Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én már ebből a videóból és a hosszabb előzetesekből is arra következtetek, hogy meglesz az egyensúly a PT és az OT közt, ami nem mellesleg a sorozat egyik fő "feladata".

Az OT-ben is megvannak még a "színes" világok, csak kevésbé ott játszódtak a történetek. Hogy ez filmkészítési szűkösség-e vagy sem, szerintem nem kell vele foglalkozni.

Szóval én elvárom a rebelstől a minimalista és a grandiózus szines helyszíneket egyaránt!

Hozzászólás ideje:

Azon pilláztam, hogy a birodalmi tisztnek is száma van, nem neve. Mi a szösz? :o

Az is lehet hogy valamikor a sori alatt térnek át a nevekre.
Hozzászólás ideje:

Star wars-os az biztos. Gyakorlatilag a kezdetleges és nem kezdetleges concept art-okból mindent átemeltek, ami azért jó mert azok egy pre-New Hope korszakot, képi világot tükröznek, és a Rebels pont azokban az időkben játszódik. Remélem olyan sokáig fogják folytatni míg a gyerekből, mit beszélek, kamaszból felnőtt felkelő nem lesz, ez pedig jó pár évadot jelent. Kicsit azért az idegesít hogy a TIE vadász szárny-törzs arányát nem sikerült eltalálni (talán direkt???), bár a concept art-okon is ilyen.

Hozzászólás ideje:

A hype növekedésével elolvastam a topik régebbi bejegyzéseit. Volt itt minden: riadalom a tini főszereplők miatt, fanart hegyek, spanyol polgárháború kivesézése (!). Minden gúnyos mellékíz nélkül ez egy elég tartalmas topik és tök jó hogy így megőrizte a korai benyomásokat.

Hozzászólás ideje:

Igen, érdekesek ezek a pálfordulások, már ha lehet így nevezni őket. Emlékszem, milyen ellenérzéseim voltak Ahsokával kapcsolatban, aztán most az SW egyik legjobb karakterének tartom.

Hozzászólás ideje:

Már előrendelhető az Amazonon a Star Wars Rebels: Spark of Rebellion DVD. Ez az az 1 órás speciális rész, amit Kinberg írt, és amiből már láthattunk 7 percet. Október 14. a megjelenési dátum, így ekkora már valószínűleg javában lemegy majd a tévében is.

Furcsa, hogy a SDCC-n sem fedték fel a premier dátumát.

Hozzászólás ideje:

Elég szkeptikus voltam a Rebels -el, és amikor kijött az a borzalmas teaser akkor még inkább az lettem. :D Mára azonban szinte minden kételyem eltűnt.

Azért várjuk meg legalább a sorozat első részét! :D

A 7 perces anyag hangja rossz. Mások is szóvá tették már, hogy vagy rosszul van alákeverve a beszéd (túl hangos) vagy még félkész az audiotrack. Remélem, hogy csak félkész, mert az, hogy a beszéd túlságosan hangos egy dolog, de ráadásul nincs is egyensúlyban a stereo része. Tökig kell nyomni, hogy az ember hallja a háttérzenét, de akkor meg kiszakad a dobhártyám a beszédtől. Az a baj, hogy az eddigi klippek alatt is lehetett ezt hallani, de itt a 7 perces bamutató alatt nagyon kiütközik, hogy rossz a keverés. Meglátjuk, milyen lesz a végeredmény.

Ettől függetlenül a 7 perces rész az 10/10.

Hozzászólás ideje:

Én mobilon és számitógépen is megnéztem már a részletet és semmi baj nem volt a hanggal. A háttérzene szerintem egyáltalán nem akar állandóan hangos lenni. Csak amikor jelentősége van -pl. amikor Ezra megérzi Kanant- akkor viszont nagyon is jól hallható.

Hozzászólás ideje:

Azért várjuk meg legalább a sorozat első részét! :D

A 7 perces anyag hangja rossz. Mások is szóvá tették már, hogy vagy rosszul van alákeverve a beszéd (túl hangos) vagy még félkész az audiotrack. Remélem, hogy csak félkész, mert az, hogy a beszéd túlságosan hangos egy dolog, de ráadásul nincs is egyensúlyban a stereo része. Tökig kell nyomni, hogy az ember hallja a háttérzenét, de akkor meg kiszakad a dobhártyám a beszédtől. Az a baj, hogy az eddigi klippek alatt is lehetett ezt hallani, de itt a 7 perces bamutató alatt nagyon kiütközik, hogy rossz a keverés. Meglátjuk, milyen lesz a végeredmény.

Ettől függetlenül a 7 perces rész az 10/10.

Voltak páran a SDCC -s vetítésen, és volt aki imádta pedig a TCW -t nem szerette...

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ez egy magánvélemény, de egyet tudok érteni vele. Sokat mondjuk nem fog határozni a közízlésen. :)

Jobban fog tetszeni az embereknek, mint a TCW, ezt már most borítékolhatod, mert ez azért mégiscsak OT. ;) (Egyébként tegnap néztem meg a TCW 06 Yodás szálat ismét és azt kell mondanom, hogy ilyen brutálisan összetett, szinte már a filmekkel egyenértékő részt jelenleg a Rebelsben elképzelni sem tudok. Valahogy az egész Disney XD máz életidegen attól a mélységtől, amit néhány TCW részbe bele mertek pakolni. Remélem, hogy ebben az esetben tévedek és a Rebels is megajándékoz majd minket összetett, lézercsúzlitól mentes epizódokkal.)

A 7 perces szösszenet animációja egyébként nagyon szép. (Kivétel a romboló, mert az még mindig elég soványka modell a TCW Venatorokhoz képest.)

Ami különösen tetszik, az a rohamosztagosok kissé ügyetlen viselkedése. Azért a klónok nagyságrendekkel félelmetesebb és rendezettebb haderőt képviseltek, mint az OT rohamosztagosai, akik 3 méterről sem tudnak eltalálni senkit és ezt a Rebels 7 perces szösszenete nagyszerűen adoptálta. Ezra cukorfalat kinézete és azok a túlszaturált kék szemek viszont némileg ront az összképen. Nem értem, hogy minek eröltetni ezt a jófiú - kék szem pársítást. De ebből ne legyen vita...a Disney majd minden karaktere meglehetősen sztereotíp, szóval elnézem, hogy ennyit beleszóltak, had örüljönek a lányok is. (Persze a képernyőmet kiégető kék szem az akkor is sok.)

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Szerintem valószínűbb, hogy csak a preview címe. Gondolom, egy Chopperről szóló kis részletet kapunk majd. A tegnapi DVD-s hír alapján Spark of Rebellion lesz a premier címe.

Valószínű, hogy a "szellem a gépben" kifejezést akarták meglovagolni, ha már a "szellem" a neve a hajónak, én mégse gondolom, hogy Chopper-ről szól majd.

Talán a "machine" egy mehanizmust takar, melyet ez esetben a Ghost legénysége jelent. Én rájuk és a mozgalmukra gondoltam a szójátékos cím hallatán.

Hozzászólás ideje:

Én még kitartok egyedüliként (?) a nem megnézés mellett! Már ami az első 10 percet illeti. :P

Én sem láttam, majd a premierkor :)

Hozzászólás ideje:

Én még kitartok egyedüliként (?) a nem megnézés mellett! Már ami az első 10 percet illeti. :P

Én sem láttam, majd a premierkor :)

Csatlakozom. :)

Hozzászólás ideje:

Űrcsatázós részlet a The Machine In The Ghost-ból:

Izgága kis droid ez a Chopper. Humorzsáknak való. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.