert az, hogy a beszéd túlságosan hangos egy dolog, de ráadásul nincs is egyensúlyban a stereo része. Tökig kell nyomni, hogy az ember hallja a háttérzenét, de akkor meg kiszakad a dobhártyám a beszédtől. Az a baj, hogy az eddigi klippek alatt is lehetett ezt hallani, de itt a 7 perces bamutató alatt nagyon kiütközik, hogy rossz a keverés. Meglátjuk, milyen lesz a végeredmény. Ettől függetlenül a 7 perces rész az 10/10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Én mobilon és számitógépen is megnéztem már a részletet és semmi baj nem volt a hanggal. A háttérzene szerintem egyáltalán nem akar állandóan hangos lenni. Csak amikor jelentősége van -pl. amikor Ezra megérzi Kanant- akkor viszont nagyon is jól hallható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. (szerkesztve) Azért várjuk meg legalább a sorozat első részét! A 7 perces anyag hangja rossz. Mások is szóvá tették már, hogy vagy rosszul van alákeverve a beszéd (túl hangos) vagy még félkész az audiotrack. Remélem, hogy csak félkész, mert az, hogy a beszéd túlságosan hangos egy dolog, de ráadásul nincs is egyensúlyban a stereo része. Tökig kell nyomni, hogy az ember hallja a háttérzenét, de akkor meg kiszakad a dobhártyám a beszédtől. Az a baj, hogy az eddigi klippek alatt is lehetett ezt hallani, de itt a 7 perces bamutató alatt nagyon kiütközik, hogy rossz a keverés. Meglátjuk, milyen lesz a végeredmény. Ettől függetlenül a 7 perces rész az 10/10. Voltak páran a SDCC -s vetítésen, és volt aki imádta pedig a TCW -t nem szerette... Szerkesztve: 2014. Augusztus 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Én még kitartok egyedüliként (?) a nem megnézés mellett! Már ami az első 10 percet illeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Filoni interjú. Akadnak új képsorok is a videóban. http://www.youtube.com/watch?v=hG3d_0-JvRc#t=15 Hétfőre (nekünk kedd) ígérnek egy újabb, 3 perces részletet a premierből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Az már látszik, hogy az az űrcsata a TIE -okkal az EPIV másolata lesz, még a mozgásuk is olyan. Egyébként a Machine in the Ghost lenne az első rész címe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Szerintem valószínűbb, hogy csak a preview címe. Gondolom, egy Chopperről szóló kis részletet kapunk majd. A tegnapi DVD-s hír alapján Spark of Rebellion lesz a premier címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. (szerkesztve) Na, végre valaki kiáll a Rebels mellett: http://www.youtube.com/watch?v=UynVLtYjNco Szerkesztve: 2014. Augusztus 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Ez egy magánvélemény, de egyet tudok érteni vele. Sokat mondjuk nem fog határozni a közízlésen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Én még kitartok egyedüliként (?) a nem megnézés mellett! Már ami az első 10 percet illeti. Csak hét perc, és add meg magad a sötét oldalnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. (szerkesztve) Ez egy magánvélemény, de egyet tudok érteni vele. Sokat mondjuk nem fog határozni a közízlésen. Jobban fog tetszeni az embereknek, mint a TCW, ezt már most borítékolhatod, mert ez azért mégiscsak OT. (Egyébként tegnap néztem meg a TCW 06 Yodás szálat ismét és azt kell mondanom, hogy ilyen brutálisan összetett, szinte már a filmekkel egyenértékő részt jelenleg a Rebelsben elképzelni sem tudok. Valahogy az egész Disney XD máz életidegen attól a mélységtől, amit néhány TCW részbe bele mertek pakolni. Remélem, hogy ebben az esetben tévedek és a Rebels is megajándékoz majd minket összetett, lézercsúzlitól mentes epizódokkal.) A 7 perces szösszenet animációja egyébként nagyon szép. (Kivétel a romboló, mert az még mindig elég soványka modell a TCW Venatorokhoz képest.) Ami különösen tetszik, az a rohamosztagosok kissé ügyetlen viselkedése. Azért a klónok nagyságrendekkel félelmetesebb és rendezettebb haderőt képviseltek, mint az OT rohamosztagosai, akik 3 méterről sem tudnak eltalálni senkit és ezt a Rebels 7 perces szösszenete nagyszerűen adoptálta. Ezra cukorfalat kinézete és azok a túlszaturált kék szemek viszont némileg ront az összképen. Nem értem, hogy minek eröltetni ezt a jófiú - kék szem pársítást. De ebből ne legyen vita...a Disney majd minden karaktere meglehetősen sztereotíp, szóval elnézem, hogy ennyit beleszóltak, had örüljönek a lányok is. (Persze a képernyőmet kiégető kék szem az akkor is sok.) Szerkesztve: 2014. Augusztus 8. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Majd meglátjuk. Hamarosan berakok egy Filoni interjút, nagyon tanulságos lesz, majd figyelj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Szerintem valószínűbb, hogy csak a preview címe. Gondolom, egy Chopperről szóló kis részletet kapunk majd. A tegnapi DVD-s hír alapján Spark of Rebellion lesz a premier címe. Valószínű, hogy a "szellem a gépben" kifejezést akarták meglovagolni, ha már a "szellem" a neve a hajónak, én mégse gondolom, hogy Chopper-ről szól majd. Talán a "machine" egy mehanizmust takar, melyet ez esetben a Ghost legénysége jelent. Én rájuk és a mozgalmukra gondoltam a szójátékos cím hallatán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Én még kitartok egyedüliként (?) a nem megnézés mellett! Már ami az első 10 percet illeti. Én sem láttam, majd a premierkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Én még kitartok egyedüliként (?) a nem megnézés mellett! Már ami az első 10 percet illeti. Én sem láttam, majd a premierkor Csatlakozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Úgy látom, vagyunk még néhányan, akik ellenálltak a csábításnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Űrcsatázós részlet a The Machine In The Ghost-ból: Izgága kis droid ez a Chopper. Humorzsáknak való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.